Ensamt

Nu sitter jag hemma med lilla Disel för mig själv hemma hos Jonas, han har åkt iväg och är nån "barnvakt" på nått läger typ. Känns väldigt ensamt. Det var länge sen nu vi vart ifrån varandra ett tag. Nu tuggade Disel sönder mina skosnören också. Får väl ta ut honom på en promenad nu så han inte käkar upp hela lägenheten eller kissar inne. Men är det nån som vill hälsa på är det bara att ringa.

Puppy love

Jag, Jonas och Nilkas drog till södertälje idag och hämtade upp den sötaste krabat jag sett på länge! Vi måste bara komma på något shysst namn åt honom. Kom gärna med förslag ^^
Jag blir hundvakt hela första helgen hehe så nån får ju gärna komma över och hålla mig och lillen lite sällskap. Nu ligger jag i sängen med katten och ska strax sova, kommer bli svårt att sova utan Jonas. Vi har ju sovit ihop nästan varje dag i tre veckor nu. Usch börjar kl 8 i morgon, kommer inte orka upp känns det som hehe, go natt!


Håll ut

Usch skolan tar verkligen på krafterna. Idag t.ex. började jag till och med bråka med en lärare på grund av att hon bara kritiserar vårt projekt arbete hela tiden. Vi blev precis klara med det igår och idag skulle vi börja tänka ut hur vi ville redovisa det. Då kommer hon och kritiserar det med, det var fan droppen. Sen blev jag precis klar med mitt pm nyss till nationella. Det ska in senast imorrn förmiddag, snacka om att vara ute i sista sekunden med allting. Men jag har lyckats få in praktik papprena i alla fall och APU uppgiften. Men vi får bara mer och  mer vi ska göra hela tiden. Men det är inte långt kvar nu, det är bara hålla ut. Har typ bara två månader kvar i skolan nu. Jag längtar hur mycket som helst efter att få stå där och få betygen i handen och mössan på huvudet.

Bara för att jag behövde peppa mig själv lite innan ja skulle hem och plugga (för jag visste att annars skulle jag inte hitta någon motivation till pluggandet) så tog jag med mig Jonas ner på stan och köpte mig ett par skor!
Visst är dem snygga?!


Påsk

Halva mitt påsklov spenderade jag med att göra klart min praktik på Carlings. Börjar fundera på om det var ett misstag. Jag kanske skulle vart ledig hela lovet istället. För jag är så jäkla skol trött just nu. Får hoppas det känns mer värt det sen. Tror jag kommer tycka det på fredag med när jag får vara ledig. Då är det nog värt det.

Har fått en massa godis den här påsken! Helt sjukt haha. Det va jäkligt länge sen jag hade såhär mycket godis. Jag och Jonas har fått två stora påsk ägg att dela på, sen fick vi en hel burk godis var av Jonas föräldrar och sen fick jag ett stort ägg av Jonas plus en T-shirt. Tack gubben <3

Igår var vi hos min mormor och morfar och käkade lite påsk mat och träffa lite släktingar till mig jag inte träffat på länge, det var mysigt.

Nu sitter jag och Jonas vid varsin dator och har tråkigt. Jag borde verkligen plugga men jag orkar inte. I alla fall. GLAD PÅSK!


Tillbaks på ruta ett

Hej igen, gjort ny blogg och det här blir sista försöket. Mina lov dagar spenderar jag på Carlings fram till torsdag för att slippa ha praktik på fredagar sen. Kom gärna in och hälsa på, snacka lite. Nu väntar jag på att Jonas ska höra av sig. Jag är mega trött och måste hålla kolla på nå jävla mackaroner. Hörs!

Välkommen till min nya blogg!


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0