Sova

Nej nu är det dax att sova lite, vi får se hur det går hehe. Men måste försöka, måste ha lite energi imorrn för då bär det av mot Uppsala! Wiho!


IKEA update

Så då har man vart på nya IKEA. Först åkte jag och mamma till systemet hehe, så man är lite förberedd på morgondagen. Där träffa vi också på Rebecca min barndoms vän, det var roligt! Var ett tag sen sist nu. Inte lätt att ses så ofta när man bor i olika städer. Sen svängde vi in på Djurmagasinet faktiskt hehe kom på det när ja såg det att fan stackars katten har ju nästan ingen mat kvar hehe. Dyrt som fan med hennes mat, aja vad gör jag inte för mitt lilla äckel. 

Vi gick i allafall in på IKEA gick runt å strosa lite. Hitta väl en del saker man är lite sugen på men ekonomin är ju inte direkt i topp just nu så det får vänta. Det ska vara nordens största IKEA va? Eller har jag fattat fel? Tycker nämligen inte att det var så jätte stort endå. Eller ja klart det var stort men trodde det skulle vara mer extremt. Vi gjorde iallafall en paus hehe och käkade lite i resturangen. Kotlett med bea och pommes, mums!

IKEA

Hej hallå bloggen, idag är det massa fint väder och jag tog mig en lång skön sov morgon. Om en stund ska jag ta mig över till mamma och så ska vi iväg och kika på nya IKEA som jag inte har vart på än. Hehe är bara rädd att det kommer ta en jäkla tid för min mamma stannar verkligen överallt och tittar på saker. Kanske hittar något spännande? Puss så länge!



LMFAO - Party rock anthem ft Lauren Bennett and GoonRock



För jäkla bra pepp låt hehe, sommarplåga?

Seventribe

Jag har ju vart med på en plåtning med Seventribe, la in en liten teaser video här tidigare. Kommer även vara med i Sweden Rock Magazine med nån bild om jag förstått rätt. Tyvärr tycker jag väl att jag ser lite ut som en tjockis hihi men men, det var sjukt roligt. Här är bilden som kommer vara på singeln.


Jobb

Varit iväg och jobba idag, inte jätte roligt att städa kanske men pengar är pengar. Blir ju inte heller så många timmar åt gången. Har fått jobba en hel del den här månaden, känns bra, kanske man kan få in några kronor den här månaden hehe. Nästa vecka börjar introduktionen på ICA, känns väldigt spännande hihi. Verkar även som att Carro hamnar på samma introduktion som mig, massa bra! Kan ju vara lite skönt att ha med sig någon man känner hehe.

Födelsedagar

Igår var jag och firade både min morfar och bror som fyllde år. Dem firades hemma hos mormor och morfar. Där bjöds det på mat och tårta, gott! Lilla mormor är så duktig så. Åh, morfar va så söt också hehe. Han fick en dator av Crille i present och han blev så glad att han börja gråta hehe. Var många som kom förbi en sväng jag inte sett på länge, det var roligt. T.ex. min andra bror Tobbe och hans tjej Sara, de hade även lilla bebisen Neo med sig. Jag tycker inte om barn i vanglia fall hehe men det verkar som att när det är mina bröders barn är det dem bästa ungarna som finns. Hur som helst, ett stort grattis till bästa morfar och min kära bror!

Fallulah - I lay my head


Shopping

Var ju som sagt på stan med Carro en sväng idag. Va runt å kika på lite kläder och annat. Fick med mig lite ögonfransfärg hem, tänkte att det kan vara bra eftersom man kanske inte vill sminka sig så mycket nu när det är så fint väder utan få lite egen färg istället hehe. Fick även med mig den där ansiktstvättsgrejen från Garnier med mig hem, ni vet den med massa små piggar? Ska testa om den är bra tänkte jag, vill så gärna hitta något som funkar för min hud. Hehe blev även de här jäkla hårkontroll, håret bara rasar av just nu så hade inget val. De fortsätter bara flytta fram leveranstiden på dem andra hela tiden. 

