Onsdag 29 februari

Hej alla! Vet att det blivit lite dåligt med uppdateringar nu igen. Det är bara för jag jobbar så mycket. Idag hoppade jag in en timme tidigare också t.ex. men det är bara roligt! Har varit en del att göra på jobbet idag också så nu är jag lite trött. Är ledig från och med imorrn till och med lördag så det är skönt att få lite helg nu efter mina sju dagar med jobb. Men jag har ju fullt upp endå hehe.

Just ja jag tog en bättre bild på hur håret blev i morse. Så här får ni den! Vad tycks?






Nikita hair

Idag började jag min dag med att gå till frisören. Hade bokat tid på Nikita ute på Erikslund. Har kännt länge att det var dags att göra något åt mitt hår. Har ju haft ungefär 15 olika nyanser och färger i mitt huvud på senaste tiden hehe så nu ville jag får hjälpa med att få allting till lite med samma nyans.

Jag blev väldigt blond hehe. Jag är nöjd det är jag men jag vet inte, tycker det är lite för gult. Hoppas att lite slivershampoo fixar biffen. Nu väntar jag och hoppas jag på att mitt hår kan börja växa så att det knakar också. Vill ha det ända ner till midjan typ. Det blev väl ingen jätte bra bild det här haha men jag tog den bara lite snabbt på jobbet innan jag skulle börja så jag hade inte så mycket utrymme för att vara petig.

Älskar btw min nya vinröda Ramones tröja som jag införskaffade mig på H&M!






Är det bara jag?

Jag sitter och kolla på Oscars galan på kanal 5. Angelina Jolie går upp på scenen för att dela ut ett pris, och jag blir nästan chockad. Är det bara jag som tycker att hon var ruskigt smal? Hon måste ju ha någon slags ätstörning. Tyckte mest hon såg ut som ett skelett. Kolla bara hennes handleder. Tråkigt! Har annars börjat gilla henne en hel del som skådespelerska.






ACO Cliniderm

Ja jag har ju som sagt lite acne problem ibland. Haft svårt att hitta något som funkar för mig. Provade Clinique för ett tag sen. Det är ju allergitestat osv för jag är så torr och får lätt eksem i ansiktet. Tyckte inte det funkade nå speciellt bra faktiskt. Mina problem var fortfarande kvar.

Så för ett par veckor sedan var jag in på apoteket för att fördriva tid medan jag väntade på bussen hem. Hittade en serie från Cliniderm och tänkte att det skadar ju inte att testa ennu en tvätrkräm. Den hade dessutom sminkborttagning i samma. Tycker det är drygt att först behöva tvätta bort sminket och efter det tvätta med förebyggande kräm. Nej jag vill att den ska ta bort allt på en gång.

Nu har jag då som sagt testat det här i ett par veckor hitills och jag måste säga att det blivit bättre faktiskt. Jag är inte helt kvitt problemen och är fortfarande lite torr till och från men får inte panik när jag ser mig i spegeln längre haha. Kan jag äntligen ha hittat vad som är rätt för mig? Hoppas verkligen det!






Veckan





Makaroner med ost

Haha när jag var på Citygross häromdan så såg jag att dem hade sånna här askar med makaroner och ost som dem äter i USA ni vet? Kände bara att jag var tvungen att prova. Det var ganska gott endå men eftersom det är amerikanskt så blev det en jätte portion såklart haha. Man skulle kunna vara två stycken som delar på ett paket.







My week with Marilyn

Den här filmen såg jag igår i min ensamhet. Det är ett drama som handlar om Marilyn Monroe och är baserad på verkliga händelser. Det är en ung man som får sitt första jobb på produktionen av en film i England. Där spelar såklart Marilyn huvudrollen. Man får följa hur dem försöker handskas med henne och hennes små nycker. Var en ganska bra film men med en liten tendens att bli låntråkig. Många långa scener där dem mest bara vill visa hennes skönhet kändes det som. Bra film helt klart.






Dr denim

Ja jag glömde ju att säga det! Köpte mig ett par svarta Dr denim på jobbet igår. Kände att jag behövde ett par riktigt svarta brallor som sitter bra. Jag valde modellen Plenty som är höga i midjan (Kissy är låga). Kändes som rätt val för då kan man ha lite kortare tröjor och toppar till som är snyggt eller så kan man bara ha ett längre linne över så syns det inte. Haha trodde aldrig att jag skulle få på mig ett par XS men det gick ju hur bra som helst! Det är jeggings och jag tycker det är en riktigt bra bralla för det priset. Dem ligger på 399:-






The adventures of Tintin

Haha dem senaste två nätterna har jag försökt att se den här. Jag somnade första gången och var nästan på väg att göra det andra gången med. Inte för att den var tråkig utan för att jag varit så sjukt trött (Vilket jag är nu med så jag fattar inte hur jag ska hålla mig vaken ikväll heller). Men i alla fall så är det en animerad version av Tintin. Tycker den var riktigt snyggt gjord. Man får verkligen se t.ex. alla små fjun man har på kinderna.

