Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin 



Coconut passion

Hallå i stugorna, idag har jag mest jobbat igen. Jobbade öppning till klockan fem. Efter det tog ja en sväng runt i gallerian och köpte lite tvätt grejs till ansiktet och en conceler på Kicks som jag kollat på ett tag och provat. Provade en från Lancome och en från Dior, det fick bli den från Lancome för jag tyckte den täckte bättre och höll längre. Strosade runt en halvtimme ungefär sedan kom mamma och plocka upp mig så åkte vi och handla lite. Var helt soprent här hemma. Så nu har jag fyllt på lite här hemma.

När jag kom hem hade katten inte bara skitit ner sig så det var bajs i hela badrummet utan också lyckats kasta upp en hårboll på min fina kossa (matta). Var inte jätte kul och var inte en sån trevlig lukt att komma hem till, ändå tror jag det var ganska lindrigt då emot tidigare idag haha. Känner att det var tur att jag inte var hemma då.

Från en lukt till en doft så har jag beställt hem mer bodymist från Victorias secret för jag fick nämligen reda på i torsdags när ja va på VS party att min favorit doft ska sluta tillverkas. Fick lite smått panik och kände att jag var tvungen att besälla hem mer. Verkligen ÄLSKAR dem. Finns ju såklart i flera helt underbara dofter men just Coconut passion är min favorit. Det var inte riktigt med räknat i budgeten jusr nu men vad tusan. Dem försvinner ju sen så man måste ju passa på!






Veckan


Moneyball

Såg den här filmen igår kväll med Brad Pitt. Det är ett drama som handlar om en man som har hand om ett baseballlag (stavning?). Där han och en annan kille köper och säljer spelare för att skapa ett så bra lag som möjligt och de ser möjligheter i spelare som ingen annan gör. Tycker det var en helt okej film men väldigt mycket prat hehe. Men så är den ju verklighetsbaserad också. Tror dessutom man behöver vara lite sport intresserad för att tycka den är bra.






Måndag 30 januari

Halloj! Idag var det egentligen meningen att jag skulle vara ledig och tvätta lite. Ta hand om mitt hem osv. Haha så blev det inte kan jag ju säga. The big boss ringde och sa att hon var jätte förkyld stackarn och undrade om jag kunde hoppa in för henne och det är klart jag kunde det. Haha tyvärr fick mitt tvättande lida för det så jag har typ inga underkläder kvar. Vet inte riktigt hur jag ska lösa det haha, har ju ingen egen tvättmaskin. Det jag kan komma på är att jag får köpa nytt. Funderar faktiskt på att kasta ut mitt badkar och installera en tvättmaskin istället, det skulle vara så grymt skönt!



New Arrivals

Jag satt och kikade lite på Carlings hemsida tidigare när jag hade kommit hem från jobbet idag och det är på väg en hel del riktigt snygga grejer. Dem här har inte kommit till oss än men jag gissar på att en del av dem kommer slutligen hamna hemma i garderoben haha.

Jag känner mig dock ganska nöjd med min "bas" garderob. Känner bara att det är två saker som saknas just nu och det är ett par svarta boots och ett par svarta jeans/leggings. Haha men det kommer väl ändras ganska fort när sommaren kommer och jag vill ha ett par jeans shorts. För jag har nämligen inga. Bara ett par jag har gjort själv haha.






Söndag 29 januari

Hallo alla, idag har jag jobbat lite. Jobbade öppning, det tycker jag är ganska skönt. Allt har gått bra och jag känner att jag har varit väldigt glad och uppåt hela dan. Var länge sedan jag kände så, blev helt förvånad själv haha. Så det är ju skönt. Nu på eftermiddan slumra ja till en stund på soffan. Nu ska jag väl försöka hitta på något att käka så får vi se vad ja hittar på sen.

Shoppade idag också innan jag åkte hem från jobbet haha. Det blev den där jackan som jag pratat om och visat tidigare. Tycker den är så vårig och snygg. Bleb även ett spets linne som vi precis fått in och jag tyckte det var så fint att jag inte kunde hålla mig. Det är lite mörkare irl, det är mer beiget än vitt.







