Hamburgare




New shoes

Köpte mig ett par nya Converse. Tänkte att det är snyggt och bra att ha till våren. Mina alla andra är så slitna och trasiga att det var dax för ett par nya och jag valde svarta orginal den här gången. Har inte haft det tidigare. Har testat att köpa kopior på t.ex. Din sko men de gick sönder efter några dar och jag har haft en del converse tidigare och vet att de ska hålla längre.





 Stadium, 699:-


The box

En thriller med Cameron Diaz. En väldigt konstig film med en sån där jobbig känsla igenom hela filmen. Tyckte inte den var speciellt bra och jag fattade typ ingenting av den.



Träning

Nu är det dax att få bort mina kilon ja lagt på mig genom att bara sitta hemma och svulla så igår gick jag och köpte ett gym kort på ett halvår. Var kanske inte super bra att gymma första gången på tom mage men gick nog bra endå för jag har träningsverk. Jag tycker inte det är ett dugg kul men det är bara att köra, finns inget annat.



Bröllopsfotografen

En svensk komedi om en kille från Värmland som drömmer om att bli fotograf. Många kända svenska skådespelare med. T.ex. Kjell Bergqvist som jag tycker är jätte bra. En helt okej svensk film.



Klassiker




The Wolfman

Var på bio igår med Jonas, vi var och såg Wolfman. En typisk varulvs film måste jag säga. Blev väldigt besviken på effekterna. De kändes väldigt gamla, man fick inte känslan av att den var gjord på 2000- talet direkt. Den var kanske inte bio värd men den var väl helt okej att se på.



Tatuering





Tacos


The ugly truth

Det är en romantisk komedi med Katherine Heigl och Gerard Butler. Det var väl kanske en väldigt förutsägbar film men jag tyckte den var helt okej. Den handlar om en tjej som letar efter "dröm prinsen" och en kille som hon börjar jobbar med får henne att vanka och inse att det kanske inte är riktigt som hon tror.



From hell

En film med Johnny Depp och Heather Graham som handlar om "Jack the Ripper". En väldigt rå och ruggig film. Tyckte den var bra och spännande, man fick sitta och klura lite. Aldrig hört om den tidigare men helt klart se värd. 



Dreamer (Inspired by a true story)

Såg en familje/häst film igår natt. Tyckte den var ganska bra faktiskt hehe. Den handlar om en familj som bor på en gård och dottern har alltid velat att de ska ha hästar. Pappan jobbar som häst tränare och efter en olycka tar de hand om ett sto. Vill inte avslöja för mycket men jag tyckte det var en bra familje film. Dakota Fanning spelar den dottern och jag tycker hon är en jätte bra skådespelerska.



Dance flick

Det är en komedi med Wayans Brothers. Det är samma stuk på den som Scary movie ungefär förutom att i den här gör de parodi på dans och musik filmer. Jag tyckte den var jätte rolig! 



Prinsessa

Såg en svensk film idag som heter Prinsessa. Den är av samma skapare (Theresa Fabik) som hip hip hora. Filmen handlar om en stor vuxen tjej som drömmer om att bli skådespelare. En bra svensk film faktiskt, trodde den skulle vara full med klyshor men jag hade fel.



Fame

Såg den nya filmen Fame som verkar vara en ny inspelning av en gammal musikal. Tyckte den varken var bra eller dålig. Hade svårt att få ihop storyn lite ibland. Den handlar om flera ungdommar man får följa under sina år på en konst skola. Innehåller mycket dans och musik.


Räkmacka



The Notebook

En äldre film som jag hört mycket om men aldrig sett så jag kände att det var dax. En riktig tjej film om sån där kärlek man bara drömmer om. Trodde den inte skulle vara något för mig då jag inte tycker om "tjej filmer," tycker t.ex. inte om A walk to remember för jag tycker den blir för mjäkig. Måste säga att jag tyckte den här var riktigt bra.



Beck - I stormens öga

Tyckte det var en typisk svensk Beck film men i den här filmer ligger fokuset mer på Gunvald än på Beck. En helt okej film med Peter haber och Mikael Persbrandt. En sak jag saknade var den ironiska attityden från Gunvald, han kändes lite likgiltig i den här filmen.



Edward Sciccorhands

Såg den här för någon natt sen och jag kan inte sluta tycka att den är jätte bra. Vet inte vad det är, att Johnny Depp är med eller att det är Tim Burton som har gjort den. Bra är den i alla fall. Tycker nästan om alla Tim Burtons filmer och snart kommer Alice i underlandet av honom på bio och jag längtar ihjäl mig! Blir Heron City i Stockholm och 3D på den.



Flickan som lekte med elden

Har sett den tidigare men inte skrivit om den, säg den med Jonas och mamma den här gången. Tycker den är ganska bra, inte lika bra som första men så är det väl nästan alltid. Tjejen som spelar Salander är en väldigt duktig skådespelare tycker jag. Är sugen på att se sista filmen nu också för att se hur allt slutar.





Couples retreat

Såg den här komedin om fyra par som åker på en par resa till ett paradis ungefär för att lappa ihop sina förhållanden. Den var roligare än jag trodde, det är sån där lite pinsam humor i den. Trodde den inte alls var för mig men jag måste säga att den var ganska bra.



Spartacus

Idag såg jag och Jonas första avsnittet på en serie som heter Spartacus. Den handlar om en av de bästa gladiatorerna som funnits. Det är filmat som en blandning av 300 och Sin City. Har inte riktigt bestämt om den är bra än eller inte, för den var så speciellt filmad. Den är verkligen rå, värre än 300 skulle jag säga.Det är även väldigt mycket naket, hehe var tvungen att fråga Jonas om det var mjuk porr han visa mig. Får se hur jag tycker sen när det kommer fler avsnitt.




Sherlock Holmes

Nu har jag sett Sherlock Holmes med Jude Law och Robert Downey JR, tyckte den var helt okej. En klart se värd film. Vet inte vad ja ska skriva riktigt har inte så mycket att säga om den förutom att den är värd en titt.


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0