Shopping




 Gina tricot, 129:-
Bianco, 350:-


Till vildingarnas land

Det är en film som är baserad på en barn bok om jag minns rätt. Den handlar om en pojke som vill fly lite ifrån sin familj och verkligheten vilket leder honom till vildingarnas land. Den var råare och mörkare än ja trodde, men en helt ok film. Lite jobbigt bara att alla karaktärer skriker sig igenom stort sett hela filmen.



The road

Såg filmen The road med Viggo Mortensen. Den handlar om en man och hans son som försöker överleva efter att allt på hela jorden dött. Finns inga växter eller djur och på gatorna finns det gäng som jagar dem. Kanibalism förekommer. Jag tyckte filmen var helt ok men måste säga att jag tyckte den blev lite långdragen och tråkig ibland.




TV

Idag åkte jag, Jonas och mamma ut till både Erikslund och Hälla för att leta reda på en ny sovrums tv till oss. Men vi kom ju på det redan efter första butiken att det är ju smartare att vi köper en ny fin TV till vardagsrummet och flyttar in 32an som står där nu till sovrummet. Vi hittade flera kanditater men hittade bara nya bättre i varje butik vi kom till hehe. Vi bestämde oss till slut i alla fall för en 47" LG från Expert. Känns riktigt skönt med en stor bra tv.

Sommaren med Göran

En film som kanske inte helt faller mig i smaken. Den handlar om en kille som letar efter kärlek på alla håll och är inte rädd för att göra vad som krävs för att hitta den. Skådespelarna från Hey baberiba är med och många fler. Var roligare än jag trott för ja trodde den skulle vara helt värdelös, inte min typ av humor.



The soloist

Det är en film om en man som bor på gatan och spelar fiol. Man får senare reda på att det faktiskt är cello och inte fiol som är hans favotit instrument. Han verkar ha någon typ av sjukdom, antingen ashberger eller schitsofreni (vet inte hur dem stavas) vilket gör honom lite speciell. Det är en film med Jamie Foxx och Robert Downey Jr. Tyckte att den var helt ok, absolut värd en titt.



2012

Nu har jag sett den stora förödelse filmen 2012. En helt okej film med mycket äventyr och action. Den handlar om att jorden går under just det året så som Maya indianerna förutspått. Man får följa en familj på deras resa genom världen för att överleva. Måste säga att jag tycker den var väldigt lik Day after tomorrow, kändes som man har redan sett allt det här.



Funny People

Det är en film med Adam Sandler och Seth Rogen som handlar om en komiker som tröttnat på livet och får reda på att han har en ovanlig form av cancer och att hans chanser att leva ett helt liv inte är stora. Tyckte filmen var bra, jag älskar Adam Sandler. Det var en hel del skämt och skoj i den men den var samtidigt sorgsen på nått vis.



Årets första


Hemma mys


Utgång - Konrad


New shoes


Det regnar köttbullar

Det är en ganska ny barnfilm som jag var väldigt tveksam mot. Tänkte : Kan en film om köttbulls regn verkligen vara bra? Det måste jag säga att det fanns faktiskt en hel del skön humor i den hehe. Visst den kanske inte hamnar på top 10 men den var mer värd att se än vad jag hade trott.



Atonement

Det är en film med bland andra keira knightley som handlar om sån där ouppnåelig kärlek. En väldigt romantisk film med en del hämska händelser. Tycker vanligtvis inte om romantiska filmer men den här tyckte jag var riktigt bra. Hehe får snart komma på ett poäng system för hur bra jag tycker alla filmer är som jag ser.



Igor

Igor är en barn film som jag tyckte var jätte rolig. Inte så många som har sett den skulle jag tro. Den handlar såklart om en Igor, en person som hjälper galna vetskaps män att "dra i spaken." En film som jag rekomenderar, speciellt till folk med bra humor hehe.



Film

Såg en film som heter Seven igår med Brad Pitt och Morgan Freeman. Måste säga att den tyckte jag va bra. Handlade  om två poliser, en som ska ta över den enes jobb då han ska gå i pension. I filmen så löser de sitt första och sista fall tillsammans. En bra film för den som vill se en lite spännande psykologisk film.



Grattis Disel


New moon

Nu har jag sett New moon och ja måste säga att den var helt ok. Bättre än första filmen i alla fall. Har svårt att förstå varför alla tycker att Edward är så himla romantisk, tycker han mest är nonchalant. Jakob därimot är ju jätte romantisk. Tycker det var synd att de klippte av honom håret för då försvannn den mystiska indian looken som jag gillade. Blev så sjukt irriterad på Bella också eftersom hon bara leker med Jakobs känslor typ, men det är väl därför hon passar ihop med Edward.



Film

Jag har ett en del film de senaste dagarna så jag tänkte dela med mig om lite tankar om de filmer som jag sett tillsammans med Jonas.

Först ut har vi "Jennifers body" med Megan Fox det är en thriller/skräck film. Vet inte vad jag skulle tycka om den riktigt. Den kändes lite B ibland men hade sina läskiga scener. Den handlar i alla fall om ett par tjejer med helt olika social status som är bästa vänner men den ena tjejen råkar ut för en sak men om jag inte vill avslöja för då berättar jag typ hela filmen hehe.




Sen har vi sett "Zombieland" som är en skräck komedi. Helt okej, kan man absolut kolla på om man inte har något bättre för sig. Finns flera riktigt roliga scener. Den handlar om som så många zombie filmer om att hela världen har råkat ut för ett sånt zombie virus. Man får följa en kille som har klarat sig undan det här och på vägen genom USA träffar han på ett flertal märkliga karaktärer.



Vi har sett en film som heter "My sister´s keeper" som är en drama film. Väldigt bra och otroligt gripande. Den handlar om en tjej som stämmer sina föräldrar för att hon vill bestämma själv över sin kropp. Hon har fått donera till sin syster som har leukemi sedan hon var fem månader. Den här filmen rekomenderar jag starkt.



Nyår







Ett år av kärlek


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0