Happy!

Vet ni vad ja ska göra? Jag ska få åka på Peace & Love! Nu är det betalt och klart. Vi måste bara komma på hur vi ska göra med boende hehe. Jag ska åka med min bror och hans kompisar. Enda hindret är att jag inte vet om jag kommer få ledigt haha. Jag har sagt till i allafall så nu får ni hjälpa till och hålla tummarna så jag kan åka. Är sjukt glad just nu endå! Är det någon av mina kompisar som också vill haka på kan vi nog ordna det, bara säg till isåfall ganska snart.




Look of the day

Hej alla där ute! Just nu sitter jag och ska kasta i mig lite fruskost för att springa iväg och jobba lite sen. Varken öppnar eller stäner idag haha det är lite konstigt. Brukar alltid vara antingen eller men det kommer nog kännas ganska skönt. Får skjuts av J idag i alla fall så det är skönt. Slapp man gå upp onödigt tidigt. Slutar 5 idag men har inga planer för kvällen. Ska upp och jobba imorrn igen så det blir nog mest bara lugnt.



Byxor - Dr denim, skjorta - Veromoda, armband - JC, klocka CK, skor - Converse. (Haha vilken snorkig min jag fick till!)


Musik!

Hej hallo alla där ute i natten! Jag sitter och lyssnar på massa musik. Jag tänkte att jag ska uppdatera min musik lista att ha på jobbet. Men jag bröjar få lite små slut på ideér, vad skulle just DU vilja höra att det spelades för musik på Carlings? Kom gärna med förslag och tips!





Fredag 30 mars

Hej bloggen! Idag har jag varit iväg och jobba igen. Det var lite mer folk idag så det var trevligt. Fanns lite att göra. Började vid 2 och jobbade till stägning. Hann inte med att skriva något inlägg innan jag åkte idag för jag tog lite extra sovmorgon haha. Blir som sagt jobb i morgon igen. Men det är bara bra, pengar måste man ha och det finns ju så mycket man vill köpa. Tänkte slänga upp en liten bild på vad jag hade på mig idag också.




Strumpbyxor, knästrumpor, shorts - Gina Tricot, linne - Carlings, tröja - Carlings, klocka - CK, armband - JC


Fruit

Nu är jag hemma från jobbet igen. Vart en helt okej dag, lite dåligt med folk bara kanske. Fick inte alla lön nyss? Ja ja, nu ikväll blir det nog lugnt. Ska jobba i morgon igen. Fick träffa en ny tjej idag som ska börja jobba hos oss, det var trevligt! Finns nog inte så mycket mer att säga om min dag, det hände inte så mycket skoj idag. Bara att vi fått in ett sjukt snyggt linne från Wrangler som jag kände att jag bara måste ha!

Just nu sitter jag och smäller i mig massa äpple, honungsmelon och keso. Jag orkade inte laga någon mat när jag kom hem hehe. Men visst ser det ganska gott ut?





Torsdag 29 mars

Hej hallo alla! Jag sitter och taggar inför lite jobb. Kommer jobba fram till söndag nu så det är bara på med leendet och ta till sin positiva attityd. Älskar ju mitt jobb så det ska nog inte vara några problem. Börjar klockan 2 så det var ju lite skönt med sovmorgon i allafall! Sjukt nog är jag ganska trött endå haha.

Försökte mig på att ta någon outfit bild men det såg bara ut som skräp hela tiden haha. Så ni får en suddig bild på mig. Man kan ju i alla fall se min jätte lila skjorta jag har på mig idag som är från United colors of benetton. Annars har ja ett vitt linne från Carlings, svarta Dr Denim leggings, klocka från Calvin klein och sen tänkte jag ha mina svarta Converse till.





Fler besökare?

Känner du att du skulle vilja ha fler besökare till din blogg och kanske hitta någon ny härlig blogg att läsa? Då tycker jag du ska bli medlem på Blogstart.se Ju mer aktiv du är desto fler poäng får du och på så sätt flera läsare. Bra grejer!




KENT - 999

Kent har kommit med en ny låt, typ as lång men lika bra som vanligt. Hoppas jag får åka och se dem i sommar!




Paket!

Jaa och i morse när jag vaknade hade jag fått ett sms av posten att mitt paket från eleven.se fanns att hämta ut på Ica. Så efter lunchen sprang jag in på just Ica för att hämta ut det. Gud det gick ju verkligen jätte fort för dem att skicka. Fick även någon slags liten present/överaskning i paketet. Det var två parfym prover och två lotion prover. Sånt gillas! Så nu får jag ta en före-bild och testa brazilian peel och visa er resultat sen och jag får väl ta och berätta hur jag tycker att det funkar också.





Lunch

Idag började jag min dag med att vakna sent. Var jätte skönt att få sova ut och vakna av sig själv. Bestämde med J att åka iväg och käka lite lunch. Vi bestämde oss för att åka ner till Kajens. Jag åt en sallad och han en lasange. Det var första gången jag fick sitta ute och äta iår. Gud så mysigt det var! Var lite halvmolnigt men ganska varmt och solen kikade fram lite ibland. Längtar tills man kan sitta ute och äta varje dag!




En bild på J från idag när vi åt massa god mat.