Den handlar om hur Tintin köper ett gammalt prydnads skepp som är en kopia på ett riktigt skepp. Det finns en massa hemligheter runt det här skeppet och en spännande resa tar sin form. Kan inte komma ihåg att jag sett någon Tintin film innan men vet att många gillar dem och den här tyckte jag var ganska bra. Visst alla som är vana med dem tidigare filmerna tycker väl dem är bättre så är det ju alltid. Men det är helt klart en värd film att se. Haha kapten Haddok är ju skönast i alla fall.





Big brother

Haha asså... seriöst? Årets omgång kommer bli helt crazy! Jag sitter och kollar på det just nu i denna stund faktiskt, och det enda jag kan tänka är: Är det här verkligen vuxna människor? Haha dem beter sig ju verkligen som om dem vore 15 och festar på samma sätt med. Kan ju säga att jag sitter här hemma i soffan och skäms åt dem hehe. Ja har ingenting emot att dem festar och gör sjuka saker, det är bara roligt. Men det känns som verkligen ALLT anspelar på sex.

Jag har aldrig kollat på Big brother innan förutom förra året. Mest för att jag aldrig riktigt förstått vad som är så kul eller fashinerande (stavning?) Tyckte mest det bara var patetiskt. Skulle aldrig själv välja att delta, men jag blev "tvingad" att se det några gånger förra året och haha, nu fattar jag att det är kul att kolla på folk som gör bort sig. Men det här året? Haha aah... jag finner inga ord.

Jag vet att det är sjukt många som stör sig på den här "Blogg Hanna". Jag är en av dem, det kan jag säga. Men samtidigt är hon jävligt skön på något vis. Jag vill inte träffa henne, och jag tror inte jag skulle komma överens med henne för fem öre (Vilket inte många andra heller verkar göra). Jag kan störa mig mer på den här mörka tjejen med afrot, Juliana. Hon hade varit inne typ två dar och man hade inte sett henne mer än att hon kommit in i huset. Då sätter hon sig och börjar grina över mat? Fattar inte. Nej gnälla kan dem göra nån annanstans. Dem har ju gjort ett val när dem gick in i huset.






Kent - Sverige




En av Kents oslagbara låtar. Älskar den här låten för att den ger mig en riktig sommar feeling. Tänk er själva bara en sen sommarkväll med solen som går ner och man sitter tillsammans med dem bästa människorna man vet vid vattnet, ja mysigare blir det ju inte.


Matrix biolace

Hej hej alla, nu har jag kommit hem från jobbet och sitter och slappar i soffan. Käkat upp resten av min lunch som blev kvar idag. Det har gått bra idag och jag känner mig nöjd. Innan jobbet idag så sprang jag in på Cut & Blow för jag såg för några veckor sedan att dem hade extra pris på mitt shampoo jag har börjat använda.

Trodde att det skulle dem väl inte ha längre men det var ju värt att chansa och titta in. För det var både schampoo och balsam för 219 kr. I vanliga fall kostar bara shampoot det ungefär haha. Jag hade sån jäkla tur! Sista paret lyckades jag sno åt mig. Kändes superbra! Älskar det för innan vart mitt hår torrt som hö om jag inte tvätta det minst varannan dag. Nu är det lent och mjukt istället. Det är den lila med aloe vera jag använder.






Outfit torsdag

Hallo alla, har precis lämnat ifrån mig min bästa kille. Buhu! Tänkte bara slänga upp en bild på vad jag har på mig idag. Ska aldeles strax springa iväg tilll bussen och åka till jobbet. Blev ett par blå Crocker Jeans, enkel t-shirt från Carlings och en jeans väst från Gina Tricot. Armband från JC och klocka från Calvin Klein.






Youtube

Haha asså det här kan ju vara den sötaste ugglan jag någonsin sett!






