Jobbsök

Hej alla, shit jag är helt slut. Jobbat massa heldagar på Städosan nu. Blir så trött eftersom jag fortfarande är sjuk. Tyvärr är det väl inte så att jag kommer fortsätta få massa heldagar där hela tiden. Därför satt jag och kollade på platsbanken ikväll och kollade om det hade kommit upp något jobb som kanske passade mig. Jag hittade en annons om en 50% anställning på Jysk som jag tänkte att jag testar. Så nu får ni hålla tummarna för mig!



Lilmitless

Såg den här igår kväll, orkade inte skriva om den direkt då för jag skulle sova. Den handlar om en kille som är eller vill bli en författare. Han har skrivkramp och vet inte hur han ska gå vidare. Bryr sig varken om hur han ser ut eller hur han bor. En dag stöter han på sin föredetta svåger. Han är langare och får honom att testa en ny drog. Den är inte som andra droger utan gör att du kan använda hela kapaciteten av hjärnan och får dig att känna dig oövervinnerlig. Vill inte förstöra filmen så jag tror inte jag berättar mer. Blev tipsad om att se den och måste säga att jag tycker den är bra. Spännande och lite häftig.



Värdelöst

Åh var upp imorse och jobbade en timme. Gjorde ett vick. Sedan åkte vi till ett ställe jag var på en del förra veckan och skulle kolla hur mycket vi kunde städa där för dem bygger nytt. Men det var mest kaos och saker överallt så det fanns inget vi kunde göra idag så jag får åka dit imorgon istället. Sen nu har jag inget mer att göra utom och vänta till halv 5 för då skulle jag följa med en till ett annat ställe och städa haha. Känns inte som en värd dag direkt, ringde dessutom till min gamla chef på Ica för jag måste ha en kopia på mitt anställningsavtal som kommit bort någonstans. Tror ni han svarade då? Icke...

Thor

Såg denna filmen igår som är en fantasy/action film från Marvel. Med Nathalie Portman, Stellan Skarsgård och Anthony Hopkins bland andra. Den handlar om vår gamla asagud Thor. Man får följa honom och hans bror Loke. De slåss mot frostjättar och Thor trotsar sin far Oden. För det blir han förvisad till jorden. Det var en ganska bra film endå. Kanske lite väl mycket action och så för tjejer kanske. Och man måste nog gilla fantasy en hel del hehe. Killen som spelar Thor är från Australien har jag för mig, men flickor om ni endå bestämmer er för att se den här är han helt okej att titta på haha!



New stuff

Var iväg och shoppade lite med mamma idag. Blev både en ny dammsugare och en ny hårfön. Kände att jag behövde en ny dammsugare för den jag hade innan funkade verkligen inte. Halva dammråttan var kvar liksom hehe. Sen var det en som man måste tömma för hand. Den hade eller har inga påsar utan en behållare man tömmer. Men jag vill häldre ha påsar. Eftersom jag dessutom verkligen hatar att dammsuga måste jag ha en som fungerar. Har hunnit småtesta den lite nu och den är tyst och bra, funkar fint. Blev riktigt nöjd med den.

Hårfönen hade jag inte val med, var tvungen att köpa en hehe. För igår när jag stod och fixa mig så skulle jag föna håret, då funka den bra. Stängde av den en gång för jag kom väl på att jag skulle göra något eller hämta något. så när jag skulle starta den och fortsätta var den död hehhe. Testade att byta utag också men nej den var fortfarande död. Den jag valde nu hade något roligt extra munstycke som tydligen ska göra lockar medan man fönar, och det kan ju vara bra och skönt att slippa locka efter varje gång som jag gör nu. Får testa och hoppas att det funkar hehe. Gör det inte det är det ju inte hela världen. Kände bara att det kunde vara kul att testa. Behöver den ju mest bara  för att torka håret med. 



Asos

På väg hem till mig! Love it!



Parken zoo

Hehe idag var jag till Parken zoo. Jag och några till kidnappade min kusin som fyller 40 och tog henne dit. Fick sitta tyst hela vägen i bilen för att hon inte skulle veta vilka som var med och hon tog mina händer å på mina armar och försökte lista ut vilka det var. Hehe det var riktigt roligt. Visst Parken zoo är inte jätte stort men jag tycker alltid det är trevligt att gå runt och kika på lite djur. Speciellt när det var sånt underbart och skönt väder som idag.