Flustret

Haha jag hittade en vimmelbild på mig från Flustret i Uppsala från helgen. Den var inte specillet bra haha men endå bra för jag hatar vimmelbilder. Mitt framför DJ-båset såklart! Sjukt mycket folk var det. Hade jätte roligt, var så skönt att komma iväg och festa i en annan stad.





The grey

Såg den här filmen igår. Det är en drama-thriller skulle jag väl klassa det som. Den handla om ett gäng män som kraschar med ett flygplan. Dem försöker göra allt för att lindra sina skador och att inte frysa ihjäl. På natten blir de attakerade av vargar. Därefter får man följa deras kamp för att överleva och hitta vägen till civilisation samtidigt som de måste kämpa mot vargarna. Var en helt okej film men kändes lite klyschig. Kändes lite som att jag redan visste vad som skulle hända många gånger.





Beställt!

Just ja! Glömde ju att berätta. Nu har jag beställt den här peeling produkten för ansiktet. Den ska ta bort ärr, ge huden mer lyster och ta bort den grå tonen i huden. Har bara läst och sett bra grejer om den så jag tänkte att jag måste testa. Om ni också vill beställa Brazilian Peel eller läsa mer om det kan ni göra det på eleven.se ! Super taggad på att den ska komma nu så jag får testa! Får ta kort och visa resultat sen och se hur det funkar för mig.





ID:A

Igår såg jag den här filmen med J. Det är ett action-drama med Tuva Novotny. Den handlar om en tjej som vaknar upp i ett vattenbryn utan att minnas någonting. Inte ens vad hon heter. Sedan får man följa och se hur  hon letar upp sitt förflutna. I filmen pratar dem både franska, danska och engelska. Tycker det var en helt okej film, varken jätte bra eller jätte dålig. Btw är Tuva sjukt lik Noomi Rapace på den här bilden tycker jag!





Veckan




Red label

Det här är klänningen jag köpte i Uppsala. Kommer från Carlings 299:- Fick dock ingen bild på hur jag såg ut i den. Buuh, dåligt! Får bli nästa gång.





Uppsala

Heej! Jag sa ju att det skulle bli dåligt med uppdateringar under helgen. Tänk vad mycket lättare allt skulle bli med en blogg app. Hör ni det nu Blogg.se?! Hann inte skriva något i fredags innan jag stack heller, hann inte med så mycket alls då haha. Följde med J till Hallsta och hälsade på hans mamma och umgicks med Disel medan han bytte däck. Var där hela dan och mös i vårsolen. Sen var det bara hem och packa och bussen till Uppsala gick vid 9 tiden.

Väl framme mötte min bror upp mig på Uppsalas centralstation. Var sjuk kul att se honom! Var jätte länge sedan vi sågs. Vi var hungriga båda två så på hemvägen svängde vi förbi Max. Kvällen spenderades hemma i soffan bara framför en bra film och vi snacka massa skit. Kom ju dit så sent så det fanns ju inte så mycket mer att göra, kunde inte åka tidigare heller för brorsan slutade inte fören halv 10. Det var skönt endå att bara få umgås ensamma eftersom vi inte setts på länge som sagt.

På lördagen tog vi oss runt typ hela Uppsala kändes det som hehe. Vi började med att åka till IKEA för att förbereda lite ifall det skulle komma folk och festa hos brorsan på kvällen. Stannade förbi ett systembolag för att införskaffa det vi behövde därifrån. Sedan tog vi oss ner till centrum och shoppade loss lite hehe. Hitta en skjorta till brorsan och en klänning till mig. Vi åt på en indisk resturang som hade jätte god mat!

Kvällen började ta fart och när vi kom hem satte vi igång och fixa oss, gjorde oss lite snygga haha. Drack lite vin och öl. Snackade ennu mer skit och hade mysigt. Var dålig respons på folket så vi tog en taxi in till stan ganska sent. Väl nere gick vi hem till en av brorsans kompisar där det dracks mer vin och lektes charader. När vi kände oss "mogna" haha tog vi oss ut och hamnade på Flurran (Flustret). Var väldigt mycket folk men det är väl ganska väntat en löningshelg.

Hade sjukt kul, dansade massor. Dock var det ganska drygt att ta sig ut haha. Vi stog som packade sillar i kanske en timme bara för att komma ut. Slocknade ganska fort när vi väl var hemma. Söndagen sov vi mest bort haha. Tog bussen hem till Västerås igen vid 4 tiden. Allt som allt hade jag en super bra helg i Uppsala med brorsan. Tycker Uppsala är super mysig stad, hade gärna stannat lite längre.




Här får ni en bild på min superfina bror från helgen under vårt "fixande". <3


Photo shoot

Gud jag är jätte sugen på att ställa mig inför kameran igen och få mig lite snygga bilder. Äger ju ingen systemkamera själv. Är absolut ingen modell, tycker bara det är roligt med foto. Dessutom kan det ju vara skoj att ha och titta på sen när man blir äldre haha! Med det sagt bjussar jag på en bild min kompis tagit. På bilden är jag väl kanske 17 år?