Brazilian Peel

Läste om den här produkten nyss på Dennis M.s blogg. Det är en hemma peeling för att ta bort ärr från finnar. Han hade dessutom före och efterbilder på hur det hade funkat för honom och jag blev riktigt imponerad. Har själv lite acne problem och skulle väldigt gärna bli kvitt dem. Speciellt ärr och prickar som blivit kvar efter dem. Skulle verkligen älska att bara kunna vara utan smink ibland. Visst hemma är jag ju det men vill kunna känna mig så pass säker att jag kan gå så ute med. Får se om jag kanske tar och klickar hem en sån här när lönen kommer på fredag. Brazilian Peel hittar ni HÄR



Kvällsmat

Ja såhär kan det se ut när jag äter kvällsmat. Många gånger orkar jag inte laga någon mat på kvällen utan tar bara något lätt. Ikväll blev det en Kesella hallon med banan och en färsk ananas. Och nej ni behöver inte vara rädda att jag bantar eller liknande hehe för andra gånger kan det vara en panpizza. Idag kände jag bara för att vara lite nyttig. Har ju börjat träna också så då tränar jag bort det jag behöver. Gillar att väga 50 kg ungefär och jag har bara 2 kilo dit så. Sen lär jag ju inte gå ner så mycket om jag börjar bygga muskler istället.





Min kille

Sitter här i soffan och myser med världens bästa kille Disel. Ikväll är sista kvällen på länge som jag kommer få ha honom. Kommer få börja jobba väldigt mycket mer än jag gjort hitills. Vilket gör att jag bara har ett par dagar åt gången när jag är ledig och då kan jag inte ha honom. Känns jätte tungt, tycker ju om den här vovven nå otroligt mycket.

Visst just nu kanske det är lite jobbigt när han blir så sjukt smutisg varje gång vi är ut. Han är ju så låg stackarn så hela magen blir ju skitig. Men allt annat mysigt med honom väger ju upp. Han har fått bada två gånger idag redan så han är väl inte super glad på mig hehe. Ni kan ju tänka er att hunden är vit på magen och när vi kommer in från en promenad är han svart.

Han verkar dock trivas ganska bra här i soffan med mig just nu. Han ligger och ålar sig och tvättar sig samtidigt som han varvar lite med att tugga på sitt favorit ben. Usch vad jag kommer att sanka att ha någon som kommer springande emot en och är super glad när man kommer hem. Någon som ligger och bökar runt i sängen brevid mig. Haha låter nästan som att han ska dö men jag vet bara inte när jag kommer kunna ha honom igen. Jobbigt!





Onsdag 22 februari

Idag har jag mest slappat och tagit det lugnt. Laddat inför många dar med jobb. Jag kommer ju jobba 7 dagar frammåt från och med i morgon. Började dan med att tvätta lite. Så jag inte får klädkris mitt i allt haha. Sen kom morfar hit och försökte hjälpa mig med min jäkla badrumslampa. Han fick inte till det så jag får leva i mörker ett tag till.

Åt lite mat, idag blev det pasta med kyckling och vitlöks/parmesan creame fraiche. Slog på en film och somnade en stund på soffan haha. När jag vaknat igen har jag bara slappat och varit ut med hunden. Blir väl inte speciellt mycket mer ikväll. Hade tänkt att jag skulle städa men blev inte av för det blir endå så skitigt med hunden just nu.





Box

Idag provade jag och V ett annat boxpass än det vi gått på tidigare. Det var också ganska kul men det var tyngre. Hehe här var vi helt slut efter andra låten men körde på en låt till och då kom energin tillbaka och vi körde igenom hela passet. Känns riktigt bra. Dock blev jag lite små sur på slutet för vi körde en övning där man får jobba med flera personer som är på passet och inte bara sin kompis.

Då var det en kille som skulle köra lite box mot mina mitsar och han tog i så hårt att just nu känns det som jag har en spricka i handleden. Fattar ju att han vill få ut det mest av passet men hey, lite lugnt kan man väl ta det. Dessutom hade jag en tjej på 10-12 år brevid mig och allt ja kunde tänka på var att jag tyckte synd om henne om han skulle köra lika hårt med henne.

Men det är ju kul att köra lite olika pass ibland för annars tröttnar man väl. Dessutom så jobbar jag på torsdag när det passet vi brukar gå på är. Nästa vecka var jag i alla fall ledig torsdag så då är vi nog tillbaka på det andra passet igen. Nu blir det bara lugnt i soffan med Disel och kanske att jag smäller i mig någon semla. Köpte det på vägen hem och tycker jag är värd det nu när jag tycker synd om mig själv för att jag har ont hehe. Dessutom är det ju fettisdagen så då får man!






