Shopping




H&M 50:-





VeroModa 129:-


The book of Eli

Det är en action/äventyrs film med Denzel Washington som handlade om framtiden. Det fanns ingenting kvar och de kunde döda varandra för små saker. Det fanns även kanibaler för att det var så ont om mat och vatten. Jonas tyckte den var bra men jag tyckte den var lite långtråkig. Den hade ett ganska bra lite överraskande budskap.



Everybody´s fine

En film med bland andra Robert De Niro och Drew Barrymore som handlar om en man vars fru har gått bort. Allt han vill är bara att samla ihop familjen och umgås. Trodde det skulle vara en komedi när jag såg trailern men för mig slutade filmen i krokodil tårar. Den var ju bra, men inte alls som jag hade tänkt mig.



Robin Hood

Blev lite lördags mys igår med min sambo, först gick vi för att köpa biljetter till Robin Hood men det fanns bara en massa på första raden och där vill ja inte sitta. Men då sa kassörskan att det var många bokade och att vi kunde komma tillbaka strax efter nio och kolla om det hade kommit in några nya platser.

Vi bestämmde oss för att vänta och gick till Café Gränden så länge och åt en god fläsk filé med bea. Blev lite stressigt på slutet när klockan började ticka över nio. När vi kom till bion hade de två bra platser till oss. Det var en mysig eftermiddag förutom att det var så jäkla drygt att sitta på bion när man är täppt i näsan.





Det är en film med Russel Crowe som Robin Hood och Cate Blanchett som Lady Marion. Den handlar om Robins liv innan han blev laglös. Tycker helt klart att filmen är se värd men jag saknade mycket av Robin Hood grejerna så att säga. Det kändes lite fel att de kallar filmen Robin Hood när det kunde vart vilken medeltida film som helst. Han ska ju vara mästare på pilbåge men använder den bara ca 3 gånger i filmen och annars svärd, men helt klart sevärd.

Egypten 20-27 Juni


Utgång - BlueMoonBar


Even more shopping



Bikini, GinaTricot 79:-/del



GinaTricot 199:-



GinaTricot 149:-


Work shopping



GinaTricot 129:-



GinaTricot 149:-



GinaTricot 149:-



GinaTricot 149:-


Mask


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0