Han fick lämna

Ja som många kanske vet nu så har Sipan fått lämna Big brother. Jag tycker ju att det var rätt beslut. Tror dock att om inte så många hade reagerat så hade han fått stanna. Jag är endå glad att dem tog det beslutet som dem gjort nu. För även om man tycker att man sett det mesta nu så är det unga människor som kollar på det här programmet. Då tycker jag det är fel att sända ut att det är okej att mobba andra personer för att dem kanske har en annan åsikt.

Det är aldrig okej att trycka ner en annan människa. Agree to disagree! Det är väl det bästa man kan komma med i ett dödläge. Att dessutom behöva ta in typ "kamrat stödjare" i ett hus med vuxna människor är bara helt sjukt. Jag håller med Rodney där som sa att han tyckte det var det sämsta som hade hänt det programmets historia. Men det är väl så att folk inte riktig behöver växa upp längre, alla blir så jävla curlade och behöver inte lära sig ta något ansvar.




Var med och tävla

Var med och tävla om att vinna ett par brillor från Salt & peppar på http://tiepnajjs.com/ !! Jag har valt att tävla om dem här :




Torsdag 22 mars

Hej hallo alla där ute! Sitter här hemma i soffan och ska strax iväg till bussen. Ska åka och jobba lite nu igen. Ska faktiskt få jobba öppning idag vilket var typ as länge sen!  Skönt, kommer jag inte hem as sent ikväll i alla fall. Hinner inte ta någon outfit bild tyvärr! Men ni kan få en halv bild på hur jag ser ut idag. Orkade inte fixa håret idag så jag borstade bara igenom det och så får det hänga som det är haha. Hoppas ni får en fin dag!





Konsekvenser nu!

Jag började med att reagera på Hanna Rs beteende mot Joe. Hon är väldigt elak mot honom, även om det var så att hon var full. Det spelar ingen roll. Man kan inte skylla på alkohol. Jag är inget jätte fan av Joe, han är lite för konstig och läskig för min smak. Han blev ju lxm kär i Hanna W efter en natt med henne. Come on! Är det bara min varningsklocka som ringer där? Endå tycker jag det är oaccseptabelt beteende av Hanna R att stå och skrika på honom på det viset.

Dessutom är Marcel oerhört hård mot Hanna J. Han han fan inte bete sig hur som helst. Folk kan väl inte ta hänsyn till att han har så sjukt dåligt morgon humör hela dagarna. Inget större fan av Hanna J heller, men att hon ska behöva höra att hon är ett pucko och är dum i huvet hela dagarna är bara fel! Det ska ingen behöva utstå. Riktig vuxen mobbing! Och det kommer från en "man" som ska vara lärare. Jag skulle inte vilja ha mina barn på skolan han jobbar på i alla fall.

Jag blev dock mer upprörd och irriterad ju längre programmet gick och man får se när Amandus och Sipan ger sig in i en diskution. Amandus är väldigt korrekt och vältalig, han gör ett snesteg och erkänner att han gjort fel ordval. Medan Sipan bara eskalerar och börjar ge sig på Amandus läggning. Amandus får nog och väljer att avsluta disskutionen på ett storsint och moget sätt enligt mig. Dock tog väl dem hårda orden för hårt på honom och han bryter ihop för en stund. Det räcker inte där för Sipan utan han kommer in i sovrummet och fortsätter att håna Amandus. Vad jag vet har vi yttrandefrihet i Sverige, dock får vi inte kränka någon annan människas religion, person, läggning och ras. Det är väl precis vad Sipan gjorde enligt mig!? Begår inte han ett brott här?

Otroligt dåligt beteende! Blev så oerhört upprörd när jag såg det här faktiskt. Räckte det inte med att dem var på Hanna W? Det här ska föreställa vuxna människor och de beter sig värre än ett par högstadieklassare! Jag tycker dem borde sätta in stora konsekvenser nu. Annars gissar jag på att tittarna kommer börja svika nu. Ord funkar ju tydligen inte på dem här omogna människorna så jag säger bara : Autonominering på Sipan och hårda konsekvenser på de andra som inte kan bete sig mot varandra.

En annan sak som jag tänkte på och som också upprör mig är att det är inte många av de andra som går in och säger ifrån heller. Hanna R försökte i allafall säga ifrån mot Marcel att han skulle låta Hanna J vara ifred. Där tycker jag någon annan borde ha backat upp henne också. Ingen gick dock emellan nå speciellt när Hanna R gav sig på Joe och hon blev väldigt hotfull. Där borde någon gått in och sagt åt Hanna R att det fick vara nog. När det gäller Sipan och Amandus så sa ju i alla fall Annica och Camilla ifrån och någon mer kanske. Då såg ju Sipan också att han var tvungen att backa till slut. Nej nu får dem ta och kamma pannluggen och växa upp! Det här börjar inte ens bli roligt att titta på längre.


 




Patetiskt

Haha jag sitter just nu och kollar på BB. Kan inte annat tycka att dem är så sjukt patetiska. Just nu bråkar dem över två öl. Dem fick det för att dem vart "duktiga" och byggt på någon båt. Då valde Jimmy och Hanna R att dricka upp ölen istället för att dela med sig till dem andra eftersom de var "hövdingar". Jag förstår dem, och jag bara älskar Jimmys inställning och kommentarer till allt. Därimot är Hanna en dramaqueen.