Crazy stupid love

Såg även den här igår. Hade ju tid att kika lite film igår eftersom jag satt hemma för mig själv och skulle upp och jobba idag. Det är en drama/komedi med Steve Carell och Ryan Grossling. Den handlar om att ett par går igenom en jobbig skillsmässa och hur man hanterar att börja dejta igen. Mannen hamnar på en pub och sitter mest och tycker synd om sig själv. Där stöter han på en ung världsvan man som inte klarar av att se honom ha så dåligt självförtroende och hjälper honom att bli mer självsäker igen. Tycker den är helt okej men jag trodde dock det skulle vara mer humor i den.








Hard candy

Såg den här filmen igår kväll. Det är en drama/thiller. Den handlar om en 14 årig tjej som träffar en man på nätet. Hon träffar honom på ett cafe och bestämmer sig för att följa med honom hem. Väl där så blir hon bjuden på alkohol och allting tar en helt ny vändning. Det här var en film som har en lite annan story än vad dem här filmerna brukar ha. Tycker den var bra men dock med en tendens att bli lite långtråkig ibland.






Hatt

Just ja! Tänkte visa hatten också som jag köpte häromdan. Tycker om den jätte mycket! Tror den kan bara riktigt snygg nu till våren å ha till nån shysst jacka och en stor halsduk. Jag är väl ingen hatt människa egentligen men tänkte att det kunde vara roligt och jag tycker det är väldigt snyggt på andra i alla fall hehe.  

 




Hemma

Haha nu har jag vaknat till liv lite igen efter igår. Hade riktigt roligt, är lite sliten idag men haha det får man ta. Vi var först på Victoria secret party i en hårsalong där det fanns grejer man kunde köpa. Jag köpte dock bara ett lipgloss för jag kände att jag inte riktigt har råd just nu. Efter det stack vi till Undici och tog några drinkar. Lärde känna lite folk där och hängde på dem till ett annat ställe som ja inte kom ihåg vad det hette. Slutligen hamna vi på Sturecompagniet. Det var en snäll själ som skjutsade hem oss sedan på natten. Det var en rolig kväll, nu gäller det bara att försöka tagga till lite för ikväll är det fest hos A som har fyllt år.




Stockholm

Hej allihop! Idag har jag varit ledig och har slappat mest hela dagen. Fixat och dona lite för ikväll också, för det är nämligen så att jag sticker till Stockholm ikväll med hemlig person hehe. Vi ska på Victoria Secret party och efteråt var det party på någon klubb. Är faktiskt riktigt taggad, så nu har jag gjort mig iordning och sitter mest och väntar. Hoppas ni får en trevlig kväll!






Jensens böfhus

Hej alla! Igår var jag tvungen att ta mig upp as tidigt för vi skulle ha ett litet personalmöte på morgonen. Det sas en hel del, men som jag inte kan skriva här hehe. Efter det tog ja bussen hemmåt, men gjorde ett litet stopp på VILA på stan för att köpa en hatt jag har kikat på. Ska se om jag kan ta en bild på den så ni får se. Väl hemma så betalade jag en hel del räkningar, ni vet sånt där tråkigt som måste göras. Slockande ett tag.

När jag vakade igen hörde jag av mig till V och vi besämde oss för att åka och käka någonstans. Han plockade upp mig och vi tog oss in till stan. Vi kände båda att det kunde vara gott med Jensens så där hamnade vi. Käkade en god bít biff och efter tog jag en otroligt god efterrätt! Efter ett par timmar där blev jag hemskjutsad. En väldigt bra dag endå även om jag mest var trött hela tiden hehe.






Prince - Purple rain






Måndag 23 januari

Hej hej alla, blivit lite dåligt med inlägg dem senate dagarna. Har jobbat mest hela tiden. Igår jobbade jag förmiddag och sen när jag kom hem slumrade jag till en stund på soffan. Lagade lite (as mycket, vet inte varför men jag har inte lärt mig att laga mat till bara mig än) käk. På kvällen blev det bara lugnt och ja kikade på P3 guld med J.

Idag fick jag lite sovmorgon och började inte fören klockan ett och jobbade till stängning. Lugn dag på jobbet, men väldigt trivsam. Ganska lagom. Lite jobbigt är det att stänga pga att jag kommer inte hem fören halv tio på kvällen eftersom jag måste hålla på och byta en massa bussar. Gör dock inte så mycket eftersom jag tycker om mitt jobb så pass mycket. Ikväll blir det också lugnt och isäng tidigt.



