Ray

Såg den här filmen igår kväll. Det är en film om Ray Charles liv.Med Jamie Foxx i huvudrollen. Tycker den var riktigt bra, men det gör ju jag oftast när det är verklighetsbaserade filmer. Man får se hur han växer upp, hur han blir blind och hur han fick lära sig använda sina andra sinnen istället. Han lever ett typiskt musiker liv med tjejer och droger. Mycket bra musik var det genom filmen också. Helt klart sevärd.





Jobb shopping

Har handlat lite på jobbet hehe, det är ju så jäkla svårt att låta bli. Västen som jag har köpt har jag ju redan visat men tänkte visa ett par andra saker jag köpt. Hittade dock ingen bild på mina super snygga shorts. Får väl kanske ta en bild på dem själv sen.




Abduction

Såg även den här filmen med Taylor Lautner. Den handlar om en kille som är kär i granntjejen och en dag får han en uppgift i skolan som gör att han får göra ett skolabete tillsammans med henne. De kikar på hemsidor för försvunna barn. Plötsligt dyker det upp en bild som är ruskigt lik honom själv. De börjar undersöka saken och saker blir bara mer och mer underlligt. Filmen var helt okej. Bättre än Twilight i alla fall hehe.






Warrior

Såg det här dramat som handlar om två bröder som har en väldigt ansträngd relation till varandra. Den ena har varit marin soldat och är nu hemma igen och börjar träna på ett gym där han snabbt klättrar uppåt. Den andra bodern är fysik lärare och måste börja slåss på sidan av för att få ihop tillräckligt med pengar för att behålla huset. Det är en film som handlar om UFC. En ny variant på Rocky lite grann kände jag. Dock med en annan story vilket var bra. Filmen var bra men känns väl kanske lite grabbig.





Jobbar

Hej alla! Gud nu var det länge sedan jag skrev något. Men jag har verkligen inte hunnit. Har jobbat nästan oavbrutet och jag ha knappt hunnit ta samtal haha. Sedan har jag firat lite jul också. Fick många fina "bra att ha" saker som man kanske inte tänker på att köpa själv. Det är till och med kaos här hemma med disk å tvätt å allt möjligt för jag hinner inte få undan något. Dock lugnar det väl ner sig här nu snart efter mellandagsrean osv.
Är lite förkyld och så med så just nu känns det som jag skulle kunna sova i ett dygn. Tänkte att jag skulle ta och kandke kolla på nån film eller börja se en ny serie ikväll innan jag somnar. Men jag är rädd att ja kommer hinna somna innan jag hunnit få på någon film. Skulle vart ledig imorrn men fick gå in och jobba lite extra. Jag klagar inte, behöver alla kronor jag kan få. Så ni får väl kika in på jobbet och säga hej!

Dolphin tale

Såg den aldeles nyss och det är en verklighets baserad film. Den handlar om en delfin som fastnar i ett krabb nät/bur. Vilket gör att hon måste amputera hela sin stjärtfena. Man får följa deras kamp för att försöka få Winter (som delfinen heter) att bli bättre. Till slut lyckas dem konstruera en protes som gör att hon kan simma som vanligt igen. Tycker filmen var bra, den hade lite Rädda Willy stuk. En typisk bra film om man kanske ligger hemma och är sjuk.






Klappar

Sitter här hemma på min lediga dag. Som har gått åt att tvätta haha. Så jäkla ovärt men det måste ju göras. Annars har jag bara varit iväg och handa lite idag. Tog en lång och skön sovmorgon idag. Kan behövas med dem långa dagarna som kommer framöver. Resten av kvällen blir nog bara att fortsätta ta det lite lugnt.

Avbokade min akupunktur i morgon också. Haft väldigt ont i huvuvet dem senaste dagarna. Känner att jag kanske har en liten förkylning på gång vilket säkert är orsaken. Så när jag väl var iväg och handlade sprang jag in på apoteket och bunkra upp lite.

Jag har gjort en till sak idag och det var att jag slog in alla julklapparna jag köpt. Kommer nämligen inte hinna det heller sen dem närmsta dagarna hehe. Jag tycker det är så himla roligt! Hade jag haft pengar skulle jag köpt massor med små saker till alla bara för att jag tycker det är så kul att få sitta och slå in dem. Det skapar julstämning för mig om nått! Såhär fina blev dem : 


 





Resan till Melonia

Den här kollade jag på igår kväll. Var så himla sugen på att se den! Brukade kolla på den förut när jag var liten. Var det någon annan som också gjorde det? Den handlar iallafall om en pojke som rymmer från en ö som heter Plutonia. Han gömmer sig i en låda på en båt och sen sjunker båten vilket gör att han och besättningen hamnar på ön Melonia. Inklusive skurkarna Slug och Slagg (Haha jag vet den som skrev den kan inte haft mycket fantasi.) Haha jag vet inte jag tycker väl bara att den är bra för att jag kollade på den så mycket när jag var yngre.