Jag fattar inte att dem kan bråka över lite öl. Haha det är ju så sjukt så det finns inte. Jag säger som Jimmy, hade det varit någon annan som fått gå in där hade dem gjort samma sak. Sen sa Rodney : Ja men nu är den ju redan uppdrucken så det finns inget att hänga upp sig på. Helt rätt! Jimmy är min favorit just nu haha vilket kanske märks. Han verkar vara den enda som är någorlunda vettig där inne och gör dem skönaste pranksen.  





Mat panik!?

Haha jag förstår verkligen inte hela den här grejen med att alla är så jäkla cp noga med att dem inte får äta vad som helst. Jag äter precis det jag är sugen på. Oftast onyttiga grejer. Jag har inte rört mig på kanske 3 år, för jag har inte hittat någon träningsform som passar mig. Har ju börjat lite med boxning, men nu var det väl typ 3 veckor sen sedan sist? Haha nej Coca Cola har byggt denna kropp! For real haha, ja dricker cola nästan varje dag.




Såhär kan det till exempel se ut när jag är och handlar. Det här är från idag. Det som är nyttigt är väl typ jordgubbarna och mjölken. Kanske Billinge osten också som finns där i röran någonstans. Annars är ju det mesta skräp? Men det är gott! Finns någon färdig sallad också där nere i botten nån stans men dem är ju inte heller speciellt bra eller nyttiga. Jag är bara för lat för att laga mat i mitt lilla kök haha. Kände mig duktig endå som inte kastade med en cola också som brukar vara standard. Men jag borde verkligen sluta upp med att dricka så mycket sånt!





Vad tycker ni, ska jag lägga manken till och se hur lång tid det skulle ta för mig att skaffa lite rutor? Haha jag vet nu kommer ni säga : Du ska ju träna för din egen skull och ingen annans. Då säger jag: Absolut, och jag skulle inte tacka nej till en tight snygg kropp. Dock skulle det mest vara ett kul expriment att se hur lång tid det skulle ta. För jag kommer nämligen bara orka tills jag nått målet och sedan gå tillbaka till att vara "mig själv."


Kissekatt!

Jag var precis ut en sväng med min otroligt fega katt haha. Tänkte att hon skulle få komma ut och njuta av solen lite eftersom jag inte har någon balkong. Haha men hon är så jävla tråkig och vill gå in hela tiden. Hon har blivit skiträdd för att vara ute. Förut hade jag så hon fick vara ute och gå i långlina som en hund haha. Hon är så ful just nu också dessutom haha, men det har ju växt ut nån millimeter nu i alla fall så man inte riktigt hur kasst hon var klippt. Stackarn! Vi får gå ut lite mer och oftare så kanske hon får tillbaka lite av sitt självförtroende.





Blogg app?

Är det bara jag som sitter och stör mig på att blogg.se har en app för Iphone men inte android telefoner. Vad är det för påhitt? Gör en till android också ifall ni ska börja med appar! Jag vill inte ha nån sketen Iphone som går sönder på en gång men jag vill endå kunna blogga "on the go". Som i helgen när jag ska till brorsan skulle det vara nice att kunna mobil blogga. Nej jag är riktigt besviken måste jag säga, har funderat flera gånger på att börja blogga nån annanstans pga det här. För nu var det länge sedan som den kom till iphone, men inte hört eller sett röken av någon till android. DÅLIGT!





Solglasögon

Jag är sjukt sugen på att köpa mig ett par riktigt shyssta brillor nu till sommaren. Är så himla trött på billiga kopior som som solen bara lyser rakt igenom. Funderar på om jag kanske ska ta och satsa på ett par Ray Ban aviator. Vad tror ni om det? Provade ett par hos en optiker här om dan och jag måste ju säga att jag blev stormförtjust. Det svåra blir bara att välja storlek, men jag får väl gå och prova ut det med hehe.  





Skor

Här kommer lite bilder på några nya skor från Ironfist, tycker dem har en hel del coola skor. Dem första vet jag inte vad det är ja gillar med dem riktigt men fan dem är söt-tuffa på något vis. Dem andra är bara riktigt tuffa! Dem finns på Brandos.se






Inventering

Hallo där ute! Vet att det vart sjukt dåligt med inlägg nu på sistone. Det är bara för jag har jobbat sjukt mycket och inte haft en enda sekund över till datorn. Vi har haft inventering på jobbet sön-mån och jag har jobbat typ konstant. Öppnade i söndags morse och jobbade till stängning. Hann bara luncha lite med fina Johanna. Dessutom jobbade vi över till klockan nio den kvällen.

Kom hem kikade lite på det som var kvar av BB. Sov, upp igen för att vara på jobbet klockan 7. Försov mig dock, men blev bara tio minuter sen hehe. Vid 12 fick jag ett break och gick och kikade i lite affärer med mamma och mormor. Vid två började jag jobba igen och jobbade till stängning, alltså klockan åtta. Så när jag kom hem igår var jag helt trasig haha. Hann se BB sen slockande jag på två röda och sov till klockan 12 idag.