Update av veckan





Morgonpasset

Ja ni glömmer väl inte att lyssna på morgonpasset i P3 imorgon? Med Maritna, Kodjo och Hanna. För då kommer Anders Jansson dit. Har aldrig skrattat så mycket som dem gångerna han har varit där tror jag. Ni vet han som är med i Hip Hip och spelat Tiffany Persson. Morgonpasset är ju såklart världens bästa morgonprogram endå men jag tror att just i morgon kan det bli extra roligt!






Work

Jösses det kommer bli en kämpig vecka tror jag. Dem ringde från jobbet tidigare och ville att jag skulle jobba söndag. Det innebär att jag kommer jobba 7 dagar i sträck. Det var länge sedan jag gjorde det. Klagar absolut inte, jobbar gärna så mycket jag får. Är bara ovan för nu jobbar jag ju oftast bara några dagar åt gången. Vi får se hur pass mycket uppdateringar det blir med tanke på att jag kommer jobba så mycket. Så vill man få tag i mig får man kika in på Carlings Erikslund!






Veckan





The three musketeers

Den här filmen såg jag i lördags kväll. Den handlar såklart om dem tre musketörerna och hur dem har olika uppdrag och slåss med massa skurkar. Jag trodde den skulle vara ganska bra endå men jag vet inte. Den var väl ok men den känns lite barnslig. Eller den känns ju barnvänlig för t.ex. dem har inte med nå blod när dem slåss med nån. Jag vet inte, den funka men det är nog en film jag bara ser en gång.






Ojdå

Hehe nu var det verkligen länge sen jag gjorde något inlägg. Men jag har varit upptagen mest hela tiden. I lördags blev det först jobb och sen lugnt hemma med melodifestivalen. Vet, då skulle jag kunnat blogga men jag hade ingen inspiration. Igår söndag tog jag en lunch med V och sedan jobbade jag hela eftermiddan. På kvällen blev det lugnt bara. Det är ungefär vad som har hänt dem senaste dagarna haha.



Fredag 17 februari

Halloj, idag har jag bara jobbat hela dan. Därav dåligt med inlägg och uppdateringar. Kommer jobba mest hela helgen dessutom. Idag jobbade jag stängning och i morgon ska jag öppna. Känns lite som man bara är hem och vänder hehe. Tänkte att jag ska väl ta och slå på en film aldeles strax och se om jag kan somna. Haha gud vad det här känns som ett jätte onödigt inlägg. Har faktiskt ingenting kul att säga om min dag.

Fick lämna ifrån mig min lill kille några dar nu tyvärr. Under helgen då såklart eftersom jag jobbbar. Var jätte tomt och tråkigt att komma hem nu. Känns väldigt ensamt här i soffan också. Tur att jag i alla fall har katten som sitter och kurrar lite bakom mitt huvud och skallar mig ibland. Haha pratade med mamma också och vi kom överens om att jag skulle få köpa mig en boxer när hon blev pensionär. Det är faktiskt inte så långt dit haha. Bara kolla!! Helt kär är jag!






Torsdag 16 februari

Idag har jag mest hängt runt med V. Vi tog en runda på stan och kikade på lite grejer. Införskaffade mig en sport bh hehe. Käkade lite Spicy hot. Provade någon ny rätt på menyn men det var inte så gott som jag hade tänkt mig hehe. Sen handla ja lite sånt där tråkigt man måste ha hemma, mjölk osv. Sen nu på kvällen har vi varit iväg till Friskis & Svettis för ett boxpass. Fortfarande riktigt rolig hehe men fan idag var det tungt. Blev betydligt mer slut nu andra gången. Men det är väl för att nu kan man slagen och sparkarna bättre så då kämpar man på lite.






A dangerous method

Vet inte vad som har hänt med Inkheart inlägget, dem har lyckats blivit två stycken? Men jag skrev bara ett haha, ja ja. Den här såg jag igår kväll. Det är ett drama om Sigmund Freud, Carl Jung och Sabina Spielrein. Med skådespelare som Kiera knightley och Viggo Mortensen. Man får följa när Jung behandlar Spielrein som är psykist sjuk och hur han sen tar henne som älskarinna. Det var en bra film tycker jag, det var ganska spännande att se vad dem hade för teorier om saker. Men dem svänger med en hel del fina ord så man måste ha en ganska stort ordföråd för att hänga med. Helt klart en bra film.





Vintersol

Jag ville bara dela med mig av en bild jag tog idag. Var ute på en promenad med hunden och så tittade jag bakåt och insåg hur vacker himlen var. Det var gula, orangea och rosa färger. Tänkte ta bilden redan när jag där och då men insåg att jag hade lämnat telefonen inne. Så när jag kom in öppnade jag mitt fönster i köket och som tur var hade solen inte hunnit gå ner än. Superfint!





