Dorian Gray

Såg en film igår som heter Dorian Gray, det är en drama/thriller som är baserad på en gammal historia av Oscar Wilde från 1890. Den handlar om en kille som kommer tillbaka till London och en konstnär målar av honom. Han önskar då att hans poträtt skulle åldras istället för han själv. Han får sin önskan uppfylld. Det är en lite små läskig film men som har tendes att bli lite långtråkig. Sen tyvärr tyckte jag det var lite svårt att få ihop historien ibland då det känns som man har missat vissa saker. Han som spela Dorian var ju inte helt fel att titta på heller, vem gillar inte "tall, dark and handsome" hehe. Synd att han hade "stjärt-haka" bara, och bilden visar fel han har inte blå ögon utan jätte fina mörka rådjurs ögon.








A christmas carol

Det är ju en gammal saga som har gjorts många gånger förut men nu är det Disney som har gjort en version på den. Skulle absolut säga att det inte är nån barn saga, den kan bli riktigt läskig ibland. Har sett denna förut som sagt på olika sätt men den här var helt okej. Jim Carrey är det som har huvud rollen som Ebenezer Scrooge.



Law abiding citizen

Var hem till Jonas mamma och såg den här, trodde inte den skulle vara speciellt bra men måste säga att den faktiskt var det. En spännande film med Jamie Foxx och Gerard Butler. Den handlar om en kille som blir av med hela sin familj när han blir rånad i sitt hem, sen vill han visa att det amerikanska rättssystemet inte fungerar.




Shutter island

En ny spännande film med Leonardo DiCaprio som handlar om en polis som undersöker ett försvinnande på ett mentalsjukhus. Tycker den var riktigt bra och spännande, den var även lite läskig ibland. Rekomenderar denna skarpt.




The blind side

En väldigt rörade drama, en true story. Man kände verkligen med den här killen som det handlar om under hela filmen. Det handlar om en kille som har en mamma som går på droger och han flyttas mellan olika fosterhem. En dag så tar en mamma in honom i sin familj (spelad av Sandra Bullock) och får honom att bättra på sina betyg i skolan. En väldigt bra film, mycket se värd!




Godis fredag


Spartacus

Måste säga att ju mer jag ser av den så blir den bara bättre. Så för den som vill börja se en ny serie, se den här. I början kunde den kännas lite konstig med tanke på hur den är filmad, men den blir bara bättre. Nu sitter jag bara å väntar på nästa avsnitt. Han som spelar Spartacus är rätt snygg också hehe. Inte för att vara fördomsfull men för killar finns det ganska mycket nakna kvinnor i serien och för oss tjejer en del hunkar med härliga rutor som springer runt och är macho.




Veronika dicides to die

Det är en tjej som är trött på sitt monotoma liv och bestämmer sig för att ta sitt liv, hon misslyckas och hamnar på mentalsjukhus. Där får hon reda på att hon bara har runt en vecka på sig att leva. Hon träffar även en kille där som inte pratar men som hon får kontakt med. En ganska bra film, om man känner för en lugn film där man får klura lite.



Astroboy

Det var en barn/familje film. Handlar om en pappa som är vetenskapsman och hans son dör, då bestämmer han sig för att "bygga" upp sin son igen. Den här Astroboy karaktären ska tydligen vara rätt populär i Japan? Tyckte filmen var helt okej och jag gillade Roboto-lution gänget hehe.



Cirque du freak: The vampire´s assistant

Såg den här vampyr filmen igår och måste säga att jag tycker den var bra. Det var lite komiska inslag ibland med annars var det en ganska typisk vampyr film med en liten tvist. Den handla även om "freaks" vilket gjorde att det fanns en hel del intressanta karaktärer. Jag måste även säga att jag tror att det kommer komma en uppföljare hehe.  



Percy Jackson and the olympic lightning theif

Såg den med Jonas för någon dag sen. En fantasy film med en del kända ansikten som Uma Thurman och Pierce Brosnan. Filmen i det hela var helt okej, lite barnslig kanske. Eller kan förklara det som att när man var yngre tyckte man Harry Potter var jätte bra men nu känns de lite barnsliga. Den här filmen var på samma nivå, kan ha att göra med att det var samma som regisserat den här och första Potter filmen. Kanske avslöjar lite mycket nu men tycker det är dåligt gjort att det är hans föräldrar som är "skälet" till att gudarna inte får träffa sina barn. För jag menar det har ju typ Hera och Zeus bestämt sedan Herkules?
 



Luftslottet som sprängdes

Såg den sista av tre filmerna igår med mamma. Hon kom över med lite bacon och brocoli paj, jätte gott! Filmen tyckte jag var helt okej, inte lika rå som de tidigare filmerna. Nu satt man mest och blev nöjd på något underligt vis. Vill inte avslöja för mycket för dem som inte har sett den men har man sett de andra kan man absolut se den här med.



Up in the air

Det är en drama med George Clooney som handlar om en kille som har som jobb att bli inhyrd och sparka folk. Han får sedan även en ny tjej som han ska lära upp. Han har svårt att binda sig men kanske har träffat någon som är intressant. En helt okej film med tendens att bli lite lång tråkig ibland.



Äntligen midsommar

Det är en svensk komedi, med t.ex. Olle Sarri. Kändes som en väldigt typisk svensk film och ja måste säga att den är lite lik Sommaren med Göran.



Alice in wonderland

Vi åkte upp till Stockholm och Heron City för att se Alice i underlandet. Vi åkte med Jonas bror, Pontus och Erika. Johnny Depp var självklart med som i de flesta av Tim Burtons filmer. Tycker den var riktigt bra, har nästan inget att klaga på utom kanske att ja tyckte att kaninen inte var tillräckligt rädd och nervös som han är i den teckande. Jag tycker det var bra att den här inte var exakt likadan som den tecknade men tycker att karaktärerna ska va de samma som tidigare. 



The lovely bones

Såg den här filmen som är en drama/thriller. Den handlar om en tjej som blir mördad och man får följa henne och hennes familj medan de försöker klara sorgen och hitta hennes mördare. Den var lite hemsk men väldigt gripande.



Vår/Sommar shopping

Nu har jag införskaffat både vår och sommar skor. Annat jag vill ha är en sån där liten skinn jacka med nitar, ett par shyssta jeans shorts. Sen vill jag självklart ha massa nya snygga linnen så jag kan visa upp nya tatueringen haha.


Jeansshorts Blå


New shoes, again



 
 Din sko, 349:-


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0