Men själva inventeringen gick bra i alla fall. Skönt det. Förutom att våran docknings grej slutade fungera haha. Så vi kunde inte synkronisera våra handterminaler. Som tur var kunde vi springa in på Dressman och få det gjort, så det var ingen panik. Nu är i alla fall inventeringen överstökad och det känns skönt. Var min första och att den gick så pass smidigt som den gjorde gör mig förvånad hehe. Räknade lite med ett smärre kaos, men det var ju ingen fara.



Veckan




Underworld - awakening

Den här filmen såg jag i lördags kväll i min ensamhet. Det är den...4e i underworld serien. Rätta mig om jag har fel. Jag gillar underworld. Inte nå fjantiga varpyrer som glittrar i dem filmerna inte. Den här handlade om att Serena blivit nerfryst och vaknar 12 år senare. Hon blir väckt och befriad av en annan "subject 2" inne på ett forskningslabb. Hon tror att det är Michael Corwin, men det är någon helt annan.

Bra film, skön att slö titta på. Visst du måste fortfarande vara med så du hajjar vad som häder men det är inget anstängande drama direkt hehe. Mycket action, hon som spelar Serena är ganska snygg haha (Kate Beckinsale). Nej men helt klart en sevärd film.




Lördag 16 mars

Hej hallo, min lördag spenderade jag hemma på min soffa till mestadels. Hur skönt som helst. På kvällen tog jag mig iväg hem till en gammal klass kompis som skulle ha fest. Har inte träffat henne på säkert ett par år så det var jätte roligt. Tänkte att jag bara skulle va där på förfesten och gå hem när dem åkte ner på stan för att gå på krogen. Men dem kom aldrig iväg haha.

Jag blev ju kvar längre än jag hade planerat såklart haha. Skulle ju upp och jobba, därför jag bara skulle vara med på förfesten. Väl hemma så pratade jag med J som var på donken med sina kompisar. Vi bestämde oss för att sova ihop i alla fall. Vilket jag tycker är skönt, hatar att sova själv. Tur att jag inte började fören klockan ett idag haha.

Oh just ja! Åt en stor låda med jordgubbar igår också. Så sjukt gott, hittade dem på Ica Maxi för 15 kr när jag var och handlade med mamma. Mmmh.... Visst ser dem mumsiga ut?





Ryggsäck

Gah hittade den här ryggan på Modekungen.se nyss. Visst är den helt sjukt snygg?!





Mys

Hallo alla där ute, just nu sitter jag inlindad i en filt med en handduk på huvudet. Har precis tagit mig ett varmt och skönt bad. Filosoferat lite, lyssnat på jazz. Tände lite vaniljljus. Sånt gillar jag att göra för att slappna av. Lika bra att passa på nu när jag har lite ledigt också. Haha va vuxet det låter, men jag får väl kanske börja inse att jag börjar bli lite vuxen nu (Men jag vill inte). 

Provade den där färgbomben också på en gång. Så vi får väl se hur det blev av den sen hehe. Kanske är helt lila i huvudet nu. Nu ska jag bara ta det lugnt. Sitter och äter en grapefrukt. Hade glömt hur jäkla gott det är! Bra snacks såhär på kvällen istället för godis. Hoppas ni alla också får en super mysig kväll!

 




Shopping

Hej hallo alla glada! Idag sov jag ut ordentligt när jag hade en ledig dag och allting. Gud så skönt det var! När jag vaknade runt halv 1 ringde jag min mamma och kollade vad hon gjorde. Vi bestämde oss för att åka ut och shoppa lite. Jag behöver ju leta upp ett nytt badrumskåp. För på det jag har nu har ena spegeldörren ramlat ner och lampan funkar inte haha.

Vi var runt på Bauhaus, IKEA, va in på jobbet för att lämna lite handdukar haha (Dem vi har där nu är så svarta och äcklga). Fick ett durkslag av mamma från IKEA haha. Var in på Gina tricot och fick med mig ett par svarta jeans shorts hem. Kunde inte hålla mig, tyckte dem var så snygg och satt bra. Nu saknar jag bara ett par ljusa jeans shorts hehe. Vill ha ett par där fickorna hänger ut under. 

Åkte till Chili och kikade på lite grejer där, mamma hittade en lampa. Efter det handlade vi mat och så på ICA. Pantade burkar. Vi var ute i ungefär fyra timmar. Känner mig nöjd med min dag. Oj! Just ja jag fick en sån där färgbomb av mamma också så nu ska jag testa den och se om den är nå bra.






Outfit onsdag

Hej hallå, nu ska jag strax iväg till jobbet. Men ville bara som vanligt slänga upp en bild på vad jag har på mig idag. Hoppas alla får en fin dag och går ut och njuter av vädret! Även om det kanske är lite blåsigt. Puss! (Ja jag vet att ja kanske har det lite stökigt bakom mig haha. Har ju två dagar ledigt sen så jag får ta tag i det då.)



Jeans -Dr denim, Body - Gina Tricot, Tröja - Carlings, Hatt - VILA, Klocka - Calvin Klein


Tisdag 13 mars

Hej hallo alla glada! Jag kom nyss hem från jobbet. Lite trött och ont i knäna, buhu! Men det går nog över tills i morgon igen. Varit en otroligt lugn dag på jobbet idag så jag fick tid att hänga om hela skyltfönstret på tjejsidan. Ikväll blir det lugnt med lite Big brother kanske. Blir jobb i morgon igen.

