Party

Igår vart det lite förfest hos Elle och utgång, roligt! Haha här kommer en liten bildbomb från igår.











Fredag

Idag har jag jobbat lite, var sugen på att åka sjukanmäla mig hela dan för har haft migrän och kännt mig snurrig. Men jag höll ut! Go me! Sen var jag och handla lite. Bara lite dricka och mat, sånt tråkigt. Åkte hem och la mig på soffan och somna nån timme hehe. Skönt var det. Senare åkte jag hem till Erika för att äta lite från Grekiska kolgrillsbaren med henne, Elle och Sara. Vi kikade även på en film. Härligt fredagsmys. Kan va bra för mig att få vila lite också. Men i morgon blir det party, woho!

Human trafficking

Såg den här filmen igår, usch vad den är hemsk. Kom på efter att ha sett halva filmen att jag redan sett den en gång förut. Men det gjorde inte så mycket. Den handlar om hur barn och unga tjejer tas emot sin vilja och blir misshandlade, hotade till livet och kidnappade. Åh ja vill inte säga för mycket men den är bra, och det händer där ute dagligen. Helt klart en film man borde se.



Grillfest

Igår var vi hemma hos min moster och hennes sambo där stor del av familjen samlades. Vi badade lite med söta Tuva och grillade. Drack vin och hade mysigt. Det var så mycket god mat att jag inte visste vart jag skulle ta vägen och det bjöds på paj och allt möjligt. Jag var så jäkla trött bara tyvärr. Hade knappt fått nån sömn alls. Men det var jätte roligt att samla alla sådär. Jag mamma och brorsan var kvar enda till kl 3 inatt hehe. Sen fick jag med mig bror hem som fick sova på soffan. Jag satsade på mittbena och långklänning, fortfarande inte fått nå svar på om ni tycker jag ska ha nån mittbena hehe.



Trust

Just ja, såg den här filmen med Erika i södags var det va? Hon kom över med lite chips å gottigt. Vi såg iallafall det här dramat om en tjej som träffar vad hon tror är en kille på nätet. Det visar sig senare att han är runt 30 och hon blir sexuellt utnyttjad. Helt okej film men man blir liksom arg under hela filmen på grund av hur hon reagerar på saker och det hon gör. Hehe vet inte riktigt hur ja ska känna för den här filmen.



Norge

Nån kanske undrar varör jag inte skrivit något om det, undrar hur jag ser på det. Det är såklart fruktansvärt och tankarna går till våra medmänniskor i Norge. Det är väl just därför jag inte skrivit, jag vet inte vad det finns att säga. Vi kan bara stötta varandra och ge all den kärlek vi har. Jag tänker bara på hur det kunde ha gått för oss här hemma med killen i Stockholm som tack och lov "misslyckades". Jag vet att det inte alls var en lika stor bomb osv men glöm inte att vi också haft attentat. Man undrar ju hur det kan finnas så sjuka människor. Och ja, dem är sjuka. Annars kan man inte döda en annan människa i min värld om det inte är i självförsvar då. Gud vad jag känner att jag bara babblar nu. På jobbet hade vi tyst minut idag och alla truckar stod stilla klockan 12. Vi tänker på alla i Norge som får lida för en mans idioti.



Lördag

Igår var jag hem till mamma ett tag för hon fyllde år. Fick lite smörgåstårta och annat gott fika. Fick även träffa bror från Uppsala, det var skoj! Så sällan vi ses. Efter det fick jag skjuts ner till stan och gick hem till Erika, där blev det lite tacos med flickorna och en skojig förfest. Det blev lite utgång för mig Malin och Erika iallafall, dem andra ville ta det lugnt :) Var en kul utgång med dans och trevliga människor. Hehe och Erika hitta ett nytt litet krypin på vägen hem.



Escada taj sunset

Åh nu har Jonas varit snäll och köpt med sig parfymen från Tyskland jag blivit helt kär i sen jag sniffade på den hemma hos Erika för flera månader sen. Blev dessutom stora flaskan så nu har jag ett tag, woho!