Marmaduke

Det är en familjefilm som handlar om en grand daonis som lever med sin familj i USA. Den känns lite som Den otroliga vandringen fasst istället för att tappa bort sig har de gjort nån konstigt high school grej av alltihop. Den gamla vanliga att han blir kär i en tjej som redan är tillsammans med en badguy. Haha ingen höjdarfilm kanske, men den funkade bra att somna till hehe.



Hop

Såg den här barnfilmen för mig själv hehe. Den handlar om en hare som ska ta över att vara påskharen efter sin pappa, men allt han vill är bara att spela trummor. Den hade verkligen samma känsla som Alvin ans the chipmunks. Såg det idag att det är samma skapare så det kanske inte är så konstigt haha. Tycker väl inte att den var skit bra. Men det är mycket möjligt att kidsen tycker om den hehe.



Hur många lingon finns det i världen

Såg den här i veckan och den var inte alls som jag trodde. Den handlar om en kille som börjar arbeta med människor som har downssyndrom och andra cp-skador. Han har det lite struligt privat och är till en början lite skeptisk till jobbet. Men han tar dem till sig och de hittar en härlig vänskap hos varandra. Den förvånade mig lite för jag trodde den skulle vara lite mer komisk. Den är seriös på ett sätt jag inte riktigt kan förklara. Helt okej film, man skrattar till ibland. Det är gladahudik gänget som är med och spelar. Det som förvånade mig mest dock måste nog vara att den tydligen är verklighetsbaserad.



Städosan

Hehe jag han bara vara arbetslös i två dagar innan Städosan började ringa in mig igen. Men det är bara bra tycker jag, love money! Hahha. Jobbade både igår och idag, ska även jobba imorrn igen. Tror dem hade jobb åt mig på måndag också. Och jag är som sagt bara glad och tacksam.



Anabola hare

Var precis ut med Disel på sista promenaden. Det är ganska mysigt såhär när det är sensommar att gå en liten promenad i mörkret under stjärnorna. Man får se mycket spännande. Bara på den lilla biten vi gick nu så hann jag se en skitstor hare och en liten igelkott som sprang runt garagen. Måste ha varit en kottbebis för jag tyckte den såg så liten ut. Eller så blev det så för haren jag såg innan var så jäkla stor.

Det finns faktiskt en hel del harar runt i kring i Västerås på alla små gräsplättar. Men dem som är just här utanför mig måste knapra något extra. Dem är verkligen skit stora! Sett harar på lite andra ställen som sagt men dem är så stora som man tror att en hare är så att säga men demsom är här är monster. Den jag såg nu ikväll var större än Disel haha. Nästan dubbelt så stor.



Djurdoktorn

Var med min lilla älskling till veteriären idag. Jag hittade ju en knöl i munnen på honom som ni kanske minns? Vi hade tid kvart i tio på förmiddan. Kom dit, anmälde oss att vi var där. Fick komma in i ett rum ganska snabbt. Doktorn kom och gjorde en liten lätt undersökning. Bestämde att det var bäst att hålla kvar honom så de fick söva honom och kolla närmre och kanske ta lite röntgen bilder. Sedan beroende på vad dem hitta kanske de var tvugna att operera. Så hade de inte hört av sig innan kunde vi hämta honom vid 3-4. Det kändes jätte jobbigt att bara lämna honom där och gå iväg.

Ingen ringde så jag och Jonas åkte dit till halv 4 ungefär. Fick komma in i ett undersökningsrum där hon berätta att de hade fått gå in och operera för röntgen hade visat att det var en liten tand som inte kommit upp som den skulle och det hade bildats en cysta. Den var tydligen full med var också, blä! Men de plocka ut det och nu sitter de andra två tänderna lite löst brevid och vi måste vänta på att det ska växa ut mer käkben där den lilla tandusligen satt. För den har orsakat ett hålrum. Hon berättade att en cysta som han hade kan växa sig så stor att den knäcker av käkbenet.