Sitter och mumsar i mig ett riktigt gott mellanmål. Men det fick bli mer än det, får bli min kvällsmat ikväll för jag orkar inte göra något annat hehe. Det mumsiga består av ett äpple hackat i små söta bitar och en stor hög Keso ovanpå. Rekomenderas stark! Nyttigt som tusan och både fett och kalorisnålt.






Outfit

Hej hallo, sitter här och ska strax iväg till jobbet nu igen. Igår gjorde jag verkligen ingenting. Så lite som möjligt och det var så jäkla skönt. Kändes som att det behövdes, var helt slut. Blir inte alls lika intensivt den här veckan. Nu måste jag strax iväg i alla fall men jag tänkte slänga upp en bild på vad jag har på mig idag.



Jeans - Crocker, linne - Carlings, virkas väst - Carlings, örhänge - Style by Tyra, skor - Converse


Glöm inte!

Åh kan ni se min nya fina lilla skylt här till höger? -------->
Glöm inte bort att följa mig på Bloglovin!


Veckan




Machine gun preacher

Den här filmen såg jag igår med J. Det är ett actiondrama baserat på Sam Childers liv. Den handlar om en kille som har lite svårt med droger, vapen och lagen. Tills hans fru får honom att inse att han inte kan fortsätta på det viset och får honom att börja följa med till kyrkan. Där får han höra om hur barnen i Uganda behöver hjälp. Han åker ner dit för att hjälpa till att bygga kyrkor och hus. Väl där nere börjar en lång och krävande resa.

Se den här filmen! Det är dem bästa filmen jag har sett på länge faktiskt. Den är otroligt stark och tagisk. Visst dem pratar väldigt mycket religon men det gör ingenting. Dem tar upp problemen med Kony. Det hade jag faktiskt en fundering på, hade dem bara tur att den här filmen kom lägligt tillsammans med KONY 2012 eller var det planerat? Hur som helst, skit bra film. Namnet gör en skeptisk och är inte så lockande kanske men ge den bara en chans.




Söndag 11 mars

Dagen började jag med att följa med J till Magic lines. Han skulle börja på en lång sittning och 3 sessioners tatto. Varför och vad det är tänker jag inte berätta hehe. Det är upp till honom. Efter en stund var jag tvungen att ta mig iväg till jobbet. Blev bara lite drygt 4 timmar, skönt!

På kvällen kom J förbi butiken, han hade precis blivit klar med första sittningen. Vi bestämde oss för att gå ner till Citygross och handla lite. Blev lite smått och gott till en Tacoskväll. Sjukt gott, var jätte länge sedan jag åt det. På kvällen sen blev det bara en film och soffhäng.



Idag hade jag på mig det här, byxor - Dr. Denim, tröja - H&M, väst - H&M, skor - Converse.


Melodifestivalen

Ja jag tänkte att jag ska väl också kommentera det här omtalade ämnet. Jag är absolut inget fan av Melodifestivalen. I år var första gången någonsin jag valt att titta på det självmant. Kan ju dessutom säga att när jag det första får se är Sean banan var det oerhört nära att jag bytte kanal. Vilket jävla skämt. Samma med Ranelid, vafan skulle han få vara med för? Folk gör ju bara narr av honom endå. T.ex. har vi en tröja på jobbet med en bild på honom och det står "Swedish Tropic" på.

Har aldrig varit mycket för melodifestivalen som sagt och iår kollade jag mest för att det inte gick något annat bättre på tv och för att dem flesta andra kollar och det kan va skönt att hänga med på vad alla andra pratar om. Måste dock säga att jag blev jäklit förvånad över att svenska folket kunde rösta "rätt" för en gångs skull. Tycker ju absolut att rätt låt vann. Så jag säger bara grattis Loreen! Västerås levererar!




Prayers for Bobby

I lördags kväll slog jag på en film. Det var ett verkligehetsbaserat drama om en kille som hette Bobby. Han levde i en kristen familj i USA. Han börjar inse att han kanske inte är som alla andra och att han gillar killar mer än vad han gillar tjejer. Hans familj talar väldigt mycket om hur homosexuallitet är en synd och det gör att han hamnar i ett dillema. Efter en tragisk händelse får alla ett nytt perspetktiv på saker. Tycker det var en väldigt bra film. Fick tårar i ögonen vid ett par tillfällen och jag kan absolut rekomendera den.





Lördag 10 mars

Hej hallo, jobbat idag igen. Började klockan ett, fick åka en massa dryg buss för att komma dit som vanligt. Dessutom måste man vänta ca 20 min mellan bussarna såhär på helgen. Kom dit lite innan jag började så jag passade på att handla lite innan jobbet. Typ kattmat och lite smått och gott att ha såhär ikväll.

J var snäll och körde hem mig så jag skulle slippa krångla med alla jäkla bussar för att komma hem också. Väl hemma har jag bara tagit det lugnt. Kollat på melodifestivalen i min ensamhet. Inte tycker jag att det är bra heller men det var ju helt klart rätt som vann. Loreen och Västerås, woho!

