Photoshoot

Var och fotade lite student bilder idag med Viktor som lite reklam såhär i studenttider. Det här är den första som är klar. Om det är någon som blir sugen och kanske vill ta lite bilder med honom kan ni gå in på hans blogg här : http://lightsandshadows.devote.se/ och kika lite. Där kan ni även ta kontakt med honom.



Omelett


Full fart!

Igår vaknade jag vid kl 1 nångång. Snackade lite med Liisa och vi bestämde oss för att dra till Örebro för YEAH festivalen. Men vi började med en sväng på stan hemma och käka lite mat. Sen hem till henne för hon behövde klä på sig lite mer hehe, brr kallt nu ju. Ska det inte va sommar? Sen blev vi uppplockade av en annan tjej, begav oss av till Örebro. Va där i två timmar ungefär, träffa lite folk och kollade när Seventribe spelade. Riktigt nice!

Ganska snabbt efter spelningen åkte vi hem igen, blev ett stopp hemma hos mig för att byta om lite och göra sig lite snygg igen. Tog bussen ner på stan och mötte upp lite folk på Bill & bob. Blev skönt häng där resten av kvällen innan vi gled förbi burgercorner och köpte mat. Drog vidare på efterfest där det spelades Tony Hawk? Och Tekken. Väldigt händelserik dag, och väldigt lång kändes den, men haft väldigt roligt!


BMB x 2

Hehe igår var jag och strosa på stan lite för mig själv. Hitta faktiskt en klänning, trevligt. Sen mötte ja upp Erika och hon var och köpte ett par skor. Efter det dumpa jag lite av mina saker hemma hos henne och vi begav oss av till Blue moon bar för lite Afterwork. Första gången ja gått på det. Var väl inget att hurra jätte mycket för, de hade ju inte ens tomater hehe. Men annars var det mysigt. Hade ju trevligt sällskap iallafall, för sen kom Sara, Elle och Ronja också.

Efter att vi vart där så fick ja skjuts av Liisas mamma och henne till framnäs och där gick vi hem till Danne från jobbet, och även Peter va där. Blev lite balkong häng med vattenpipa, mysigt. Sen blev det att åka in mot stan och hem till mig för va tvungen att byta om, hade ingen lust att gå i långklännig på krogen hehe. Så bar det av in mot BMB igen haha. Kändes konstigt att vara där två gånger på en dag. Det dansades å prata med folk. Rolig kväll!

Bläk

Jobbat lite idag, gick bra men hade ett ställe jag inte är jätte förtjust i men så är det ibland. Kom hem och kasta i mig en halv matlåda. Råka somna på soffan och sov ett par timmar tror jag hehe. Helt sjukt vad trött jag är hela tiden. Sen jag vaknade har jag bara slappat. Blev hungrig men orkade inte riktigt göra mat heller så jag kokade ett par majskolvar och brocoli. Det här är inte bra hehe bara ätit kaninmat i flera dar nu. Kan va bra att få i sig lite mer protein än ett halvt paket bacon om dan kanske? För jag siktar inte på att börja banta direkt (vet att folk tycker man ska ta bort kolhydraterna men som sagt har inga planer på att banta ens). Visst skulle jag väl vilja ha bort den där lilla kulan på magen alla tjejer har men tror det är bättre att träna bort den. Har dock inte den själv diciplinen hehe och mat är ju så gott! Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, kolla lite BB kanske. Imorrn tänkte jag ta en sväng på stan, verkade inte som nån ville hänga på så jag får väl gå själv då. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, lite afterwork kanske?

Loreen - My Heart Is Refusing Me


Shelter

Just ja, såg ju den här filmen med Erika och Elle i söndags. Den handlar om en kvinna som är nån slags psykdoktor. Hon har en teori som hon går efter men när hon träffar Adam får hon tänka om. Han har multibla personligheter och ju längre tiden går destomer fara hamnar hennes familj i. Spännande film var den men det lyser igenom väldigt skartp att det är kristna personer som gjort den hehe.





Mads Langer - Microscope


Tisdag

Idag är det tisdag, har jobbat. Fick flyttstäda en hel lägenhet själv. Kom hem och slängde i mig nån färdig paj och slockna på soffan en stund. Sen vakna jag och åkte med Peter och handla lite mat. Nu har jag diskat, lagat mat och ätit maten. Nu blir det att ta det lugnt. Ledig imorrn, gött!



Mums!

Mys hemma hos Elle, med henne, Erika och Sara.