Dragon age Origins

Har setat och spelat det här spelet hela kvällen. Det är så jävla roligt! Fick prova hos brorsan när jag var nere i Malmö och ja e helt såld. Man kan välja olika karaktärer, om man vill va alv, människa, krigare eller magiker osv. Sen ger man sig ut på en massa uppdrag och ja det är sjukt kul helt enkelt. Det är ett singel player spel så det är ganska bra såhär när man sitter hemma en lördagskväll. Men jag måste sluta nu för ikväll för jag måste sova så jag orkar upp till jobbet i morgon.


 

The cardigans - Communication





Skit dag

Idag var jag hos sjukgymnasten och skulle få lite nålar igen i vanlig ordning. Hade dock inte hunnit sova mycket och hade väldigt ont redan när jag kom dit. Fick lite nålar man det triggade bara igång huvudvärken och jag fick jätte ont. Låg och skakade för ja börja frysa så mycket. Så vi fick avbryta och jag fick åka hem och sova istället.

När jag står och väntar på bussen ringer telefonen. Känner inte igen nummret men svarar endå. Då är det killen från Arsadator. Han berättar att det var inget virus dem hittade. Utan det är hela min hårddisk som håller på att ge upp! Vilket gör att priset på att laga den kommer gå upp betydligt. Men jag sa det: Hey vad ska jag göra ? Det är ju den enda dator jag har så jag måste ju laga den. En stund senare ringde han igen å sa att det skulle ta 9000 timmar att få över allt som låg på hårddisken så jag sa att det räcker att han bara tar bilder och dokument. Det är ju endå det man känner är viktigast!?

Nu sitter jag och käkar lite, precis vaknat igen. Har fortfarande väldigt ont i huvet, skit också! Tar en tablett och hoppas det släpper lite. Känner att nu kan ju dagen bara bli bättre i alla fall. Vill ju vara pigg när jag ska jobba på eftermiddan. Ni kan ju kanske komma och kika in hos mig på jobbet på Erikslund? Annars hoppas jag ni får en bättre dag än mig!








Carlings

Jobbade min första rikitga dag idag på Carlings. Det gick riktigt bra endå tyckte jag. Visst det är lite svårt att försöka sälja och jag känner mig lite ringrostig. Mest för att man inte riktigt vet vad som finns i sortimentet än. Kassan är ju inte direkt svår att lära sig. Har ju stått förut men det är ju en del som är lite nytt. Var dessutom ett år sedan jag stod i kassa nu så klart att man måste lära om sig lite. Gjorde nog dock inte allt för många fel hehe, blev nog bara en gång ja inte riktigt fatta vad jag hade gjort men det var lätt fixat hehe.

Trivs verkligen att vara där runt alla kläder. Det andra det kommer snart, när man blir lite mer varm i kläderna. Därimot är det lite farligt för mig att jobba där hehe med tanke på att jag nästan vill ha med mig halva butiken med mig hem. Har redan hunnit lägga undan saker som den här västen som jag har blivit helt kär i, kan bara inte låta bli. Jag bara måste ha den!






Julklappar

Igår var jag hos min sjukgymnast och fick en massa nålar i huvet igen. Fick en stor böld i ena tinningen efter en nål, buuh! Det kan tydligen hända och den gick ner igen ganska snabbt. Vet dock inte hur mycket nålarna hjälper egentligen. Lite bättre börjar det nog bli endå kanske. Ska dit imorgon igen på en till behandling. Så får vi se hur det går den gången.

Var hem sen en stund och somnade någon timme. Sedan kom min mamma och hämtade upp mig. Vi åkte till Erikslund och julshoppade lite. Tänkte att jag skulle bli klar med så många julklappar som möjligt. Vi mötte även upp min kusin och moster för en liten fika och sen kollade vi lite till. Jag blev faktiskt klar och hittade alla mina juklappar jag skulle ha på en gång. Blev alltså klar på en dag! Hur skönt som helst, men det var väl för att jag planerat lite innan vad jag skulle ge alla då blir det ju så mycket lättare.

Blev även en liten julklapp åt mig själv också hehe, det är tillåtet. Det var ett värmeskydd till håret. Uniqone heter det och jag köpte det hos frisören. Behövs verkligen med tanke på hur slitet mitt hår är. Måste gå och klippa mig också men får se hur det ser ut med tid och pengar nu om någon vecka. Nu ska jag bara orka slå in alla presenter någon dag om jag får lite ledigt hehe.