Handlade lite på jobbet idag också haha, blev den där klänningen, västen och linnet jag visade. Men slängde in två baslinnen också, ett svart och ett vitt. Samma med lite trosor. Hade väl kanske inte riktigt råd med det just nu men tänkte att det var llika bra att köpa dem nu innan vi ska ha inventering nästa vecka på jobbet.

Föresten så kom mitt paket från Style by Tyra redan igår. Ni vet det med fjäderörhängena? Det gick ju super snabbt! Fick det dan efter att jag hade beställt det. Nu är det verkligen köp stop för min del. Haha i alla fall tills nästa lön kommer. Längre än så kommer ja nog inte klara av att hålla mig. Men ska försöka spara undan lite också hade jag tänkt.


Haha!

Är det bara jag som tycker att det här är lite roligt. Jag hade börjat as garva om det var jag som hade köpt hem den här och upptäckt det. Jag tycker det verkar som ett ganska oskyldigt litet skämt. Förstår dock att Arla som företag kanske inte tycker det är lika kul eftersom de är ett seriöst och stort företag men haha jag håller med familjen. Artikeln finns att läsa på : http://www.aftonbladet.se/




Fredag 9 mars

Nu har jag brottom iväg till bussen! Blir bara jobb idag som vanligt hehe. Hörs kanske ikväll! Idag har jag på mig mina svarta Dr denim, svart body från Gina Tricot, handgjort läderbälte, tröja från Carlings. Guld armband och min svarta klocka.





Style by Tyra

Haha det kanske inte var så bra för mig att vara ledig, jag gör tydligen bara av med pengar då haha. Råkade klicka mig in på Tyra Sjöstedts blogg och hamnade då på så vis på hennes webshop. Hon har 50% på alla kläder idag just för att det är internationella kvinnodagen idag. Woho, go girls! Men så iallafall hehe hittade jag lite fjäderörhängen som jag tittat på ett bra tag och jag tyckte dem här var så fina! Älskar det som är lite längre som kommer smälta fint in i håret sen.  







KONY 2012



Se hela, finns inga ord som kan beskriva.


Ledig

Ja idag har jag min lediga dag. Vaknade klockan 10 och har redan hunnit va iväg och sola med J och kasta in tvätten i maskinerna i tvättstugan. Gått med sopor och ja, nu sitter jag här och mumsar i mig lite frukost i form av Special K red berries och mjölk.

Ska väl springa ner med två maskiner till senare. Sen vet jag inte vad ja ska hitta på, slappa järnet kanske? Tror nog att det blir så. Känner att jag bara behöver en slappar dag i soffan. Kanske slumrar till en stund till haha. Sen ikväll ska jag ju in till jobbet igen för personalmöte.






Höga eller låga?

Ja det är faktiskt lite det jag sitter och funderar på just nu. Vill köpa mig ett par nya vita Converse att ha nu till vår/sommar. Jag kan bara inte bestämma mig för om jag ska ha ett par höga eller låga. Har alltid haft höga förut och gillar dem väldigt mycket men jag tycker att låga är rätt nice när det är sommar sådär. Gaah beslutsångest, vad tykcker ni ?






New Arrivals

Här är lite godbitar från jobbet som senare kommer få följa med mig hem hehe...



Virkad väst - 349:-



Klänning - 499:-



Linne - 149:-



Onsdag 7 mars

Hej hej! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Tar ju som sagt en stund för mig att komma hem när jag åker buss. Känner mig ganska slut. Men både igår och idag har varit bra dagar måste jag säga. Bara jobbat hela dagen idag som vanligt, men imorgon får jag en dag ledigt för mig själv i alla fall. Måste dock in på ett personalmöte på kvällen men det är ju inte så jobbigt hehe.

Blir som sagt att tvätta lite i morgon så jag har några kläder att ha på mig på jobbet nu när jag jobbar nästan varje dag hehe. Skulle nog inte kännas så kul att stå där naken hihi! Tänkte att ni ska få en liten bild på vad jag hade på mig också som jag tog tidigare idag. Hann inte riktigt göra ett inlägg innan jag stack iväg till jobbet.

Jeggings - Gina Tricot, linne - Carlings, väst - Carlings, armband - JC, klocka - Calvin Klein, skor - svarta Converse





The crow & the butterfly


Tisdag 6 mars

Hej hallo alla. Blivit lite dåligt med inlägg nu på senaste yes men som sagt jobbar jag ju en hel del just nu. Fick sessutom reda på att vi ska ha personalmöte på torsdag kväll, min enda lediga dag haha. Så ja kommer bara hinna tvätta på min lediga dag haha, får försöka slappa järnet dem timmarna jag får hemma. Idag har varit en riktigt bra dag och jag känner mig nöjd.

Blir inget boxpass på torsdag, buuh! instruktören sticker på semester hehe. Blev inget förra veckan heller för då kunde inte V. Tråkigt nu när jag endå börjat röra på mig. V undrade om vi inte skulle ta och gymma endå kanske men jag känner bara neej usch vad tråkigt! Boxningen tycker jag ju fortfarande är roligt men när han föreslog kändes det som hela min kropp bara skrek nej haha. Får försöka på lite övningar här hemma istället.

