Aldrig ska jag sluta älska dig

Jag förstår att alltig är tufft för dig nu. Svårt att hitta ord eller veta hur man ska bete sig. Men på något sätt kommer vi igenom det här tillsammans, men det får ta allt tid som behövs. Allt jag kan säga är att jag finns här för dig och det kommer jag alltid att göra. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är min stjärna i mörkret, min ängel...


Hade mysig dag med min Cicci <3


Förtvivlan och nära döden upplevelse

Dagen började segt, satt bara hemma och väntade på det skulle hända något. Kommer jag kanske aldrig göra om, för min eftermiddag var mer händelserik än vad jag hade kunnat önska mig.

Jonas kom hem bärandes på en ny tvättmaskin han fått av sina föräldrar i present, och han fippla väl med den en stund. Den kom knappt in genom badrumsdörren, men tog man bort dörren fanns det 4mm att lirka in den med. Efter det tog vi det lite lugnt och ringde Niklas och Ida för att kolla om de skulle med till djurmagasinet med nya vovven.

När vi sitter där vid varsin dator hör vi plötsligt ett högt gällt skall från Disel. Katten hade rivit honom då hon blivit intryckt i ett hörn och inte hade någon flyktväg. Hon kände sig väl för hotad när han blev för närgången. Vi sa högt båda två : nu fick han säg väl en smäll, säkert ett öga eller något, lite smått oseriösa. Men mycket riktigt hade katten fått in en fullträff mitt på ögat.

Ögat blev mjölkigt och det var ett riktigt jack mitt i det grumliga vita som bildades runt om. Jonas ringde alla möjliga djursjukhus för vi tänkte att det borde inte vart så allvarligt men ville endå kolla upp det men vi blev hela tiden kopplade till Strömsholm så det var ju bara att låta dem koppla. Där pratade han först med nån som va tvungen att gå att fråga någon annan vad den tyckte. Till slut sa de att vi skulle komma in och kolla det så han är ok och inte får någon permanent skada. Han börja inte blöda och verkade inte ha ont av det, men man kan ju inte vara nog försiktig när det gäller ögon, har själv skadat ett öga och det är ingen trevlig upplevesle.

Väl i bilen och påväg åker vi i godan ro och Disel verkar bli bättre för varje minut som går. Vi åker i ungefär 90-100 km/h då en skåpbil plötsligt svänger ut mitt framför oss. Sekunder ifrån en kollision lyckas Jonas bromsa och va ner med halva bilen i diket brevid. Allt jag såg var bara gräs och det där diket, jag tänkte bara : Nu går det illa. Men vi klarade oss helskinnade och bilen klarade sig också. Han som svängt ut körde en liten bit till men stannade sedan på en liten grusväg och kollade så att vi var ok. Jonas var ok, men jag blev lite chockad. Han bad mig extra om ursäkt men ja kommer knappt ihåg det, var bara glad att vi hade klarat oss allihop, vi hade verkligen ängla vakt.

Framme på sjukhuset fick vi sitta i väntrummet en timme innan vi fick komma in. Sen valde de att sätta oss inne på ett undersökningsrum där vi fick vänta typ 45 min istället för att vi kunde setat i väntrummet å kolla på tv i alla fall. Nej vi fick roa oss själva så gott det gick.

När vi skulle börja undersökningen fick han en liten munkorg vilket han verkligen inte gilla. Vi fick vara 4 st för att hålla i den lilla hunden bara på undersökingen. Vi började med att ja höll i bakbenen och Jonas fram men det räckte inte så de fick ta in en sköterska som fick hålla i nacken också. När han väl lugnat ner sig gick allting bra, han blev helt slut av att brottas med oss allihop stackarn.

Han fick färg i ögat för att se vart såret var, två sprutor, sen ska han ha 2 olika ögondroppar varje dag plus 2 andra mediciner som han får i tablettform. Blir återbesök på måndag då vi ska träffa en ögonspecialist. Kommer bli dyrt det här, men jag är glad att han mår bra nu, just ja nu får han gå runt i en såndär sexig tratt på huvudet också hehe.
 

Kräftskiva


Båt utflykt


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0