Ed Wood

Såg den här filmen igår i min ensamhet. Det är en drama/komedi. Den handlar om en filmressigör och hans annorlunda vänner/skådespelare. Mr Wood är inte heller riktigt som alla andra då han gillar att klä sig i kvinnokläder. Det är en film som är delvis sann och hela filmen är svart-vit. När Tim Butron och Johnny Depp brukar göra saker tillsammans kan det nästan inte bli annat än bra. Men den här gillade jag faktiskt inte nå speciellt. Kanske för att den var just svart-vit och hade en väldig old school känsla. Skulle ju inte gissa att den var gjort 1994 om jag inte visste att Johnny Depp och Sarah Jessica Parkers åldrar.






Lördag 21 januari

Idag har jag vaknat, hunnit gjort mig i ordning. Var iväg på kalas och fira min kusin och hans dotter som fyller år väldigt nära varandra. Så jag förstår att han valde att ha ett kalas för dem båda två samtidigt. Åt massa tårta och annat gott. Efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Dammsugit lite. Nu ikväll vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Blir väl ennu en film skulle jag tro om jag känner mig själv rätt. Kan ju inte gå ut och hitta på en massa bus ikväll eftersom jag jobbar i morgon. Puss så länge!





War horse

Såg den här filmen igår kväll. Det är ett krigsdrama. Den handlar om en kille som växer upp på den engelska landsbyggden. Där hjälper han till hemma på gården och en dag kommer hans pappa hem med en unghäst som han får i uppdrag att skola in. Ett världskrig bryter ut och hans häst blir såld till armen och han avger ett löfte om att en dag ska han hitta hästen igen och dem vara tillsammans. Tycker filmen var bra, vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Tycker man om krig och hästar lär man ju tycka om den här filmen i all fall hehe.






Apflickorna

Såg den här svenska filmen igår. Vet inte rikitgt vad den handlade om eller vad den hade för poäng. Det handlade typ om en tjej och hon har en lillasyster som är kär i deras kusin. Hon träffar även en tjej i stallet när hon börjar träna voltige. Den här tjejen verkar lite gay, och ah nej.... ska ja va ärlig fattade jag inte riktigt vad som var meningen med hela filmen. Det var jätte konstiga repliker och inget hängde riktigt ihop. Många, långa konstiga scener där dem knappt säger något. Man hade dessutom en jobbig känsla genom hela filmen. Nej det är nog ingen film jag kommer att se om.






Monki

Ja just ja... det blev lite shopping också idag när jag var ner på stan. Jag vet, jag vet jag har sagt att jag inte får. Det verkar dock inte bli någon Thailandsresa så jag tycker jag kan få unna mig lite och såklart fortsätta spara lite och se om jag kanske kan komma iväg på någon resa i höst. Det blev i alla fall två linnen från Monki, ett rosa och ett svart. Likadana, men jag älskar dem så nu har jag dem i vitt, svart och rosa. Det rosa var dessutom på rea och kostade bara 60 kr. Blev en earcuff från Ur&Penn också med tre hängande peace tecken som på rea kostade mig 30 kr hehe.





Fredag 20 januari

Idag vaknade jag av ett sms. Haha det var min barndomsvän som skickade ett sms att hon satt på tåget från Köping. Jag hade lovat att möta upp henne vid halv tolv. Haha såklart försover jag mig typ den enda gången hon faktiskt är i tid. Men jag fixade mig fort och var nere på stan 45 min senare. Vi började med att käka lite på Chantals faktiskt. Efter det har vi sprungit runt hela stan nästan och kollat på kläder, inredning och annat skoj.

Nu har jag varit hemma en stund och tagit det lite lugnt. Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, hade lite planer tidigare men det blev inte så. Har lagat lite mat i alla fall och nu får jag väl sätta mig och kika på en film kanske. Känns lite tråkigt att inte göra något ikväll för imorrn går det inte, jobbar söndag nämligen och jag är lite för rastlös för att bara sitta hemma känner jag. Vi får se vad jag hittar på.



Nagellack

Jag köpte det här nagellacket från Wet n' wild på Nelly.com till nyår. Men det blev aldrig att jag använde det för jag tog ett annat. Testade det nu efteråt istället. Det sitter bra som fan i alla falll hehe. Kände dock nu att jag ville ha något annat. Ehm det var typ omöjligt att få bort haha. Fick kämpa bra länge med mycket aceton. 