Inkheart

Den här filmen såg jag idag på eftermiddagen. Det är en fantasy film som handlar om folk som kan läsa ur böcker och då hamnar de här karaktärerna i vår värld. Vår värld fylls av skurkar och nu måste dem göra allt för att stoppa dem från att släppa lös "skuggan". Det var väl en helt okej film. Men jag tror väl att man gillar den bäst om man är ungefär 10 år.





Inkheart

Den här filmen såg jag idag på eftermiddagen. Det är en fantasy film som handlar om folk som kan läsa ur böcker och då hamnar de här karaktärerna i vår värld. Vår värld fylls av skurkar och nu måste dem göra allt för att stoppa dem från att släppa lös "skuggan". Det var väl en helt okej film. Men jag tror väl att man gillar den bäst om man är ungefär 10 år.





Tower heist

Såg den här filmen igår. Det är en drama/komedi med Ben Stiller och Eddie Murphy. Den handlar om personalen i en fastiget som har 24 timmars service. Med folk som öppnar dörrar, reception osv. En dag blir hela den här personalen blåsta på pengar av en av dem boende. Vilket gör att några väljer att ta saken i egna händer. När jag såg trailern trodde jag att den skulle vara rätt rolig, men.... ja jo visst den var väl helt okej och så men den hade kunnat varit lite roligare.





Alla ♥ dag

Började min dag väldigt lugnt gjorde inte så mycket. På eftermiddan kom mamma och plocka upp mig och vi bytte lysrör. Funkade endå inte när jag kom hem. Men men jag får väl ordning på det där nån dag. På kvällen sen var jag ut och käkade middag. Väldigt mysigt när det snöade utanför fönstret. Ja och det säger jag som hatar snö haha men det va väldigt fint. Efter det blev det lite film och mys och någon liten present också faktiskt hihi. Hade en väldigt mysig alla hjärtansdag. Men vem jag spenderade den med kommer jag hålla hemligt!

Förstår dock inte alla som gnäller så mycket på just den här dagen. Jag kan tycka att den är lite mysig endå. Visst jag tyckte inte heller om den här dagen förut, det kan jag erkänna. Men när jag tänker tillbaka på det nu känns det bara som jag varit omogen. Det är väl hur fint som helst att ha en speciell dag när vi firar kärleken? Detta gäller ju inte bara par utan även att visa kärlek till sin familj. Vi firar ju så mycket annat som mor/farsdag varför inte ha en dag när vi faktiskt firar kärleken? Vet att många tycker "Ja men man borde ju visa kärlek alla andra dagar också, inte bara en speciell dag." Ja självklart, men om vi inte hade alla hjärtansdag känns det som vi skulle ha lättare att glömma bort att faktiskt visa varandra lite kärlek.






Strawdogs

Såg den här häromdan. Det är en thiller. Med bland andra Alexander Skarsgård. Den handlar om en tjej som kommer tillbaka till sin hemstad med sin man. Man kan väl beskriva det som "en liten håla" i USA. Där stöter dem även på en gammal svartsjuk expojkvän. Tycker filmen var riktigt bra, den var spännande. Men lite hemsk också ibland.





Veckan





Frågor?

Verkligen? Inga frågor alls... Det var tråkigt. Eller är jag så tydlig med allt att ni verkligen inte undrar något? Haha naej det tror jag inte. Jag kanske bara ska skita i alltihop då? Aja... vi får se hur jag gör.






Mission impossible 4

Den här var jag och såg på bio i fredags med B. Jag har faktiskt inte sett någon mission impossible tidigare som jag kan minnas hehe. Trodde det skulle vara way to mutch action, men det var helt okej. Den handlar ju såklart om att dem har en massa insane uppdrag som dem måste klara av. Den var bra i alla fall, det trodde jag inte hehe. Det var lite kul att Mikael Nykvist var med, och större delen av salongen började garva när han pratade svenska. Vet inte varför men det är väl kanske för svenska låter så larvigt jämnfört med engelskan?






Frågestund

Hehe ja jag tänkte faktiskt ha en. Det är nästan aldrig någon som frågar något men tänkte att om det är någon som undrar något får ni chansen nu. För jag har ju en liten trogen skara som är in och kikar varje dag. Så fråga på under helgen här så kommer svaren sen i veckan.










