Mellandagsrea

Jag var ner på stan idag med Jonas för att kolla om jag kunde byta min ring ja fick i julklapp mot en ett halvt nummer mindre eftersom jag har typ salta pinnar storlek på mina fingrar. Men det fanns såklart inte, jag kan ha den ja fick när ja är varm men inte när ja är kall då rammlar den nästan av men men jag lär mig väl. Har alltid velat ha en ring man kan ha sådär varje dag. Får äta upp mig lite så jag kan ha den hehe. Vi skulle även minska ner Jonas armband som han fick av mig i julklapp för det var lite stort. Såklart gjorde de inte sånt på den butiken det var köpt, men vi gick till skomakaren alldeles brevid som fixade det för 60kr.

Gick och kikade lite grann på rean men de tar ju bara fram skit på rean som de vill bli av med och jag brukar inte direkt hitta något på rean. Det jag hittade i år var ett par leggins på Gina Tricot som var för små upptäckte jag när jag kom hem. De var märkta på två ställen på olika sätt. Det gör inte så mycket för det var bytes rätt även på rean på Gina i 8 dagar. Hittade även en grå och svart randig vanlig tröja. Favoriterna som blev inhandlat idag var ett par röda snygga pumps på Bianco. Bara älskar Bianco! Har kollat på dem länge för de har en sån härlig röd färg (tyvärr inte riktigt samma fina färg på bilden) och nu kostade de bara 300 kr. Halva priset, då var jag ju bara tvungen att ha dem.



GOD JUL


AVATAR

Det var nästan att vi inte fick se filmen när vi hade åkt så långt. Vi åkte nämligen till Stockholm för att för att kunna gå på premiären av Avatar i 3D. När vi kom dit och skulle ta ut biljetterna så fick vi inte ut dem ur en sån maskin som de hade. Vi fick hjälp av en tjej och hon skrev ut dem ur kassan istället. Efter en stund i kö för att köpa cola började Jonas läsa på biljetterna och upptäckte att det stod 17.30 på dem istället för 21.00. Vi testade gå in endå hehe men vi kom inte in såklart. Det kom en tjej och skulle kolla upp allt eftersom Jonas va säker på att han bokat 21.00 men det hade han inte enligt deras datorer i alla fall. Hon var så snäll så att hon kunde fixa tre platser åt oss som de hade kvar som reserv. Kändes jätte skönt att vi fick komma in och se filmen.

Jag säger bara, ni som är sugna på att se den, GÖR DET! Det var den bästa filmen på länge och det var väldigt häftigt att se den i 3D. Den hade allt, fantasy, romantik, action, spänning. Helt bara super bra. Den var bra animerad också och alla natur scener var jätte häftiga.



Sthlm shopping

Det blev inte så mkt shopping i Stockholm när vi var upp. Letade klänning som en galning men jag kunde verkligen inte hitta några. Det var helt tomt på klänningar. Hittade ett par stycken jag kunde tänka mig men den billigaste kostade 1200 kr. Så mycket pengar tänker jag inte lägga ut på en klänning just nu. Hittade väl en del annat också men har inga pengar att spendera just nu. Blev bara sånt där onödigt och viktiga saker som hårspray, nackelacks-remover och Hårkontroll. 

My name on the door

Nu har de fixat och satt dit även mitt namn på ytterdörren, känns lite läskigt och vuxet. Samtidigt som det är spännande och mysigt.



Första snön

Nu har det allt kommit lite snö endå. Det är ju också så att Disel är född i Januari och har aldrig sett snö så idag var första gången han fick se vad det var för något. Han var lite fundersam först och hade näsan i snön hela tiden när vi gick. När vi började kasta lite snö omkring honom och oss tyckte han det var skit roligt. Sprang runt som en tok och Jonas kastade lite snöbollar som Disel försökte fånga. Vill att det ska komma ännu mer snö så man får släppa honom och han kan så springa runt och mysa i massa snö. Synd att det måste va så kallt för att det ska komma snö bara annars hade man ju kunnat vara ute i timmar och bara låtit Disel springa runt och leka i snön.


Shopping

Idag har jag handlat klart de sista julklapparna på stan till min bror och hans tjej och såklart Jonas. Efter det åkte vi och hämta upp mamma och åkte till Ö&B, handla lite mer nödvändiga grejer och vi kände att vi ville bjuda mamma på mat så det blev en sväng till Coop också. Vi lagade enchiladas för mamma hade aldrig ätit det och efter maten såg vi "Män som hatar kvinnor" för mamma hade inte sett den. Det var en mysig eftermiddag/kväll.

Twilight vs Vampire diaries

Jag tycket att Vampire diaries är så sjukt mycket bättre än Twilight. För jag hatar att de kallar Twilight en vampyr film. Har aldrig sett en vampyr som glittrar i ljuset, det måste ju finnas regler. Vampyrer ska vara elaka, smyga runt i mörkret osv. I "VD" har de i alla fall speciella ringar som gör att de kan vara i solen. Plus att det inte är alla som har det, bara vissa. Har även svårt för hysterin om att killen i T är så snygg, tycker inte alls om hans utseende. Tycker han ser ut att ha blivit över körd av en lastbil i ansiktet. Plus han den andra som är "varulv" är inte heller snygg i sin potatis näsa. Dessutom är han ingen "varulv" han är en "Warefox" för jag menar, har någon någonsin sett en röd varg? Har inte sett New moon så vet inte om han är det hela tiden men det störde mig när jag såg trailern. I VP är de mycket snyggare. Till och med tjejerna är snyggare. VP böckerna skrevs före T så kom inte och säg att dem härmar T med samma story. I så fall är det T som härmar VP med en vampyr som blir kär i en människa. Aja men för de som föredrar riktiga och vampyrer rekomenderar jag VP ni andra kan ju fortsätta kolla på det andra skräpet.

 


Såg twilight nu bara för jag skrev om den och nej den intresserar mig fortfarande inte. Tycker mest den är lång tråkig. Tilltalar inte mig. Men den bästa vampyr serien jag vet i alla fall är True Blood.


19 år


Yes or no?

Jag är jätte sugen på att köpa en liten kompis till Disel, en chihuahua. Har hittat en som är intressant men kan inte riktigt bestämma mig, ska kanske ringa tjejen i morgon och prata lite så får vi se.

bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0