Saknar

Usch, det är så jobbigt att behöva sakna sin bebis hela tiden :( Bästa jycken som finns! Kan alltid göra mig glad även när det är som jobbigast. Önskar jag kunde ha dig hos mig hela tiden.


In her skin

Såg även den här filmen idag som också är verklighets baserad faktiskt. Det är en hemsk historia om en 15 årig flicka som plötsligt försvinner. Man får följa föräldrarnas kamp för att försöka hitta henne. Man får även följa en tjej som är otroligt avundsjuk på den här försvunna flickan. Otroligt sorglig film, absolut sevärd.



Murder in the first

Det är en av filmerna jag sett idag, den är baserad på verkliga händelser. Den utspelar sig på 30-40- talet och handlar om en kille som hamnar på ett maximum secure fängelse i USA. Närmare bestämt Alcatraz. Han och 4 andra interner försöker fly men kommer inte långt eftersom fängelset är stationerat på en ö. Han staffas för detta och hamnar i isoleringscell i 3 år. Den maximala tiden man får spendera i en sån är 19 dagar. Där får han sitta i sin egen avföring och blir misshandlad helt utan anledning. Till slut är det en ung advokat som ska försvara honom och det är inte helt lätt. Bra film men hemsk att det hänt på riktigt. Alcatraz kan man föresten åka och besöka nu för tiden om man vill, det är nu en turist attraktion.



Svinalängorna

Det är en svensk film som handlar om en kvinnas bakrund, hon får reda på att hennes mamma håller på att dö och hon vill att hon kommer till henne på sjukhuset. I några av rollerna finns Noomi och Ola Rapace. Man får se hur Leena (Noomi) försöker hantera att ta kontakt med sin mamma igen efter många år. Man får se hur hon minns tillbaka på allt som hände när hon var yngre. Hon levde i en dysfunktionell familj med en mamma som blev slagen och en pappa som drack. Hon flyttar till Sverige med dem från Finland i tron om att få ett bättre liv. Man får även se hur hon försöker skydda sin lillebror mot alla hemskheter. Absolut en tänkvärd film, för även om den utspelar sig under 70-talet så händer sådant fortfarande idag i vissa hem. Jobbig men bra film.



The color purple

Såg den här när jag låg i badet härom dan, det är ett drama om en svart tjej som har det väldigt svårt. Den är baserad på en bok och har väldigt många kända skådespelare med. Bla Oprah Winfrey och Whoopi Goldberg. Man får följa den här tjejen när hon växer upp hos en man som slår henne och hon blir behandlad som en slav. Hon blir separerad från sin syster som är den enda i världen hon älskar. Var en väldigt bra men sorglig film.




Rökbord

Åh nu har jag äntligen fått det gamla rökbordet min mamma har haft. Jag tycker verkligen om det, så himla fint! Vet inte varför med gillar det verkligen. Det är ett gammalt amerikanskt rökbord. Fanns en gungstol till också hehe. Då kunde man sitta där och aska rakt över hela bordet på sin veranda hehe. Vad tycker ni?





Moonwalker

Satt precis och såg den här filmen, det skulle vara en film om Michaels liv. Måste ju säga att det är en av dem konstigare filmer jag har sett haha. Den började med en konsert spelning som till slut gick över i nått som blev som flera olika barn filmer. Starring Michael lxm haha, det var sådär gammalt och barnsligt. Kan verklien tänka mig att han gjort den för allt är lite sådär barnsligt som jag föreställer mig att Michael var. Vet kanske inte om jag skulle rekomendera den men det var en upplevelse hehe.



Middag

Ikväll blev det lite potatisgratäng, grillad kyckling och grönskaker. Mums! Kanske blir lite melon till efterätt sen också. Kände mig duktig som fick en god måltid och tre matlådor på en kyckling.