Nu mår han bra igen och vi har en slapparkväll med lugn och ro eftersom han vart lite groggy efter narkosen. Blev rekomenderad Djurdoktorn av Allo och måste säga att jag också gärna rekomenderar dem. Billigt endå för operation och undersökning, det gick på 3000. Tyvärr gick det inte på försäkringen för det var en tandrelaterad operation vilket ses som en missbildning. Man fick trevligt bemötande, och du fick hjälp fort och slapp sitta och vänta en längre tid. Till skillnad mot Strömsholm där du kan få vänta i timmar. 





Måndag

Igår vaknade jag, sms min chef och moster på Städosan hehe. Så man förhoppningsvis kan få jobba lite. Tog mig sedan ner på stan för att skriva in mig på arbetsförmedligen. Och ärligt, hur kan allt ta sån jävla tid? Jag satt där i 3 fucking timmar. När jag kom var det nummer 60 och jag fick 126. När jag väl fick komma in och prata med nån tog det inte mer än max 4 min. Då undrar jag vafan tar sån tid? Jag förstår ju verkligen att ungdommar tröttnar på att sitta där. Det är inte värt det. Skulle ju bara skriva in mig igen, varför kan man inte få göra det själv över datorn eller nått? Förstår inte varför det är just dem som måste skriva in en.

Sista timmen hade jag sällskap iallafall, då kom Allo som också skulle skriva in sig. Men hon han såklart aldrig fram då för hon skulle till tandläkaren. Så medan hon gick dit fick jag gå och möta upp hennes kille Kylian vid migrationsverket. Han hittar ju inte stackarn hehe. Vi va runt på stan en sväng sen å efter det åkte jag hem bara. Somade på soffan ett par timmar. Vaknade, mådde dåligt. Hade ont i huvet och halsen så jag var uppe nån timme innnan jag gick och la mig vid 22 igen.

Loco bitches!

Åh jag träffade Liisa igår och drack lite vin, vi hade sjukt kul bara hon och jag. Sen var min lilla mamma snäll och skjutsa ner oss till stationen. Där mötte vi upp Liisas karl och han kompis Nicke. Tog oss till  sjökrogen för jag tänkte att det kunde va kul med nå nytt och har inte vart där iår än. Men när vi kom dit var det nog inte mer än 10 pers där haha. Så vi brydde oss inte ens om att gå in utan valde att ringa en taxi så vi kunde åka in till stan istället. Hamnade på bmb, skräll haha. Var lagom mycket folk igår endå, det var skönt. Dansade resten av kvällen och hade riktigt roligt hehe.

Haha här kommer lite bilder på mig och Liisa från vår "förfest"



Jobb

Idag, eller i eftermiddags/kväll jobbade jag min sista dag på Ica Hacksta. Mitt sommarvikariat var slut. Känns tråkigt att bli utan jobb igen. Dock tror jag inte min kropp är riktigt byggd för lagerjobb en allt för lång tid. Tycker det är så jäkla tråkigt att söka jobb. Borde väl vara ganska van vid det nu känner man eftersom jag vart arbetslös mer än vad jag har jobbat. Det är ju inte det att jag inte vill ha jobb, men har man inte nån jäkla super utbildning finns det inte så mycket jobb. Då kanske ni undrar "Varför pluggar du inte något istället då?" Nej för jag vet inte vad jag skulle vilja plugga isåfall och då känns det bara dumt att låna pengar "bara för att" dessutom har jag en lägenhet att betala för. Det skulle aldrig gå om jag bara pluggade och fick så dåligt med pengar som man faktiskt får som student.

Sen känner jag att man inte får en chans att komma in i saker idag när man börjar på ett nytt jobb. Man ska kunna allt på nån vecka även om det är saker man aldrig gjort förut. Men ni får väl hålla tummarna lite för mig nu att jag hittar något riktigt bra! Kanske på ABB eller få stå i butik som jag tycker om. Ja nu har jag fått ur mig lite tankar iallafall. Någon som har något jobbtips är det bara att skrika till!