Fredag 10 februari

Min dag idag har varit väldigt lugn hitills. Bara städat lite, slappat. Duschat och gjort mig i ordning. Var iväg och handlade lite frukost också för B kommer och sover hos mig ikväll så jag tänkte att det kunde vara shysst att ha lite frukost hemma i alla fall hehe. Nu ska jag bara platta håret och fixa det sista sen ska jag ta hunden på en promenad. Efter det ska jag ta mig ner på stan och träffa upp B. Vi tänkte ta och käka något och sedan gå på bio. Blir en lugn kväll med sällskap, precis vad jag behöver just nu tror jag. Hoppas ni får en fin kväll!






Goethe

Såg den här filmen i min ensamhet igår. Den handlar om författaren Johann Goethe. Vet ni inte vem det är kanske det är dags att plocka upp en bok hehe. Filmen är på tyska. Haha som föresten är ett fruktansvärt fult språk. Den handlar om Goethes liv när han var ung och hur han träffar en flicka. Sedan hur allt leder från en kärleksaga till självmordstankar och ett genombrott som författare. Den är väldigt mörk å dyster i sina färger men tycker den har lite humor och är helt okej faktiskt.






Melissa horn - Under löven





Torsdag 9 februari

Hallo alla! Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, hur skönt som helst. Inte gjort mycket alls. Kollat på säsong två av The walking dead. Var och hämta ut ett paket och handlade lite. Kom hem, lagade lite mat. Sen kom mamma förbi och hjälpte mig med lysrören till badrummet. Så nu har jag ljus där inne igen efter typ 3 månader haha, woho! Känns sjukt skönt att kunna se något där inne igen. Slippa duscha i mörker. När jag väl nu hade ljus där inne så passade jag på att duscha av Disel lite. Tyckte han lukta lite illa och en hel del hund. Nu är han ren och snygg igen, hehe men han är inte super förtjust i vatten stackarn.





Update av veckan





Onsdag 8 februari

Hallå alla. Idag började jag "tidigt" och åkte in och öppnade butiken. Så jag har mest jobbat hela dan. Varit en lugn dag som dem flesta faktiskt där ute på Erikslund. Sen gör väl inte snöstormen det bättre precis. Stack hem en halvtimme tidigare idag just för att det är så pass lugnt och jag har haft ont i huvudet nästan hela dan.

Tänkte försöka ta en powernap nu kanske och sen senare ikväll ska jag väl försöka få tag i lite käk. Kika på en film kanske. I morgon är jag ledig i alla fall. Då får jag vara med min lilla Disel hela dan. Måste ju säga att det är så otorligt mystigt att få komma hem när man har honom hemma. Han kommer springandes till dörrn och är sådär glad som bara han kan vara.






Körkort

Jag har funderat på det ett tag här nu och känner att det kanske börjar bli dags att ta tag i det här med körkort. Tidigare har jag inte haft någon att övningsköra med eller haft några pengar till det. Skulle nog vara grymt skönt med ett eget kort och egen bil. Visst det är inte så billigt att skaffa bil men med min bra hyra tror jag nog att det skulle gå. Nu tar det ju som sagt en timme ungefär att ta mig till jobbet och en timme hem.

Kan vara skönt annars också såklart. Bara man ska ta sig någonstans. Man får ju så otroligt mycket mer möjligheter. Känns lite jobbigt nu ibland att alltid behöva fråga om hjälp och skjuts. Gäller bara att jag ska försöka hitta någon körskola jag tycker om. Är det någon som har något bra tips ? Tänkte på att kanske försöka ta någon sån där intensivkurs men jag har inte dem pengarna liggandes och då skulle jag ju nästan behöva ta ett par veckor ledig från jobbet och det funkar ju inte.






Tisdag 7 februari

Hallo, igår hann jag aldrig med att skriva något inlägg. Jobbade till klockan 5 sedan blev jag upphämtad. Snällt! Hann vara hemma en ytterst kort stund innan jag och Disel tog bussen till C. Satt där och snackade en stund och blev bjuden på mat. Väldigt goda friterade smördeg och spenatknyten. Fick skjuts hem vid 9 tiden. Spenderade resten av kvällen i soffan bara. Gick och la mig ganska tidig också, tror klockan var runt en 11. Var väldigt trött och behövde sova lite kände jag.



Veckan


Ingen rast, ingen ro

Nej just så är det. Trodde jag skulle få vara hemma och mysa med min Disel några dagar. Tyvärr gick en på jobbet och blev magsjuk stackarn. Så jag får hoppa in och jobba både idag och i morgon. Så just nu sitter jag och trycker i mig lite frukost för att åka till jobbet och öppna butiken. Hehe det är sjukt hur mycket tröttare man känner sig när man blir väckt av att någon som ringer än om man vaknar själv av klockan tycker jag. Ni får ha en bra dag och så hoppas vi på att våren kommer snart!