 

Abba mild thaigryta

Jag provade att göra lite ris och lax idag. Haha jag kan inte laga ris, det går verkligen inte. Blir typ aldrig gott, men det funkade idag i alla fall. Till laxen provade jag den här färdiga grytgrejen från Abba. När jag hällde ur den ur påsen tyckte jag inte alls den såg lika god och ljus ut som på bilden. Den var helt geleig och grynig. Då hällde jag i lite mjölk, men jag tyckte inte det blev nå bättre. Nej usch det här var ingen hitt, jag slängde resten faktiskt.





Gina Tricot

Haha jag vet inte vad det var med mig igår, har världens förkylning på gång känns det som så jag var helt sådär grötig i huvet. Fick ju hoppa in och jobba lite för jag skulle lära mig jeans men ja var tvungen att åka hem sen igen ganska fort för jag mådde inte bra. Haha jag åkte till och med en timme för tidigt till jobbet. Ja ni hör ju, jag skulle legat i sängen igår tror jag. Men när jag endå hade en timme där att döda gick jag runt lite i gallerian och kikade lite. Såklart så hittade jag någonting, borde inte. Jag vet, men den var så snygg och kostade bara 199:- då borde jag ju få? Hehe.






Tonari no Totoro

Igårkväll såg jag en film som heter "Min granne Totoro". Hehe jag tycker den är hur mysig som helst. Det är en japansk film. Den handlar om två flickor och deras pappa som flyttar ut på landet. Där flyttar dem in i ett hus där det sägs att det spökar. Under en av sina upptäcksfärder av trädgården upptäcker en av tjejerna en hemlig gång ut i skogen. Där ute stöter hon på en märklig figur, Totoro.






Onsdag 18 januari

Idag har jag bara hunnit vakna, ätit plättar till frukost. Gjort mig iordning. Slappat lite i soffan. Lagat lite mat, idag blev det tunna kottletter med pommes och taziki. Väldigt mumsigt, men nu är jag så mätt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Hehe men jag ska strax ta mig iväg och jobba en stund. Vi ska gå igenom lite grejer mest bara. Så det blir en kort arbetsdag. Hörs sen!





Raggmunk

Haha jag blev så inspirerad igår när jag såg att Jonas hade ätit raggmunk att jag också ville ha det. Så jag ställde mig och gjorde raggmunk med bacon och lingonsylt. Mums! Annars var jag ledig hela dagen och gjorde så lite som möjligt. Var och handlade lite med mamma sen hälsa jag på Jonte en stund. Efter det åkte jag hem och spelade en stund. Vill spela ut mitt Dargon age nu hehe.






Dinner for schmucks

Såg den här komedin igårkväll. Den handlar om en kille som kanske ska bli befodrad men först måste han komma på en middag. Till den middagen måste de ha med sig en "idiot" att kunna skratta åt. Då råkar han lyckligtvis köra på Barry. Haha den här filmen var så jävla bra! Tycker Steve Carell är så jäkla rolig. Dessutom är killen från Baksmällan filmerna med. Sen är även killen som gör Achmed the dead terrorist med. Ni borde verkligen se den.








Måndag 16 januari

Hej alla! Jag hade problem med att göra inlägg igår, därför det varit lite tomt. Idag har jag jobbat en massa. Gått en lite längre dag än vanligt. Inkallad dessutom så jag skulle inte jobbat idag egentligen men jag blir bara glad när jag får jobba lite mer. Lite slitigt har det varit då vi börjar med Final sale i morgon och var tvungna att bygga om halva butiken. Tycker dock att sånt kan vara lite roligt. Känns som jag haft en riktigt bra dag, haft roligt på jobbet idag. Nu är jag ganska trött och tänkte kanske se en film sen i morgon är jag ledig så då ska jag sova ut.




Drive

Såg precis den här filmen. Den handlar om en kille om jobbar som stuntman men gör lite fula affärer på sidan om och kör folk som utför rån. En dag går ett rån snett och det blir fara för hans liv. Tycker inte att filmen var så bra. Tycker det mest bara var en massa långa scener utan repliker. Dem pratar nästan ingenting genom hela filmen.