Pirates on the Caribbean - on strangers tide

Såg den ikväll nu när jag kom hem från jobbet eftersom det inte finns mycket annat att göra när man slutar jobba kl 11 på kvällen. Den handlade om Jack såklart som ja inte riktigt fick nå grepp om vad han skulle göra först faktiskt hahha. Eller så var jag inte tillräckligt uppmärksam. Men iallafall så träffar han sin gamla kärlek och hamnar så småning om på ett skepp (skräll). Där han hjälper den fruktade kapten Svartskägg att hitta ungdommenskälla. Helt okej film, en väldigt typisk Pirates film kan man väl säga. Har lite svårt för Penelope Cruz bara. Vet inte varför, men tror inte jag gillar henne som skådis överhuvudtaget. Men men, gillar man de andra filmerna lär man tycka den här också är helt okej.



Kung fu panda 2

Haha jag såg den igår innan jag skulle sova. Typiskt mig att kolla på barnfilm. Så skönt, det behöver man inte koncentrera sig så mycket på. Den här gången handlar den iallafall om att Po får reda på att han är adopterad och han vill hitta sig själv och letar efter svar. Samtidigt ska dem rädda "kung fu" från nån elak kejsare. Var inte super förtjust i den första filmen, och det var jag inte i den här heller men det funkar. En skön film att slö kolla på eller somna till hehe.



Color

Haha jag skulle tvätta min nya klänning för hand tänkte jag för jag har inte tvätttid fören på lör och jag ville ha den på kvällen. Känner nu att det var kanske tur att jag inte tvättade den med några andra kläder haha, kolla hur vattnet ser ut!?



Header

För er som missat det har jag en ny header. Vad tycker ni? Lite roligare än den gamla. Tack Jimmy för hjälpen btw! Den gammla såg ju ut såhär :



Nelly

Nu är dem här snyggingarna på väg hem till mig!


Kräftskiva #2


Kräftskiva #1


Veronica Maggio - Inga kläder



LillLördag

Igår var det onsdag, blir inte av med min jäkla huvudvärk så jag blev hemma. Handlade lite med mamma för här hemma var det soprent. På kvällen kilkade Erika och Elle förbi. Blev lite ost med kex, nektariner och en god grön drink till mig och Erika. Det var ju endå lilllördag. Tyvärr fick inte Elle nån för hon körde. Nästa gång kanske!



Skills!

Haha det verkar som jag har nått sjättesinne för filmer nu för tiden. För nån dag sen gick jag och nynna på Rocky melodin och så började Rocky 5 på 3an när jag skulle gå och lägga mig. Idag har jag kollat massa klipp på Youtube med sånger från Grease. Nu när jag kom hem efter att ha vart och handlat med mamma vad tror ni inte är på tv om inte Grease? ;)

Rädd

Usch hittade precis en knöl i Disels mun. Hoppas på att det inte är något allvarligt! Det måste kollas upp fort också, vill inte att om det är cancer att det sprider sig till resten av huvudet. Jag vet, man ska inte tro det värsta, men det kan ju vara en cysta. Hoppas på att det bara är en inflammerad tand eller nått. Åh nu kommer jag inte kunna bli lugn fören jag får veta vad det är för något! Håller alla tummar jag har för att det bara är något enkelt.


 

Bilden är från sist han var hos vetrinären och hade opererats för sitt Cherryeye. Därför han har sånt fint bandage hehe. Han hade det för att han inte skulle kunna klia upp stygnen i ögat.


Bad teacher

Såg den här komedin igår med skådespelare som Cameron Diaz och Justin Timberlake. Måste säga att den var ganska rolig hehe. Brukar ju ha svårt för amerikanska komedier annars. Den var inte så överdriven som dem brukar och det var väl därför den passade mig bättre. Den handlar iallafall om en tjej som är lärare, men som egentligen bara vill ha en kille att leva på. Hon röker på, dricker, svär, sover på lektionerna, ja allt det en lärare inte ska göra helt enkelt. Skön film att se i regnet.



Allvarligt?

