Inception

Jag och Jonas var och såg den här på bio igår och jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra. Det är en fatasy/drama som handlar om en gäng som jobbar med att ta sig in i andra personers drömmar. Den hade allt det en film ska ha, spänning, drama, kärlek, cliff hanger. Rekomenderar denna helt klart, det enda jag kunde känna störde mig lite var att Leonardo nyss har gjort samma karaktär lite grann i Shutter island.



Sex and the city 2

Såg den för ett par dar sen och den här filmen handlar om Carries liv som gift, men också om hur det går för de andra tjejerna. Tyckte den var helt okej och den kändes som en typisk sex and city rulle förutom mot slutet när de började hitta på en massa töntiga saker. Som att muslimska kvinnor går runt med massa märkes kläder under burkan i mellanöstern. Just då kände jag bara att hela filmen blev ett stort skämt. Sen kände jag att det var lite väl mycket kläd byten. Jag menar man behöver inte byta kläder typ tre gånger för att rida kamel.



Jobb

Började mitt nya jobb på Städosan idag. Ska vara där tills jag börjar det andra jobbet på Benetton, men eftersom det bara är halvtid hoppas ja på att få nått mer uppdrag på städosan så man kan tjäna en extra krona.




Malmö






Prison break

Vi har kikat på snart tre säsonger och kan knappt sluta. Trodde inte det skulle vara ett dugg bra men det visade sig vara jätte spännande. Helt klart sevärd serie.



bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0