Ikväll blir det bara lugnt som vanligt med lite Big brother. Man orkar ju inte riktigt så mycket mer nu när man jobbar mest hela tiden. Man blir mest trött i huvudet efter en hel dag tycker jag. Skönt att bara slå ner rumpan i soffan och kolla på någonting hjärndött haha. Hoppas jag slocknar fort inatt så jag får sova ut lite, det skulle vara riktigt skönt!



Update av veckan




The big year

Just ja, den här filmen såg jag igår kväll. Det är ett verklighets baserat drama med Jack Black, Owen Wilson och Steve Martin. Den handlar om tre män som har fågelskådning som hobby. Dem ger sig alla ut och tävlar för att göra "Ett stort år"  vilket innebär att man ska hinna se så många olika fågel arter som möjligt under ett år. Det var en helt okej film med en del komiska inslag. Vet dock inte om det är en film jag kommer prata varmt om. Trodde väl det skulle vara mer knasigheter. 

 





Tiger

Nu sticker jag snart iväg till jobbet igen hehe, som ni såg i förra inlägget blir det en hel del jobb den här veckan. Men jag har lyckats få ett par bilder på vad jag har på mig idag. Det är en topp från Carlings och mina svarta Dr. Denim. Tänkte ha min svarta klocka till också. Glömde den igår och kände mig helt naken på jobbet hehe.







Veckan





Söndag 4 mars

Började min dag med att gå till jobbet såklart. Blev jobb från 10 -15. Efter det kom J och va snäll som körde hem mig. Slapp jag ta bussen och vi passade på att käka något när vi endå var ute och åkte. Haha det är typ hela min söndag, gjorde typ inget mer än att sitta i soffan. Såg en film, men var nice endå. Det är väl sådan söndagar är till för? Hoppas jag kan få lite mer energi och bli lite mer kreativ i mina inlägg. Haha men jag känner att jag inte har så mycket att säga så mycket om mina jobb dagar. Jag står ju och pratar hela dagarna så många gånger är man bara helt slut i huvudet när man kommer hem hehe.



Happy feet 2

Den här såg jag för mig själv i lördags kväll. Den fortsätter och bygger på första filmens historia. Men nu har Mummel och Gloria fått en son. Den handlar också lite om den globaliseringen för isen smälter och rör på sig vilket gör att dem blir instängda. Tycker visserligen filmen var bra men jag såg den på svenska vilket jag tror förstörde den lite. Får nog se om den på engelska sen istället.






Lördag 3 mars

Idag sov jag bra länge, skönt var det. Efter det stack jag ner på stan och mötte upp R. Vi gick lite på stan och käkade mat. Hade väldigt trevligt och jag fick prata av mib lite. Kändes som jag behövde det. Sen nu när jag har varit hemma har jag bara tagit det lugnt. Kollat på melodifestivalen.  

Blir lugnt hela kvällen eftersom jag ska upp och jobba imorrn igen. Sätter mig väl med något gott och kollar på en film. Är helt slut fortfarande hehe. Hoppas på att katten kryper upp på magen och myser lite så jag slipper känna mig allt för ensam. Vad deppigt det lät! Haha.



Fredag 2 mars

Hej hallo, igår började jag min dag med att städa iordning min lägenhet lite ordentligt. Det behövdes verkligen kan jag ju säga hahaa. Och känns ju som jag borde passa på medan katten är rakad så jag slipper allt katthår ett tag framöver hehe. Efter det kom N hit och vi chilla en stund och jag fixade mig för sedan stack vi iväg till L som fyllde år.

Blev lite förfest där med lite folk. Efter det tog vi en taxi ner till stan för att göra den osäker och vi hamnade på BMB (Blue moon bar). Väl där var det väldigt lite folk endå tyckte jag och det var väl inte något riktigt drag. Haha dessutom gick ett brandlarm mitt i allt så allt tändes och det blev tyst i typ 10 min.

Haha jag vet inte men dem senaste gångerna, oavsett vilka ja gått ut med så blir det bara en massa jäkla drama. Tror det fått mig att tappa suget lite på att gå ut. Den här gången var det mest att alla drog och försvann så jag blev ensam kvar haha. Hamnade dessutom på efterfest med P, B, M och J. Men så mycket till efterfest blev det inte då vi typ slocknade ganska fort allihop haha. Ja ja vi får väl se, hoppas att min nästa utgång blir awsome istället haha.






Stackars katt!

Haha ja så känns det faktiskt just nu. Sitter här i soffan med min nyrakade katt. Hon söker oerhört mycket närhet just nu. Hon är kall och osäker nu när all päls är borta. Dessutom mår hon inge vidare av narkos medlet hon fick tror jag. Hon har spytt tre gånger hitills och är fortfarande ganska vinglig. Tycker så synd om henne! Men det är ju lite mysigt att hon vill vara nära hela tiden nu hehe.

Anledningen till att jag valde att raka henne är att hon vägrar att bli borstad. Vilket innebär att hon får tovor. Dem blir inge sköna när dem börjar tvinna sig själva ner till huden. Nu slipper jag dessutom allt jäkla katthår inne ett par månader moahahha. Hoppas bara på att hon blir lite piggare frammåt kvällen och att hon får i sig någon mat och att den inte kommer upp igen.





bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0