Haha nu får dem ju ta och kamma sig. Tycker verkligen det är jätte larvigt att dem anmält allsången. Varför skulle det vara hets mot folkgrupp? Då är det ju inte bara det mot homosexuella utan mot kristna troende också, eftersom dem skämtar med dem med. Till och med centerpartisten Fredrick Federley som är homo sitter och sjunger med för dem som missat det. Han kan ju ta det och ser det som ett skämt. Sluta låssas som om det vore synd om er känner jag. Det är för tusan en sketch, ett skämt. Det känns dessutom som att det är ju ingen chock att dem väljer att göra den just under Pride. Är det bara jag som känner så?



BrilliantSmile update

Jag har ju använt den här tandkrämen nu ett tag. Måste säga att det var bortkastade pengar. Liten skillnad blev det väl, men inte alls sån som jag hade trott och hoppas på. Tror att det är smartare att köra på salt och bikarbonat. Eller Denivit verkar också funka rätt bra, för Allo hade väldigt vita tänder efter att ha använt det. Men det här var inte värt pengarna tycker jag.



Oz

Kollade ju på den serien här ett tag, såg slut på den för nån vecka sen nu. Mer kanske. Den började filmas 1997 och lades ner 2003. Det är iallafall en serie om ett antal karaktärer som sitter i ett av USAs hårdaste bevakade fängelser. Hur livet är för dem och det är ingen seg serie iallafal hehe, dem dör som flugor hela tiden. Riktigt bra!



Lördag

Jag vaknade och åkte med mamma, mormor och morfar till Hälla och handla lite hehe. Sen släppte dem av mig och mamma hos Helene och Hasse så vi kunde hämta våra cyklar som stått kvar där sedan grillfesten hehe. Kom hem, tog det lugnt ett tag. Började fixa mig lite smått å så kom min kusin Nathaile och hämta mig. Fixade oss lite tillsammans innan vi åkte in till stan till ett par av hennes kompisar. Även Carro kikade förbi lite senare, det var skoj. Väldigt längesen! Trevligt var det och sen bar det av till BMB hehe. Mycket dans och mycket folk jag hejjade på hehe.


Jag och kusinen :)

Water for elephants

Såg den igår när jag hade lite fredagsmys för mig själv. I den här spelar Reese Witherspoon och Robert Pattison, brukar inte tycka om Robert. Eller jag tycker inte om honom efter Twilight ska jag väl säga, men i den här filmen spelar han mycket bättre och kan till och med se rätt ok ut i vissa vinklar. Det är en kärlekshistoria, trodde den skulle vara riktigt mjäkig och en riktig sån chickflick. Jag hade fel, den var bra!



Fredag

Idag är det fredag, sitter här med lite hårfärg i huvet för att få bort min gamla fula utväxt. Samtiidigt som jag käkar en liten räksallad. Ville verkligen inte gå upp ur sängen i morse. Ville bara ligga kvar tills det var dags att åka och jobba. Det är super fint väder ute idag igen, skulle bara vilja ligga ute i solen. Få lite färg och mysa. Men måste verkligen jobba nu dem sista två veckorna så man kan få alla dem sista kronorna. Eftersom jag inte fick va kvar efter sommaren, bara att leta nytt jobb igen. Ikväll har jag inga planer alls, men det lär ju inte bli så mycket iallfall för jag slutar ju jobbet vid 11. Får åka hem och mysa med katten typ och hoppas det händer nå kul i morgon istället!

Gummikyckling

Hehe har köpt en ny till Disel för han tugga sönder sin förra så den sluta pipa. Så såg ja en idag när jag var på Jysk med mamma. Var bara tvungen att köpa en, han älskade sin äckliga kyckling han hade förut hehe. Åh längtar efter att få träffa honom och ge honom den!



Nelly

Klickade visst hem en liten klänning ^^



Tisdag

Ligger här i soffan och slappar, snart dags att åka till jobbet igen. Måste försöka röja lite här hemma bara. Dammsuga och sånt tråkigt. Det skulle behövas varje dag egentligen med tanke på hur mycket hår det blir efter katten, men det orkar man ju inte? Ja älskar min kissekatt, men gud vad man kan bli trött på allt hår. Måste få till nån mat också, åh jag vill inte hehe. Vad skönt det skulle vara med hemhjälp ibland. Men men, det är väl dags att sätta fart om jag ska hinna. Puss hej!

bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0