Föräldrar

Jag förstår verkligen inte, känns som alla runtomkkring en får barn just nu. Tycker dessutom att det är sjukt att dem flesta är runt min ålder och till och med yngre. Jag menar jag blir trött på barn bara av att se dem utanför i lekutrymmet som finns precis vid butiken. Varför har alla så jäkla brottom? Jag har sagt att ja inte ens ska börja fundera på barn fören jag är runt 26. Förstår inte heller när föräldrar mosar på sina ungar hur mycket kläder som helst bara för att det är kallt ute. Dem ska ju endå bara gå runt i shoppingcentret?

Dessutom är ungdommar så jävla curlade idag. På jobbet var det in två killar i kanske 13års åldern. Efter att dem hade provat typ 20 plagg la dem bara skiten i en hög och ville dem prova något å rätt storlek låg längst ner i högen röck dem bara den så allt annat bara låg i en enda röra. Så gör man väl inte? Eller så la dem de ut och in i en hög på den fina vikta högen. Jag förstår väl att alla inte kan vika as bra och räknar inte med det men man kan väl ändå vända dem åt rätt håll när man provat dem? Neh föräldrar, sluta curla era barn.






Helg

Igår jobbade jag lite igen. Gick bra, men det var väldigt lungt. Åkte hem en stund och sedan tog jag mig iväg på en liten förfest och efter en stund där tog vi oss ner på stan. Jag var dock nykter eftersom jag ska jobba idag och vill inte jobba bakis. Vi hamnade på Å och där träffade jag lite trevligt folk. När dem stängde där tog jag bussen hem och somnade till en av mina favorit filmer "The nightmare before christmas".

Idag ska jag som sagt jobba lite igen. Ska ta mig iväg aldeles strax. Gillar att jobba helg endå, mer folk och sen är det bra OB hehe. Sen ikväll händer det nog inte mycket, ska nog bara ta det lugnt. Får se om jag kanske kan komma med ett lite roligare inlägg också men just nu hinner jag tyvärr inte.



Fredag 13 januari

Idag är det fredagen den 13, otursdagen. Har ni märkt av det? Det har inte jag i alla fall (som tur är). Är inte speciellt skrockfull. Idag har jag mest bara jobbat. Började klockan ett, det var ju ganska skönt. Ska jobba hela helgen, så ni får komma in och hälsa på mig. Nu ikväll köpte jag med mig lite mat ifrån Gränden hem och tar det mest bara lugnt. Tänkte slå på någon film nu och så får vi väl se om jag slocknar.



Puss in boots

Såg den här igår kväll. Det är mästerkatten i stövlar från Shrek filmerna. I den här filmen får man se hur han hade det när han växte upp och dem har tagit till vara på histortien om dem magiska bönorna och bönskälken. Haha det är nån ny karaktär med som har en ganska stor roll som jag störde mig på och jag tyckte han var ganska äcklig faktiskt, det är nått konstigt ägg. Finns lite roliga skämt med i den, absolut en helt okej film.




New design!

Nu jäklar! Haha... känner ni igen er? Mja det är faktiskt min blogg. Den är ny, ljus, fräsh. Passar mitt nya jag, mitt nya jobb, mitt nya liv. Den gamla kändes så barnslig (syntes att jag hade försökt själv HAHA). Tack Jimmy så hemskt mycket för hjälpen! Jag känner mig riktigt nöjd, visst det är lite små saker som måste fixas till men det kommer. Håller ni med mig, visst blev det en förbättring?



Jag saknar dig

Såg precis det här svenska dramat. Den handlar om två tvillingar och deras relation till varandra. En dag är den ena med om en tragisk olycka och man får se hur den andra tjejen handskas med det. Störde mig lite på när en kille sjunger för det ser ut som han mimar och skådespeleriet känns inte alltid 100%.  Måste dock säga att jag brukar inte reagera på många filmer men den här grät jag mig igenom halva. Dessutom tyckte jag signaturlåten till filmen var ganska bra. Väldigt fin och bra film, absolut något för någon som känner att dem behöver gråta lite.





Spooky

Haha jag tror aldrig jag har sett min hund Disel bli rädd för något sådär direkt men ikväll blev han det. Haha det var ett gammalt paraply som låg och skräpa. Såg så roligt ut när han smög sig närmare och började resa ragg han till och med skällde på det. Jag kunde bara inte hålla mig för skratt. Så medan han står där och är rädd stackarn står jag och as garvar. Han var väldigt söt i alla fall!