The rum diary

Såg den här filmen igår med Johnny Depp. Den handlar om en man som åker till Puerto rico för att börja arbeta som journalist under 50-60- tal tror jag? Han har lite problem med alkoholen. Han blir vän med fotografen på tidingen. Träffar en "skurk" och blir fötjust i hans fru. Tycker det var en helt okej film. Var lite skoj humor inslag ibland och jag är ju som sagt väldigt förtjust i Johnny Depp så jag vet inte om det bara var han som gjorde det bra, HAHA. Nej men den var ganska bra.






Söndag 5 februari

Dagen började jag med att vakna och göra mig iordning. Tog en promenad med Disel och tog det mest lugnt. Gick över och lämnade Disel hos J och sedan tog jag bussen iväg till jobbet. Jobbade mellan 14 - 18. På kvällen sen blev det lite käk från Cafe Gränden och en film. Skön dag endå. Har inte så mycket mer att säga om den hehe.




Har börjat sakna mitt hår så sjukt mycket, fattar inte hur jag kunde vara så dum att jag valde att klippa i det. Hoppas det börjar växa ut och bli som jag vill till sommaren.



La vie en rose

Såg precis den här filmen som handlar om Edith Piaffs liv. Den är på franska. Man får följa henne från att hon är liten och hennes mamma lämnar henne hos hennes mormor som inte tar speciellt bra hand om henne till att hon blir upptäckt på gatan och får börja sjunga inne på klubbar. Man får även se hur hon tampas med sjukdom under större delen av sitt liv. Hon har nog inte alltid så lätt att ha att göra med, hon var nog väldigt speciell. Men det tror jag alla skulle bli efter ett sådant liv. Tycker det var en bra film, det enda ja kan tycka var lite jobbigt var att dem hoppa ganska mycket i tid.






Guys

Haha jag har sett som så många andra nu att David Beckham har gjort en underklädes kollektion för H&M. Har dock lite svårt att förstå varför alla tycker att han är så jäkla snygg. Läste en artikel i VLT som fick mig att börja tänka på det här. Visst han ser bra ut för sin ålder osv men ingen tjej kan neka till att dem gillar tränade killar. Dock har jag alltid undrat vart hans bröstmuskler och armar tagit vägen? Haha han borde väl gymma även om han tränar fotboll? Ja nej för mig är det faktiskt bara fotbollsspelare som har tillåtelse att discoträna på gymmet för benen tränar dem ju så pass mycket endå.



Min absoluta favorit kille, eller man ska man väl kanske säga är ju såklart Johnny Depp. Han har jag inget emot att han är otränad. Hans ansikte väger upp det haha. Dessutom verkar han ha en väldigt annorlunda och spännande personlighet. Det man har sett av honom i alla fall i filmer och intervjuer osv. Ja nej han kan nog aldrig bli ful i mina ögon haha, även om han har en hel den knasiga roller. Haha visst jga ska inte påstå att ja tycker han är snygg som hattmakaren eller Willy Wonka men då är det hans personlighet som gör honom mysig.






En annan man som fångat mitt öga på senare tid är Charlie Hunnam. Såg honom första gången i serien Sons of anarchy. Där han har huvudrollen som Jackson Teller. Han är en ganska tränad kille, speciellt till just den rollen. Brukar dessutom inte gilla ljusa å blonda killar men den här killen har det där lilla extra. Den där glimten i ögat på någotvis som alla tjejer letar efter. Har sett honom i en film efter det som heter The legde och där var han fortfarande snygg så den här killen får jag nog hålla ett öga på haha.





Jag vet det här var ett ganska ytligt inlägg men det var lite det jag var ute efter också. Jag vet ju inte alls hur dem är som personer egentligen. Aldrig träffat dem och kommer förmmodligen aldrig göra det heller. Påstår heller inte att jag är perfekt på nå världens vis, långt ifrån. Men alla ser vi olika ut och har olika egenskaper. Vissa gillar kanske en egenskap man har som någon annan kanske ser som en svaghet. Det är så otroligt olika, och tur är väl det! För hur skulle det vara om vi alla gillade samma sak?