In time

Jag var på bio "dejt" i tisdags med Erika. Vi var och såg en film som heter In time. Det är ett action/drama med Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Den handlar om att tid är pengar. Dem har en klocka i armen som startas när dem fyller 25. Allting betalas i tid och går tiden ut dör man. Det betyder alltså i princip att dem som är jätte rika kan näst intill bli odödliga. Man får följa en kille i slummen, nästan som ett ghetto. En dag är hjälper han en man med väldigt mycket tid. Som tack får han all den här mannens tid för han vill inte leva längre. Efter det får man se hur han väljer att ta vara på den tiden han har fått. Tycker filmen var ganska bra, ganska grabbig kanske. Men den kändes lite tänkvärd på något vis.






Agria

Haha asså är det bara jag eller kan det här vara typ den sötaste reklamen nånsin?







Film

Jag sitter här hemma och får nästan lite abstinens. Förut kollade jag ju nästan på en ny film varje dag. Det har inte riktigt funkat när min dator inte vill som jag vill. Dessutom går det bara skit filmer på tv. Satt nyss inne på SFs hemsida och insåg att det fanns sjukt mycket film jag ville se. Har dessutom massa biljetter som jag fått när jag varit och lämnat blodplasma. Surt när man bara får slänga dem eftersom ja inte går på bio så ofta. Men vem gör det nu för tiden? Någon som har lust att se en rulle imorrn kanske?







Julbord

Igår var jag på julbord med mitt nya jobb Carlings hehe. Det var väldigt trevligt, men tycker det är lite svårt att komma in i gäng sådär där man inte känner någon och alla andra känner varandra väldigt bra. Vi var på Pluto och käkade. Maten var helt okej, smakade julmat hehe. Dem hade dukat upp med långbord på hela dansgolvet. Vi käkade och hade trevlig men sedan började dem duka av för att öppna nattklubben. Vi flyttade upp till några soffor och tog några öl. När vi kände att det blev aldeles för mycket 18åringar som dansade runt därinne förflyttade vi oss till Å. Tog en öl där och hade trevligt, sen kände jag att det var dags för mig att kila hem.






Inlämnad

Jag lämnade faktiskt in min "riktiga" dator igår. Just nu sitter jag på en gammal skräp dator som inte riktigt klarar av dem saker jag vill. Det är knappt så den klarar av Youtube liksom hehe. Lämnade iallafall in den på Arsadator för dem har gratis felsökning så får vi se sen vad dem hittar. Beroende på det så får man också ett pris på hur mycket det kommer kosta att lösa beroende på hur jobbigt det är att fixa. Han jag pratade med där sa att det lät som jag hade ett virus. Hoppas det är lättfixat och att jag kan få ha kvar alla sakerna som ligger på den. Dock glömde jag att fråga hur lång tid det kan ta innan dem kan få den fixad, men det är väl bara att vänta. Sådant brukar väl ta ett par veckor endå?






Ensamt

Usch jag var tvungen att lämna ifrån mig min favorit kille Disel igår. Var tvungen för när jag börjar jobba sen så finns det ingen som kan komma och gå ut med honom på dagarna. J åker dessutom till Vegas så han kan inte heller hopppa in och ta honom ibland.

Just nu känner jag mig typ ensamast i världen. Brukar alltid krypa upp i soffan med honom på kvällarna. Visst jag har ju kissen fortfarande men som jag sagt tidigare är hon inte speciellt sällskaplig hehe. Det som är jobbigast är väl när man kommer hem och det är igen som kommer rusande till dörren och hälsar på en.

Visst det går över jag vet det. Dessutom är han ju inte borta för alltid hehe. Dem som har hund förstår mig. Det är ju min lilla bebis, många har kanske svårt att relatera till det och känner "men det är ju bara en hund?". Mja förvisso men han betyder otroligt mycket för mig!






Nåldyna

Idag har jag vart iväg på lite akupunktur igen. Kände mig verkligen som en nåldyna hehe för jag fick två nålar i ögonbrynen idag också. Det gjorde inte alls lika ont den här gången, som tur var. Visst kändes det men nu ville jag iallafall inte att nån bara skulle skjuta mig så jag skulle slippa lida hehe. Hade varit lite roligt om man hade kunnat få en bild på det, men blir lite svårt eftersom jag måste ligga still när jag har nålarna i.

Nu ska jag iallafall käka lite och slappa nån timme till, för sen ska jag iväg och jobba lite på Städosan faktiskt. Kan vara bra, med tanke på att ja typ blir helt pank av att springa till tandläkare och sjukgymnast. Nästa vecka startar det äntligen igång på Carlings lite mer ordentligt. Ska bli riktigt kul och spännande!