Rio

Såg den i lördags när jag satt hemma för mig själv. Den handlar om en papegoja som blir bortrövad som liten när han ramlar ur boet. Han hamnar i USA där en liten flicka tar hand om honom och de växer upp tillsammans. En dag kommer en man som letat efter just en sån fågel och ber dem följa med till Rio för att Blue ska få träffa en tjej och hjälpa rädda sin art. I Rio är händer det spännande saker. Bra film tycker jag, skrattade till för mig själv några gånger. Sen är jag ju barnsligt förtjust i familjefilm också. Absolut en film man kan se.



Söndagsmys

Hade väldigt mysig dag igår, började med att städa och göra lite lite snyggt hemma. Sen tog jag mig ner till stan och hem till Erika. Där satt hon och Sara, och mös lite. Sen gick vi och åt lite stenugnsbakad pizza, mums! Efter det gick vi och handla lite gott på ica. Sara var tvungen att kila hem medan vi andra gick till Elle och kikade på en film som hette Shelter, åt massa god kladdkaka med glass. Super mysigt!

Revolutionary road

Såg den medan jag låg i badet. Det är ett drama som utspelar sig under 50-talet med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Den handlar om ett ungt par och deras liv. Hur de går från att vilja samma saker till att inte känna eller vilja samma saker alls. Var väl en okej film men med en tendens att bli lite långtråkig.



Lördagsmys




No strings attached

Det är en film med Ashton Kutcher och Natalie Portman som handlar lite om att dem nästan är menade för varandra. En väldigt typisk amerikansk komedi som handlar om att dem bara ska ses och ha lite "kul" men så klart får de känslor för varandra. Det som var speciellt med filmen var väl endå att karaktärerna var lite speciella. Helt okej film.



Gnomeo & Juliet

Såg den för ett par dar sen. En typisk romeo och julia saga fast med tomtar. Var ett annat slut på den bara. Antar att det är för att den ska vara mer barnvänlig. Den var väl sådär.



Usch

Det är allt jag har att säga om den här dan. Har varit på dåligt humör hela dagen utan att veta varför. Varit trött i huvet och trött i kroppen. Alla var stressade som bara den på jobbet idag och det gjorde mig bara mer irriterad för det är inte lätt som ny och det kändes lite som ingen hade förståelse för det idag. Tråkigt att jag skulle ha en dålig dag nu när det blir uppehåll på två veckor men inte får jag sovmorgon imorrn för det. Nej då, ja måste egentligen sova nu för halv 7 ska jag upp och jobba igen. Nu ska jag inte vara bitter, är säkert bättre imorrn. God natt alla!

Fredag

Hej alla! Gud vad jag är trött. Men idag är det fredag, så då blir det lite vila efter jobbet. Igår kväll efter jobbet tog jag och min nyfunne vän Peter en promenad i hamnen. Det var trevligt! Hehe han plockade till och med blommor åt mig. Nu ska jag väl käka lite och snygga till mig lite sen bär det av mot jobbet igen. Blir nog som sagt bara lugnt ikäll, men sen imorrn får vi hoppas det blir massa bus!

Brillz

Jag införskaffade mig ett par nya brillor i måndags när jag var och shoppade med mamma, vad tycks? Nu ska jag snart iväg till jobbet igen. Så himla tråkigt att äta själv varje dag bara...



Strul

Hade en ganska bra shopping dag med mamma igår endå. Men när jag kom till jobbet tyckte jag det var strul hela tiden. Det var först strul med data programmet så dem sa åt alla att gå och äta haha. Sen sluta min truck fungera utan anledning :P Gick inte att göra nånting. Fick hjälp av en snäll tjej iallafall. Till slut fick vi igång den igen. Hej å hå, nu ska ja äta lite innan jag ska ta mig ner och byta ett linne på stan eller iallfall lämna tillbaka det eftersom det var ett stort hål i det. Efter det är det jobb igen. Ha det bra!

Frida

Det är en dramatisering av konstnären Frida Kahlos liv. Måste säga att jag tyckte den var riktigt bra. Väldigt olika sätt att spela in film på endå. Man får följa Frida i hennes liv från att hon går i skolan till att hon är med i en olycka. Gifter sig med en man som sviker henne gång på gång. Fick en helt annan bild av henne mot vad jag haft tidigare och jag förstår hennes verk bättre. Var en hel del kända ansikten med, den är nog inte för alla men jag tycker att den var bra.