The last lions

Såg den här naturdokumentären igår. Den handlar om att de vilda lejonen i Afrika håller på att dö ut. Man får följa en lejoninna med sina ungar. Det är otroligt mycket starka bilder. Aldrig sett en lejonhanne dö efter strid som man får i denna. Du får också se hur Ma di tha (lejoninnan) hämnas på vattenbufflarna efter att dem gjort en av hennes ungar förlamade i bakre delen av kroppen. Det är så sjukt starka scener i den här filmen. Som dessutom är verklighet. Jag låg och började nästan grina flera gånger. Det här är verkligen något jag tycker man borde se.






Lördag 4 februari

Hej hej! Hann inte blogga igår. Jobbade eftermiddag och slutar inte fören klockan 8 då. V kom och hämtade mig från jobbet och vi stanna till på Max på hemvägen. Efter det sprang ja snabbt upp till J och hämtade bästa Mr D. Sen käkade jag och V hemma hos mig. Spelade lite PS3 och tog det lugnt. V drog hem vid 11 tiden tror jag för han skulle upp och jobba. Jag satt uppe en stund till men sen slog jag på en film och efter den slockna jag ganska fort. Var ganska slut.

Idag har jag bara hunnit vakna. Varit ut med Disel en sväng och nu sitter jag och trycker i mig lite frukost. Har inga planer alls för dagen. Men skulle gissa på att det mest blir lugnt. Behöver ta det lite lugnt känner jag. Haha klarar nog inte av att göra så mycket heller för ja har sån sjuk träningsvärk efter boxpasset. Blir väl lite filmer till kvällen kan jag tro. Ska upp och jobba i morgon igen.



Boxpass

Hej alla! Jag har precis kommit hem från ett boxpass på Friskis och svettis. Va där med V, vars mamma håller i passet. Var första gången jag testade att boxades. Utom nån gång i skolan men det räknas inte riktigt tycker jag. Måste säga att det var riktigt roligt. Dem som känner mig vet att jag är så anti träning det bara går haha. Men jag har börjat känna mer och mer att det skulle vara trevligt att vara lite tränad och jag måste säga att det här börjar likna ett alternativ. Det var riktigt roligt och kändes som något som passa mig.

Inte allt för mycket springa så mina knän pajjar, inte sitta vid nån tråkig maskin. Här hade jag någon som peppade mig hela tiden, man fick slå ut lite aggro. Det var flera olika övningar och även lite stretching på slutet. Det här med att boxas kan jag verkligen tänka mig att göra om. Får hoppas på att V vill ta med mig fler gånger hehe. Nu sitter jag och trycker i mig en skål med Special K och ska väl bara tagga inför jobbet imorrn.






Städ

Hej och hå, nu har jag städat och tvättat sedan klockan 11 här hemma. Började med att springa ner till tvättstugan. Så där har jag varit några gånger nu och tvättat ca 4 maskiner. Har även tvättat två tröjor för hand här uppe i handfatet. Har även dammsugit och typ allmänt städat undan en massa skit, kastat en gammal död blomma osv. Typ rensat gardinerna får katthår, så jävla äckligt! Har även rensat ur lite skit kläder som jag inte kommer använda igen. Vet inte om ja ska ge bort dem eller om jag bara kastar dem helt enkelt.

Mamma var här igår och skulle försöka hjälpa byta lampa i bardummet. Tyvärr hade vi köpt för långt lysrör så jag får gå i mitt mörker ett tag till. Hade varit skönt att få lite ordning här hemma. Har ringt henne och försökt få tag på henne hela dan idag men hon svarar inte. Skulle nämligen behöva hjälp med att klippa min äckliga katt. Hon är tydligen bara dålig i magen hela tiden nu så jag skulle behöva klippa henne så att det inte fastnar.

Ska se hur mycket jag hinner få gjort här hemma. Ska iväg på ett boxpass vid sextiden med en kompis. Mitt första någonsin så vi får se hur det går hehe. Skulle behöva skura golvet, diska, laga någon mat och gå ut med soporna i alla fall. Ja som sagt det finns ju att göra här hemma. Önska mig lycka till ikväll nu! Ha det bra så länge!






Update av veckan


Onsdag 1 februari

Idag börjar en ny månad, februari. En kort månad. Jag ska iväg och jobba lite igen och har precis styrt iordning lite käk. Blev snabbmackaroner och sockerärtor med smör och ketchup haha. Riktig gourme mat. Men man får nöja sig med det lilla ibland när man inte är så rik å typ lat haha. Jobbar till sent ikväll så vill ni få tag på mig får ni komma in och hälsa på mig på jobbet. Ska strax iväg nu, ska bara försöka hinna kasta i mig min mat här. Men visst ser det ganska gott ut i alla fall?






bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0