Cars 2

Haha har försökt se den här två nätter i rad nu. Första gången somnade jag efter halva hehe. Men det är en typisk barnfilm. Den handlar om att McQueen är med i någon tävling igen och det är en skurk som vill förstöra. Tycker det e lite roligt när alla bilarna åker runt och beter sig som människor hehe. Dricker drinkar och spelar på casino. Men jag vet inte, tycker det finns bättre barnfilm än den här i alla fall. Funkar att somna till helt enkelt hehe.






Jordgubbar

Ja jag unnade mig faktiskt några häromdan. De hade dem på Ica Maxi för 15 kr och då kunde jag inte hålla mig. Jag älskar ju verkligen jordgubbar! Skulle kunna äta det varje dag. Väntade mig att dem inte skulle vara så smakrika och så men faktiskt så var dem supergoda!




Abstinens

Jösses vad jag bara skulle vilja ha ett glas cola just nu, eller någonting sött överhuvudtaget! Har ju ett litet nyårslöfte som innebär att jag ska sluta dricka cola på vardagarna (Helst sluta med alla sötsaker på vardagar). Men jag har ätit på typ allt jag har hemma snart bara för att försöka ersätta det. Tar snart bara ett glas för att lugna mig haha. För det känns som jag äter mer nu och får i mig mer kalorier än om jag bara skulle ta ett glas cola.






Nu får det snart vara nog!

Ja det får det faktiskt hehe. Var ut och handlade lite med mamma idag och var och kikade lite på skor. Behöver ett par att ha på jobbet känner jag. Letar efter ett par svarta och jag hade hittat dem perfekta men såklart fanns dem inte i min storlek. Har letar över hela Västerås och på nätet. Fick ta dem i brunt istället. Tycker dock dem e sjukt snygga i brunt också men det är lättare att matcha saker till svart. Bilden gör dem inte riktigt rättvisa, dem är lite ljusbrunare i verkligheten.







Jägarna 2

Såg den här filmen igår kväll. Man måste nästan ha sett den första filmen för att förstå vad den handlar om. Det är ett thriller/drama skulle jag väl säga med Rolf Lassgård och Peter Stormare. Tycker filmen var helt okej, dock så vet jag inte vad dem hade haft för sminkös. Såren dem hade var inte jätte bra gjorda. Den var dessutom lite förutsägbar hehe, men ska inte trycka ner den allt för mycket för den var lite spännande ibland.






Bloggdesign?

Jag skulle vilja göra om den lite, göra något nytt på något vis. Tycker jag har haft såhär aldeles för länge nu. Eller vad säger ni? Finns det någon där ute som är intresserad av bloggdesign kanske som har lust att hitta på något nytt kul? Hör av er i så fall. Behöver någon ny header också känns det som.



American horror story

Jag har börjat kika på en ny serie, nämligen den här. Haha har typ kikat på halva första säsongen bara idag. Trodde aldrig att jag skulle gilla den när jag fick reda på att det var producenterna bakom Glee som hade gjort den. Men den här serien var fan rätt läskig hehe. Den ligger på en timme per avsnitt ungefär. Tycker den är riktigt spännande emellanåt. Det kan ju absolut vara ett alternativ för dem som gillar skräck/thriller.






Mocka

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa den här jackan när lönen kommer. Har kollat på den flera gånger på jobbet. Tycker den är lite vår och sommar fräsh. Snygg till en lång svart maxi klänning typ. Jag har ju redan en svart variant med lite mer nitar. Så det känns lite onödigt att köpa skinnjackan som vi har på jobbet som ser i princip likadan ut och jag köpte ju nyss västen som det är samma stuk på. Vad tycker ni?






Real steel

Såg den här filmen häromdan. Det är ett action/drama med Hugh Jackman. Den handlar om en man som åker runt och fightas med sina robotar. En dag får han reda på att hans ex varit med om en olycka och dött och att han måste börja ta hand om sin son. Vilket han självklart inte är så förtjust i och man får följa hur det går. Tycker filmen var bra. Inte en av dem bästa men bra var den.