Men på klädfronten var det sämre. Alltså jag har inte handlat kläder ordentligt på flera månader, men nu när jag går runt i butiker hittar jag verkligen ingenting jag tycker om. Jätte konstigt, iallafall för mig hehehe. Har alltid varit sån som hittar minst en sak i varje affär. Gillar nog inte riktigt den här bohem-stilen som är inne just nu. Kan ju vara något sånt, men tycker endå jag borde kunna hitta nånting. Är ju sugen på en lång svart klänning. Men nu har dem väl slutat med det när jag kommit på att man kanske skulle ha en sån. Hmm, det är inte lätt när det är svårt.

Stan

Nej nu  tar jag snart och åker ner på stan en sväng med Carro och kikar runt lite. Ha en bra dag!




Haha en fin cam bild fick det bli också


Utgång

Jag var så jäkla arg här ett tag för jag tyckte alla va så jäkla lama igår haha. Många som inte orkade gå ut för de va ut på fredan. Jag jobbade ju så jag höll mig hemma då. Men tillslut så mötte jag upp söta Erika och gick hem till Elle, mötte även upp Carro på vägen. Helt fantastiskt, minns typ inte sist hon och jag var ut hehe. Erika och Elle blev kvar hos Elle ett tag medan jag och Carro började knata ner mot stan och mötte upp lite annat folk. Hamnade på Pluto. Usch, hahaha verkligen helt sjukt vad jag inte trivs där. Men jag var inte ensam om det iallafall hehe men jag och Carro trotsade våra "obehag" och gick och ägde dansgolvet istället!




Shorts, engentillverkade av gamla Gina Tricot jeans. Linne - organisk bommul fån Gina Tricot. Orangea naglar med lack från H&M. Converse.

 


Shorts

Jag bara måste ta och köpa mig ett par jeans shorts nån dag. Men ja kände bara igår när jag skulle gå ut att, fan jag har ju verklligen ingenting att ha på mig. Det problemet brukar jag endå inte ha så ja fick lite smått panik. Rota ur allt och hitta ett par gamla billiga jeans. La dem på golvet, mätte lite och ja sen var det bara å klippa så hade jag mig ett par nya shorts. Tycker dem blev helt okej, vad tycker ni?



The tourist

En action film med Johnny Depp och Angelina Jolie. Jag säger bara mh mh mh Johnny, sjukt snygg i den här filmen! Perfekta lockar, lagom mycket skägg och sådär charmig som bara han kan. Ögonorgasm! Ah just ja, ska prata lite om filmen också inte bara min älskling. Brukar inte va så förtjust i action men den här gillar jag. Den är lite tjej-vänlig hehe. Den har en liten twist också som jag gillar, ah bra film. Haha men sen skulle ja kunna se den flera gånger bara för att få dräggla lite! Hon är faktiskt också rätt tjusig i filmen så det finns mycket fint att kolla på. Blir dessutom bara mer sugen på att åka till Venedig för det är jätte mycket fina bilder under filmen för den utpelar sig nämligen just där.



Biutiful

Såg en ny film ikväll. Väldigt dyster och destruktiv film. Tur att det fanns text säger jag för dem pratar nämligen spanska och kinesiska. Ja det var nog en av de deppigaste filmer jag sett på länge. Ibland var det svårt att hålla tillbaka tårarna faktiskt. Duktiga skådisar även i denna film bla han som spelar mördaren i "No country for old men". Tror inte att det är något ja skulle se igen, ibland hade den en tendens att bli lite långtråkig men kan ju ha lite med att göra att jag inte förstår språket.


Typiskt!

Usch är inte på bra humör idag. Man känner väl kanske att jag borde vara det med tanke på att det är guld väder ute. Grejen är bara att ja kommer inte få njuta av det, jag kommer inte få sitta och mysa ute som alla andra ikväll. Nej jag måste sitta här hemma för mig själv och gå och lägga mig i tid för att orka upp och jobba i morgon. Åh! Känns så himla typiskt, sånt här händer alltid mig.