Söndag

Igår var jag hos mamma en sväng och hjälpte henne sätta upp sin hatthylla. Fick lite mat och så, det var nice! Var så jäkla slut hela dan igår för jag har gått och blivit sjukt nu igen. Jätte jobbigt, buhu. Efter det blev jag upphämtad av ett gäng söta kaniner! Vi åkte till bryggan på framnäs och mös lite för att sedan åka hem till Erika och kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del I. Kan ju vara bra och bli lite uppdaterad, för Liisa ville gå med mig på sista delen som går på bio nu.




Power meet

Ja usch nu har det varit så mycket så jag knappt hunnit sitta vid datorn hehe. Det var Power meet fredag och lördag och jag var där båda dagarna. Men jag tyckte det var väldigt lite bilar i år endå, eller är det bara jag som känner så? Här kommer lite blandade bilder från helgen, tyvärr inga på nå bilar men det har man ju redan sett så många hehe.




 


Gaaah!

Asså gårdagen på jobbet var hemsk. Tror allting var emot mig. Fick packa om en bur hela tiden men det bara fortsatte rasa ut. En grej gick sönder, fick hämta en ny. Och jag var så sjukt trött i armarna för jag hade bara fått köra tunga grejer. T.ex. hundmat och kattsand. Var helt slut! Mitt ackord lär vart sämst igår, men jag vet inte vad ja ska göra? Allt var kaos!

Får hoppas att det går bättre idag iallafall. Men är fortfarande helt slut i armanra hehe och mina stackars fringrar har svällt upp. Tur att det är fredag så man får vila upp kroppen lite, men det är ju power meet nu i helgen också. Det kan man ju inte missa!

Edda Magnason - Handsome


...

Vad är det jag håller på med...?

Måndag

Hej hopp! Nu har jag kommit hem från jobbet, varit en helt okej dag. Förutom att jag fått köra en massa special ordrar idag som kan vara så jäkla bökigt att packa. Fick t.ex. en kartong som var lika stor som mig som skulle in i en bur hehe. Man får va så jäkla envis, men till slut så går det.

Just nu är jag så jäkla hungrig så jag vet inte vad, men jag orkar inte laga nån mat nu. Kom på därimot att jag köpte jordgubbar tidigare idag så det blir nog lite sånna med mjölk, mums! ska fortsätta kolla lite på Oz också som jag har börjat kolla på. Kan ju skriva ett inlägg vad serien handlar om och så sen ifall nån är intresserad? Ni får sova så gott iallafall, det ska jag göra. Kan ju va bland det mysigaste som finns att få krypa ner i en ny och ren bäddad säng.

Hoppsan!

Oj nu var det länge sen jag skrev igen, men det har varit fullt upp! I förrgår var jag ner på stan och kikade på när Seventribe spela. Ni vet bandet jag va och fotade med? Fullt ös var det på lilla Zigmascenen iallafall hehe. Men det var riktigt nice, bra jobbat gubbar! Av nån konstig anledning blev jag roddare också haha, hänge lite med min kusin så jag fick bära grejer åt ett annat band och sitta vakt över Seventribes grejer. Blev ansvarig över skyltar och jag vet inte vad haha, men det var skoj. Jobbigt att jag var tvungen att åka hem direkt efter nästan. Skulle upp och börja jobba vid 6, men man blir glad sen när lönen kommer haha!

 




Sen igår var jag ner och såg The Arks sista spelning i Västerås på Cityfestivalens stora scen. Dem var väldigt bra endå även om det inte är min musik riktigt. Var lite sorgligt också när det var deras sista spelning och så. Dem har ju alltid funnits där när man slagit på radion hehe. Kunde fler låtar än jag trodde haha. Ola var så fin i sina stora svarta vingar. Har tyvärr ingen bild på det men det kanske kommer upp nånstans som jag kanske kan låna? Jag bjuder på en kanske inte riktigt så bra bild på oss istället haha, bara lilla Erika som fattas. 



 

Lars Winnerbäck feat. Miss Li - Om du lämnade mig nu


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0