Lördag 7 Januari

Den här dagen började tidigt när jag blev upp hämtad vid 8 tiden och gav mig iväg till Arlanda. Följde med Erika och Elle dit för att kunna säga ett riktigt hej då. Det ver lite jobbigt och så men det är ju inte som att dem är borta för alltid. Hoppas verkligen ja kan spara lite pengar och åka ner och hälsa på.

När jag kom hem la jag mig och sov lite en sväng igen för natten innan hade ja bara hunnit sova 4 timmar ungefär. När jag vaknade tog jag mig iväg till J och hämtade hem världens bästa kille. Ska ha honom några dagar nu. Känns superbra! Kan behövas och när jag lånat ut bästa tjejerna till Thailand ett tag.

På kvällen sen tog jag mig hem till Robin. Där blev det lite tacos som dem hade gjort, super gott å jag var riktigt hungrig. Sen tog vi några öl och tände ljud och hade mysigt, efter hand ramlade det in mer och mer folk. Tyvärr var jag tvungen att åka hem sen igen runt 10 för jag skulle upp och jobba. Det var en ganska omväxlande dag.





Fredag

Idag har jag varit ledig. Kände att jag var värd att ta en liten sovmorgon. Riktigt skönt var det. Tog mig iväg till Netto och handlade lite för det var helt tomt här hemma, speciellt på frukost. Sen har jag bara städat lite och försökt få lite ordning på mitt hem. Bytt i sängen, städat kattlådan osv. Efter det lagade jag lite mat. Blev tacogratäng med gurka till. Helt galet gott, älskar mozarella.






The skin i live in

Såg den här igår kväll. Det är en spansk film med Antonio Banderas. Det kan vara en av dem sjukare filmer jag har sett. Den handlar om en doktor som är ganska sjuk och han exprementerar en massa och vill ta fram en bättre hud. Man får en aha upplevelse undefär i mitten av filmen. Man får dessutom inte vara speciellt pryd när man ser den. Ibland funderade ja lite på om det va mjukporr haha. Väldrigt mycket naket i den alltså. Den var ganska bra endå men väldigt sjuk dock som sagt.  




Pang!

Idag har jag jobbat mest hela dan. Haft en sån där dag när det mesta gått helt fel bara. Var dock helt okej, trivs väldigt bra med mitt jobb. Slutade vid 5 och då fick jag skjuts av J som var snäll och hjälpte mig så jag slapp cykla och hämta ut mina underbara skor! Vet ni vad? Jag gjorde en liten impulsgrej idag faktiskt när jag hade slutat jobbet. Har tänkt på det länge men inte riktigt haft råd eller vågat. Nu tänkte jag att : Men gör det bara! Så jag gick in på Cut & Blow på Erikslund och bad dem ta hål i örat på mig. Pang sa det och så satt smycket där. Jag känner mig riktigt nöjd nu, även om det ömmar lite. Vad tycker ni? Blev det snyggt?





Mat mat mat

Haha jag tror inte jag gjorde mycket annat än att äta igår. Började dagen med att möta upp Erika och Malin och vi tog oss en fika på Espresso house. Jag åt en creamecheese bagel och en kopp varm choklad (Eftersom jag inte dricker kaffe). När vi var färdiga med fikat tog vi en sväng runt på stan och jag shoppade shampoo och tre linnen. Borde egentligen inte, men jag kände för att skämma bort mig själv lite.






Efter det var jag hem till mamma en sväng och skulle hjälpa henne att koppla in hennes högtalare. Det gick inte så bra, fattade inte vad som var fel. Sen har hon en dator från stenåldern också hehe. Men jag hjälpte henne med att fixa en Facebook i alla fall. Jag och syskonen kände att det kändes som att det vore bra om hon hade en för hon missar en hel del saker om brorsan i Malmö och barnbarnen och så.

Som tack bjöd hon mig på lite mat. Räckmacka som jag verkligen bara älskar, hur gott som helst och hon gjorde även lite efterätt med jordgubbar, maräng och grädde. Också hur gott som helst! Har verkligen saknat jordgubbar, kändes otroligt somrigt och fräscht.