Spindlar

Som jag nämt tidigare har jag väldigt svårt för småkryp och spindlar är nog värst av dem. Nu när det börjar bli vår och varmt så börjar dem vakna till liv och är tammetusan överallt. I tisdags när jag skulle gå hem från Erika så var det spindlar över hela gånbanan här utanför mig. Fick verkligen hoppa emellan dem, kändes som nån skräckfilm eller nått. Usch! Sen idag när jag var vid soprummet och skulle kasta lite grejer, tror ni inte att det sitter en jäkel på handtaget. Skrammla lite med nycklarna så kröp den iväg en bit.

Sen nu på kvällen så satt jag här vid datorn och ser något lite snabbt i ögonvrån som jag tycker liknar en spindel ute i "köket".  Ser att katten sitter där på vakt så ett kryp var det, annars brukar inte saker fånga hennes uppmärksamhet. Gick dit och försökte lysa lite med lampan på mobilen under spisen. Såg ingenting så tänkte att ja men kommer den fram så stöter den endå på Kelly. Till slut såg ja ju att hon satt och slog på något och lekte lite. Gick och kika och klart att det var en spindel! En riktigt stor en dessutom. Men lät katten hålla på och nu har jag inte sett den mer och kelly har inte vaktat på något mer så jag hoppas att hon käkade upp den hehe. 
 



Hårform

Jag äter ett naturläkemedel som kallas Hårform, vet har skrivit om det förr. Men nu är jag så irriterad för Life har inte haft dem på flera månader nu. Det är tydligen något ämne i tabletterna som är sällsynt eller vad hon sa så de har lite problem att få tag i det. Därför finns det inga i butik just nu och det tycker inte jag är nå kul alls för mitt hår mår inte alls bra när jag slutar med dem. Det börjar bara rasa av och blir tunt som det alltid vart förut.

Visst det finns ett annat som kallas Hårkontroll men det är mycket dyrare... hm.. kanske får slösa lite pengar på sånt till mig själv då. Men det är inte så lätt när man inte ens vet om det kommer in nå pengar den här månaden. Gaah... Nån som har nå tips på några andra liknande tabletter?



Just go with it

Såg den igår kväll när jag inte kunde sova. En romantisk komedi med Adam Sandler och Jennifer Aniston. Kändes som en typisk amerikansk film, en sån där man har sett tusen gånger och vet hur den slutar redan när man börjar kolla. Helt okej, tycker om skådespelarna men kanske inget jag skulle kolla på två gånger.


Can you see me?


Första grillen 2011


Snöblind - Kan själv


Lugg?

Just ja, har ju klippt lugg för inte så länge sen hehe. Men nu har ja fått för mig att jag ska spara ut den igen. känner att jag inte riktigt vet om jag passar i det. Vad tycker ni, lugg or not?


Jobb

Jaa på den fronten har det hänt en del, fick ett jobb på United colors of benetton. Trivdes jätte bra, men det var mycket krångel och annat. Det visade sig sen tre månader senare att dem gick i konkurs. Hur man nu kan göra det så fort? Men men... så då nu under tiden jag letat nytt jobb har jag jobbat på Städosan. Dem har varit snälla och gett mig en del timmar iallfall. annars har ja sökt jobb lite överallt och hela tiden. Tack och lov nu har jag iallafall fått ett sommarjobb på ICA Hacksta. ska få lära mig och köra lite truck hehe. Håll tummarna för att jag får förlängt sen!

Hej!

Oj oj oj, nu var det bra länge sen jag skrev här. Mycket har hänt. Inte alls haft humör för att hålla bloggen öppen. Men Erika sa igår att hon tyckte det var så bra att gå in och läsa om lite film här så har väl funderat på att börja igen hehe.

Våren har börjat kika fram nu iallafall. Känns så himla skönt! Det enda ja inte tycker om när det blir vår och sommar är alla småkryp.

Ha det bra så länge, hej!

bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0