Hockey VM

Pågår just nu. Sverige - Finland, kom igen nu Sverige! Bodde faktiskt granne med Patrik Berglund i mina yngre dar hehe. Vet inte vart mitt hockey intresse plötsligt kommer ifrån men det här året har jag kollat en hel del. Nu tar vi dem!



Tråkigt att Finland van, trodde verkligen vi skulle greja det. Kan väl inte annat än att gartulera men fan Sverige gav ju nästan upp efter 2-1 där kändes det som. Tragiskt.

Brilliant smile

Jag tänkte beställa hem sån tandkräm och få lite vitare tänder, men det verkar inte vilja funka för mig. Skulle betela med kort och då ville dem att man skulle skriva sitt e-leg lösenord eller nått. Men det stod bara att det var felaktigt och då gick jag in och bytte men det funka inte heller. Till slut stod det att det var blockerat så ah jag vet inte. Tog den på faktura istället nu hehe, det som är dåligt med det är ju att det blir 35kr dyrare. Ja ja, vad gör det om hundra år?

Party

Drar iväg till min kära kusin och firar henne. Blir säkert lite utgång sen också. Ses i vimmlet!



Frankie and Alice

Såg den här filmen ikväll, det är en film med Halle Berry och Stellan Skarsgård. Den är baserad på verkliga händelser. Filmen utspelar sig under 70- talet och handlar om Frankie som är en strippa. Det börjar hända konstiga saker och hon får minnesluckor. När hon blir arresterad tas hon in på psyk. Där träffar hon Dr. Oz som börjar luska i vad som är fel. Man får följa dem i utväcklingen om vad det är och hur Frankie ska kunna handskas med det.  

Måste säga att jag tycker det var en väldigt bra film, helt klart sevärd. Halle Berry gör en riktigt bra insats tycker jag. Jag gillar ju filmer som är verklighetsbaserade.


Steve Thoresson


Fredag

Jaa idag är det fredag, vilket betyder ledigt för många. Inte för mig dock, ska upp och jobba i morgon igen. Det har förövrigt gått bra idag på ica, var ju fösta dan jag fick köra själv. Inga större problem. Nu har jag mitt truckkort också, känns bra. Synd bara att efter nästa vecka har jag ett uppehåll på två veckor, det är ju lätt att glömma lite då när man precis kommit in i det, men men.

Fick lön idag från Städosan också, trevligt! Nu sitter jag och tar det lite lugnt, är fortfarande trött. Ska kolla på någon film tror jag. Sen är det bara hopp i säng igen. Får ju iallafall sovmorgon, behöver inte gå upp fören strax innan sju så det är ju skönt.

Telefoni

Jag är otroligt sugen på en ny telefon, min bara stular hela tiden. Funderar på att ta något slags abonnemang från 3 eller så. Men månadskostnaden får inte bli allt för hög, ifall jag inte får vara kvar på Ica sen. Är lite rädd för abonnemang hehe, och ska ja ha en iphone vill jag nog ha någon försäkring på den, för har hört att dem lätt går sönder. Vill dessutom börja betala lite spotify ifall ja ska ha en sån telefon. Då kan jag ha det på datorn också.

Flying solo

Jaha då har man haft sin sista dag med fadder idag då. I morgon får jag klara mig själv. Lite läskigt men det ska nog gå bra. Fick skåp idag iallafall, det var trevligt eftersom ja inte fick något på introduktionen som alla andra. Böt skor också, så nu har jag ett par som inte gör ont. Kan ju både va bra och skönt när man ska gå i dem hela tiden. Jobbiga är bara att jag fått så sjukt mycket sår på händerna som gör ont, speciellt fingrarna. Men inte en enda nagel har gått sönder än, det ni!

Onsdag

Hehe ja nu börjar man bli lite trött i kroppen. Man är inte van att stå och gå hela dagarna längre. Inte heller att bära tungt men det vänjer man sig väl vid. Sen är det något fel på min högra sko, för den skaver precis under fotknölarna. Men men, man glömmer väl att det gör ont där när man får ont nån annanstans hehe. I morgon är det sista dagen med fadder, sen på fredag får jag klara mig själv. Läskigt! Men det ska nog gå bra, tror jag haha. Just ja! Haha har ju glömt att berätta att första kollit jag fick plocka i måndags var always bindor! Lite roligt tyckte jag. Nu ska jag vila lite och kika lite tv, sen är det hopp i säng.