Efter att jag gluffsat i mig allt fick jag skynda mig hem och fräscha till mig lite och byta om. För då skulle jag ta mig iväg ner på stan igen. Jag skulle nämligen äta ennu en gång! HAHA. Jag mötte upp 9 super mysiga tjejor på resturangen Indigo här i stan. Vi skulle ha en liten "Hej då middag" för Erika och Elle som lämnar oss och sticker till Thailand i 5 månader. Senare på kvällen tittade även Pontus och Ronja in. Det var super mysigt och väldigt god mat. (Haha tyckte "gafflarna" var så söta så jag var tvungen att fota dem).





Resturangen stängde vid tio så vi besätmde oss för att gå vidare en stund. Vilket gjorde att vi hamnade på Tabazco. Där tog vi en drink men sedan var det dags för mig att åka hem tyvärr. Skulle upp och jobba och sista bussen går strax efter elva. Det var en sån super mysig dag att jag inte ville att den skulle ta slut. Kommer sakna tjejerna jätte mycket och hoppas jag kan försöka komma ner och hälsa på dem! Ska i alla fall åka med i bilen till flygplatsen så jag får ge dem en riktigt stor kram!









Firade in det nya året






Lita Spike

Igår jobbade jag hela dagen. Tänkte ta hål i örat men tjejen sa att hon var upptagen och att jag fick komma tillbaka om 20 min. Vilket ja aldrig skulle hunnit för jag skulle börja jobba. Har kommit på att jag vill ha ett hål i övre delen av örat, tycker det är riktigt snyggt. Annars blev det som sagt bara jobb.

Såg dessutom att dessa skönheter kommit in igen och jag kunde bara inte hålla mig. Tycker dem är så sjukt snygga! Kommer vara super rädd om dem dock och inte veta när jag ska ha dem. Får väl bara sitta och beundra dem hehe.






Tinker, Tailor, Solider, Spy

Hej alla glada, igår gjorde jag typ så lite som möjligt. Det tyckte jag behövdes. Trodde nämligen ja skulle vara ledig idag med och hinna ta itu med lite saker, men så blev det inte hehe. På kvällen var jag iallafall på bio. Vill försöka umgås så mycket jag kan med E och E innan dem sticker iväg till Thailand.

Vi var och såg den här filmen som jag tyckte var så jävla dålig hahha. Så jäkla beige film! Dem bara pratade hela filmen, eller dem dödade två stycken typ. annars pratade dem bara om massa konspirationer. Hade jag vetat att det var en blandning av rysk å brittisk film hade jag aldrig velat se den. Den ska tydligen vara baserad på en bok så man kanske skulle läst den först för att förstå den för nu var det faktiskt lite svårt ibland. Nej usch den här får verkligen inget bra betyg av mig.






Conan the barbarian

Såg den här nyss. Har hört av en del som har sett den att dem inte tycker den är så bra. Dem gillar den gamla varianten bättre. Jag som inte har sett den gamla versionen tycker att den här är ganska bra. Den handlar om Conan som är en barbar och efter att hans hela by blir slaktad ger han sig ut i världen för att leta reda på mannen som är ansvarig och hämnas.







Ligg med mig

Haha har sett den här komedin också. Det är en norsk film och är en typisk tonårs film. Lite som "Hipp hipp hora" kan man väl säga. Den handlar om en tjej som bor i en liten norsk by uppe i fjällen. Hon är väldigt intresserad av det sexuella och är kär i en kille. På en fest tar den här killen fram sin snopp och petar på henne med den. När hon berättar det här för dem andra tror dem henne inte och hon blir utfryst. Haaha det var en ganska rolig film. Man får väl dock kanske inte vara så pryd om man ser den.






Rise of the planet of the apes

Blir ju att titta på mycket film en dag som denna. Så jag har sett tillexempel den här filmen igen. Var ju och såg den på bio. Men då fick jag inte se slutet för det vart något fel på projektorn. Kände därför att det var ett bra tillfälle nu att se den. Gjorde mig inget att se om den heller för den är riktigt bra!





Nyår

Jag började dagen med att jobba ca 5 timmar. Tog mig sedan hem och vilade lite. Började göra mig i ordning och stack iväg på fest inne i stan. Det var mycket folk och väldigt roligt. Ha med mig kameran och tänkte att jag skulle ta en massa roliga bilder. Kan ju säga att den glömde jag bort efter typ en halvtimme hehe. Men vet att det var andra som tog bilder så får hoppas det dyker upp några. GOTT NYTT ÅR!






bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0