Mingelkväll

Igår var jag hos tandläkaren på morgonen. Bara på en såndär rutinkontroll. Allt såg bra ut sa hon hehe men hade som vanligt ganska mycket tandsten. Får det pga min tandställningstråd som jag har på baksidan av mina tänder. Asså fan vad det kostar pengar att gå till tandläkaren! Helt galet. Måste ju betala för sjukgymnasten jag går en massa hos just nu. Har inte direkt råd med sånt just nu känns det som när det är jul å allt. Inte direkt så att jag kommer få nån lön heller.

Var iallfall på en trevlig mingelkväll igår på Nikita hair. Var där med E, E, S och P. Det bjöds på glögg, julmust, snittar, dipp och annat gott. Fick en massa bra tips om hur man tar hand om olika typer av hår, och en trevlig liten goodiebag. När vi kände oss nöjda där följde jag med hem till E och vi kollade på Raw för att se om vi skulle synas i tv. Ni kanske minns att vi var och kollade på Raw för ett tag sen? Men det gjorde vi inte för det var ingen av komikerna som var å såg var med i kvällens avsnitt. Men nästa måndag kanske!





Söndag 4 december

Blev en riktigt mys dag, var hemma hela dan och gjorde ingenting typ hehe. Gick och småplockade lite och städade undan lite efter lördagen. Fick även hem min älsklings Disel igen för jag lämnade bort honom till J på lördagskvällen så han skulle slippa va med och "festa" hehe. Får desstom nog bara ha honom till på torsdag för sen är det dags att börja jobba igen och då kan jag inte ha honom. Kommer sakna den lilla buskorven!



21

I lördags fyllde jag 21 år! Haha jag börjar känna mig gammal. Hade en jätte bra dag. Började med att jag vaknade och låg kvar i sängen gjorde lite frukost till mig själv att äta medan jag låg där. Sen var ja tvungen att ta mig upp och börja städa lite som jag inte hade orkat tidigare i veckan haha.

När jag va klar med det tog jag mig till mamma för att baka klart mina cupcakes och tårtorna. Dem blev riktigt bra tycker jag. Hahah det krångliga var bara att försöka få med sig alla tårtor å cupcakes i bilen sen utan att dem skulle bli förstörda. Men det gick det å hehe.

På eftermiddag kom en del av familjen och fikade och firade mig. På kvällen kom mina vänner. Vi förade lite och sedan blev det en liten utgång, men det var inte alla som följde med. Blev dåligt med bilder den här kvällen också faktiskt hehe. Men ni kan få några på mina cupcakes och tårtor.






Akupunktur

Hej! Idag började jag min dag med att ta bussen ut till Erikslund och jobbade min första dag på Carlings. Det gick bra och var roligt men lite ringrostig är man ju. Kunde dock bara jobba ca 5 timmar. För efter det var jag tvungen att ta mig iväg in till stan igen för att jag hade tid hos sjukgymnasten igen för min huvudvärk. Efter att ha gjort mina övningar har jag fortfarande ont i huvet så idag fick jag akupunktur.

Trodde aldrig i mitt liv att det skulle göra så ont! Fick en nål i tinningen på varje sida. En mellan ögonbrynen, en mitt i huvet och en i mellan vardera tumme och pekfinger. När hon fått in dem som satt i tinningen trodde jag mitt huvud skulle explodera. Det är lite läskig känsla när dem snurrar på dem och det stramar en del men det glömde jag snabbt bort med tanke på att jag ville skrika av smärta.

Hon måste ha träffat rätt med tanke på hur jäkla ont det gjorde. Gjorde ont ända ner i tänderna så jag fick gapa för att inte tänderna skulle nudda varandra för då trodde jag nästan att jag skulle svimma. Haha vill inte skrämma upp er ifall ni också får gå någon gång. Men det blev säkert så för mig pga att jag faktiskt har så ont i huvudet. Har fått två till tider nästa vecka och hoppas det inte alls gör lika ont då. Annars ska ju akupunktur vara väldigt bra.




Snö?

Idag är det den 1 december. På lördag fyller jag år, ganska peppad för det faktiskt. Helt otroligt att det inte har kommit någon snö än faktiskt och jag tycker det är helt underbart. Avskyr ju verkligen snö och kyla. Men jag kan sträcka mig till att det kan vara ganska fint med snö ibland. Jag skulle egentligen på studenttorsdag ikväll och festa lite på Poco loco, men chefen på Carlings ringde tidigare och ville att jag skulle komma in och jobba lite imorrn och självklart vill jag det! Nu ska ja sticka iväg och sola en sväng, hejs!







bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0