Tisdag

Hej hopp alla! Det går väl helt okej på jobbet än så länge. Råkade fasnta lite med mina burar i en annan kille idag haha men men lite fel måste man få göra första dagarna. Blev även påkörd, ganska hårt hehe men det gick bra. Synd bara att jag hamnat på förmiddagsskiftet medan alla andra ja känner där är på kvällsskiftet. Ska prata med gruppchefen och se om jag kanske kan få byta sen.

Efter jobbet idag tog jag cykeln ner på stan och mötte upp, Erika, Elle, Sara och Ronja. Vi köpte med oss lite allt möjligt gott och satte oss på lillåudden i solen. Väldigt mysigt!

Nu är det snart dax att gå och lägga sig igen, inte helt lätt att gå upp 4 varje "morgon", men man vänjer sig väl. Får se om jag kanske somnar till lite BB eller så. Ha det gött så länge!


Satan i gatan


Söndag

Gud vilket härligt väder det har vart idag, har inte hunnit vait ute lika mycket som jag hade velat dock. Var ut en sväng på förmiddan och sola lite. När jag tröttnade gick jag in och städade lite. Efter det var jag tvungen att springa och tvätta en massa. Sen kom Viktor och jag lagade lite käk åt oss. Vi blev helt slut så vi dog framför en film i soffan en stund. Ja nu ska ja väl ta det lugnt en stund sen är det hopp i säng tidigt. Måste ta bussen hemmifrån vid kl 5 imorgon. Praktiken på Ica börjar imogon, lite nervöst och spännande. Önska mig lycka till!


Desert flower

Den här filmen handlar om en tjej som lever i Somalia, hon är en nomad i öknen. Som liten blir hon omskuren och när hon tvingas gifta sig med en gubbe och bli hans fjärde fru bestämmer hon sig för att rymma. På vägen händer hemska saker, men till slut tar hon sig in till staden och hittar sin mormor. hon blir skickad till London där hon under en lång tid jobbar som städerska och hamnar sedan på gatan. Hon träffar en tjej som hon blir vän med och börjar jobba på en hamburgeresturang. Där blir hon upptäckt av en fotograf och det ena leder till det andra. Till slut blir hon en super modell, men för att få stanna i England måste hon gifta sig med en knäppgök. Hon blir olyckligt kär i en annan kille och till slut får hon även får berätta sin historia inför FN.

Det är sjukt att sånt fortfarande händer idag. Skådespelerskan är otroligt vacker. En super bra film och det skar i mitt hjärta flera gånger under filmen. Ja jag vet inte vad jag ska säga mer, den får tala för sig själv. Det är är en film ni bara måste se!



Black death

Såg den här filmen som handlar om typ munkar och krigare. Pesten har drabbat flera byar och de vill ta reda på varför Gud starffar dem så. Å vissa tror inte att det är gud utan något annat. Helt okej film, "Boromir" var med och ledde gruppen som man får följa. Dock en oerhört rå film.



Bambi 2

Jag såg även Bambi 2 igår innan jag skulle somna. Men jag måste ha fått något pms ryck eller nått hehe för jag grät verkligen till halva filmen. Otroligt sorlig vissa gånger. Den handlar om Bambi tiden mellan att hans mamma dör och när han växer upp. Sorlig som tusan.

 


Conviction

Såg den här filmen också, en drama om två syskon. Kenny har alltid haft problem med att hamna knipa, han blir oskyldigt dömd till livstidsfängelse för mord och beväpnat rån. Då väljer hans syster att änga sitt liv åt att få honom fri igen. Hon utbildar sig till advokat och söker svaren, hon möter både med och motgångar. Väldigt bra film, många gånger var det svårt att hålla tårarna borta. Var med en del skådisar som man känner igen. Den är även baserad på en verklig händelse. Rekommenderas! 



I am number four

Kollade precis på den här filmen som var nån blandning av amerikansk romantik och sci-fi. Typ som nån slags Twilight fast med superkrafter från en annan planet istället. Inte alls min smak, men kanske någon annans. Ibland kändes den nästan som lite blade aktig också förutom alla vampyrer. Ja jag vet inte, var inget för mig.


Introduktion

Var på introduktion på Ica idag, gick bra men kunde bli lite långdraget ibland. Viktor var iallafall snäll och skjutsade dit mig på morgonen. Vi började dagen med lite information om massa olika saker. Fick lite rast, sen mer information hehe. Vi hämtade ut lite kläder och fick passerkort. Haha självklart så hade det strula till sig så jag inte fick något skåp, jag blir ju inte förvånad om jag säger så hehe. Sånt händer alltid mig. Sen iallafall hade vi truck terori en bra stund, efter det var det lunch och efter lunchen var det bara tillbaks till skolbänken. Vi fick nämligen en massa terori så vi kunde skriva ett litet prov på slutet. Det var jag lite nervös över, var ju ett tag sen jag plugga nu så visste inte alls hur det skulle gå. Men hade man bara varit med och lyssna så klara man det hur bra som helst. Jag hade två fel tror jag, och det var mest på sånt som de inte hade gått igenom så mycket.

Det var väldigt mycket information på en dag att få in i huvet. Vi satt från kl 8 på morgonen till 5 på eftermiddan. Egentligen skulle det vara till kl 6 så vi hade tur och fick sluta lite tidigare. Jag träffade mig en ny vän iallafall hehe, det var trevlig. Det var en av två tjejer som var med idag (utom jag själv då). Hehe fasiken var man kände sig uttittad när man gick runt där i salarna. Alla såg ju att vi var nya och när man kom in i "resturangen" kändes det som alla vände sig om för att titta på oss hehe. Sen tittade min vanliga "tur" fram såklart när vi skulle hem med bussen. Buss jäkeln startade inte hahaha. Så vi blev sittandes där i en halvtimme extra. Sånt får ju inte bara hända när man börjar jobba sen.

När jag kom hem var jag lite mosig i huvet av all information men hade endå sjukt mycket energi och var väldigt glad. Ville verkligen iväg och ut och göra något. Men hade inga planer och verkade inte som det var så många som var så sugna på att göra nå speciellt heller. Satte mig i soffan och fick nästan som en käftsmäll av trötthet som kom över mig. Men var en ganska kul dag endå, spännande. Nu börjar jag praktiken på måndag och ska gå med en fadder som ska få lära mig hur allt går till. Önska mig lycka till!

Torsdag

Idag var jag uppe med tuppen för att åka och jobba. Vi var på Skopunkten i punkt idag och gjorde lite golvvård. Fick köra en poleringsmaskin. Tyvärr ingen sån man sitter på men alltid kul att lära sig nå nytt. Först var det lite läskigt hehe men det gick snabbt att lära sig. Höll på i fyra timmar ungefär, sen va man bra trött när man kom hem hehe. Så nu har jag sovit en stund och fått i mig lite käk. I morgon ska ja på introduktion på Ica, också lite läskigt men det ska nog gå bra. Tyvärr blev det ändrat för Carro så hon fick göra sin redan förra veckan. Det tycker jag är lite tråkigt, hade som sagt varit lite roligare kanske om man hade nån man kände med sig. Kanske visar sig att det är nån annan man känner där? Eller så kanske jag har turen att träffa en ny vän hehe.

Onsdag

Hej hopp! Idag var jag ut till min mormor och morfar en sväng. Kände att jag ville hjälpa morfar lite med hans nya dator som han fick av brorsan i present. Förstår ju att det inte är helt lätt att hitta och göra saker när man aldrig setat vid någon förut. Vi la upp lite favoriter och så, blir lite lättare att hitta då. Det är mycket att ta in men jag tycker morfar var riktigt duktig. Får hoppas att jag var en någorlunda bra lärare så han hängde med på nånting iallafall hehe.

Fick lite mat av mormor också, gott! Lax, potatis och stuvad spenat. Blir aldrig att jag äter fisk annars men ja tycker det är ganska gott. Så va kul med nått annat än mina mackaroner och korv. Om ett tag kommer nog Viktor, vi ska spela en massa hehe och käka lite mat tänkte vi. Men sen blir det fort i säng eftersom jag börjar jobba kl 6 imorrnbitti.

Playstation 3

Ja igår slog jag till och köpte mig ett playstation. Har gått och funderat på det bra länge om jag kanske skulle ha mig ett. Tycker om teknik och så, är sjukt sugen på en ny telefon men får se det kanske fixar sig sen när man får ett mer säkert jobb och så hehe. Har inga spel eller så än haha men det löser sig. Fick låna Assassins Creed II av Viktor iallafall och har spelat hur mycket som helst redan. Så skönt att ha någonting att pyssla med när det är dåligt väder och ingen vill/kan umgås.

Gubbar

Igår var jag med mamma på Ica Maxi och handla lite för det gapade helt tomt i kylen och så gick vi förbi en tjej som stod utanför och sålde jordgubbar sådär som ni vet att dem brukar göra. Då kostade en liten låda bara 10 kr, så kunde ju inte låta bli. Bästa av allt var ju att dem va riktigt goda också! Så nu har jag ätit årets första gubbar, jätte gott.



Valborg

Här kommer en liten bildbomb från Valborg i Uppsala 2011.


















Valborg i Uppsala

Hehe hej, nu har jag vaknat igen. Har vart så djävulskt trött. Eller ja, är fortfarande trött men det är iallafall bättre hehe. Ja igår var jag som sagt i Uppsala för att fira valborg. Här hemma i Västerås är ju det inte alls speciellt stort men det var det i Uppsala hehe.

Det började med att vi blev lite sena för Pontus som lovade att skjutsa var lite trött stackarn hehe så han sov fortfarande när vi skulle åka. Men till slut fick Erika upp honom. Malin korka upp redan i bilen dit hehe. När vi väl kom fram var det hur mycket folk som helst överallt. Vi hängde mest i parken, eftersom det var så djävluskt med folk överallt. Man kom knappt fram ibland. Hade varit kul å se lite av tävlingen dem har där med massa flottar å så men vi kom verkligen inte i närheten ens av att se nå hehe. Vi hade det bra där i parken så det gjorde inte så mycket. Satt ganska nära scenen så musik hade vi också. Drack hade trevligt, pratade. Kom även några andra tjejer som Erika och Malin kände.

Det som var jobbigt var väl det här med att man blev så kissnödig hehe. Det var jätte lång kö till alla bajamajorna. Det var nästan så man fick ställa sig i kö redan innan man hunnit bli kissnödig så man hann fram när man väl blev det hehe. Men en gång lyckades vi få komma upp in nån killes lägenhet och kissa. Vi blev även bjudna på varsin shot hihi. När vi var på väg in mot stan var vi också kissnödiga så vi satte oss bakom nå jäkla hus å haha gud va kul allt var där. Det kom folk överallt och man försökte få vara lite ifred. Det var tampong byten bakom handdukar och jag vet inte allt haha.

Lite senare skulle dem andra in på (snärkes?) nation och gå på champange galoppen. Tyvärr eftersom jag inte pluggar och hade nått sånt här gäst pass kom inte jag in. Men det gjorde mig inte så mycket, jag gick och mötte upp brorsan istället som precis hade slutat jobbet.

Han och jag försökte leta upp hans tjej och hennes syrra som också var där i parken nånstans hehe, det var inte jätte lätt men till slut så. Satt där en 5 min kanske tills vi var tvungna att försöka ta oss hemmåt för det var några fler på väg till brorsan. Men fulla som vi var allihop (utom brorsan) var vi ju tvugna att äta lite först. Det blev Max, sjukt gott! Enda jobbiga var att vi hamna vid ett bord där det satt en kille som tydligen hade blödit näsblod så han hade blod överallt. Han satt där å tryckte sin hamburgare men händerna helt röda av blod, och ja som redan mådde illa av all alkohol och mat.

Väl hemma kom Nima och Anders. Jag somna i soffan 5 min haha för ja va redan då väldigt trött. Jessica kom med hemgjord cheesecake, gott! Gjorde mig iordning lite igen, sen var det bara på´t igen hehe. Blev mysigt balkonghäng även om det var lite kallt.

På kvällen hamna ja och grabbarna hos en kompis till brorsan på hemma fest och dem andra tjejerna åkte ner på stan en sväng. Det var helt okej men alla var så mycket äldre än mig hehe så ah var svårt att bara börja prata med någon kände jag. Hehe grabbarna blev riktigt på lyset där efter ett tag. Tog en taxi till donken åt massa mat igen (gud vad jag har ätit haha, kommer gå upp massa kilo på ett dygn känner jag) efter det tog vi en taxi hem och grabbarna skulle kolla på Wrestling. Så jag försökta sova istället hehe, valde att lägga mig i nån slags ligg fotölj brorsan har, ingen bra ide. Hehe jag låg som en liten räka hela natten. Har så sjukt ont i ryggen idag.

Allt som allt har jag haft väldigt roligt! Synd bara att man inte kan va med på allt bara för man inte e student. Men det är absolut något jag skulle kunna tänka mig att göra om! Oj vilket långt inlägg det blev hehe men dem som orkar får väl läsa. Puss! 


Hemma

Hej! Nu är jag hemma i Västerås igen. Haft väldigt kul! Men berättar mer om det lite senare. Var nyss ner på stan med Erika och Elle och käka en fläskfilé på Gränden, gott! Nu ska jag krypa ner i sängen och vila en stund för jag är helt slut!

bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0