Djurdoktorn

Var med min lilla älskling till veteriären idag. Jag hittade ju en knöl i munnen på honom som ni kanske minns? Vi hade tid kvart i tio på förmiddan. Kom dit, anmälde oss att vi var där. Fick komma in i ett rum ganska snabbt. Doktorn kom och gjorde en liten lätt undersökning. Bestämde att det var bäst att hålla kvar honom så de fick söva honom och kolla närmre och kanske ta lite röntgen bilder. Sedan beroende på vad dem hitta kanske de var tvugna att operera. Så hade de inte hört av sig innan kunde vi hämta honom vid 3-4. Det kändes jätte jobbigt att bara lämna honom där och gå iväg.

Ingen ringde så jag och Jonas åkte dit till halv 4 ungefär. Fick komma in i ett undersökningsrum där hon berätta att de hade fått gå in och operera för röntgen hade visat att det var en liten tand som inte kommit upp som den skulle och det hade bildats en cysta. Den var tydligen full med var också, blä! Men de plocka ut det och nu sitter de andra två tänderna lite löst brevid och vi måste vänta på att det ska växa ut mer käkben där den lilla tandusligen satt. För den har orsakat ett hålrum. Hon berättade att en cysta som han hade kan växa sig så stor att den knäcker av käkbenet.

Nu mår han bra igen och vi har en slapparkväll med lugn och ro eftersom han vart lite groggy efter narkosen. Blev rekomenderad Djurdoktorn av Allo och måste säga att jag också gärna rekomenderar dem. Billigt endå för operation och undersökning, det gick på 3000. Tyvärr gick det inte på försäkringen för det var en tandrelaterad operation vilket ses som en missbildning. Man fick trevligt bemötande, och du fick hjälp fort och slapp sitta och vänta en längre tid. Till skillnad mot Strömsholm där du kan få vänta i timmar. 







Kommentarer
Postat av: Alexandra

Skönt att det gick bra :')

2011-08-23 @ 23:13:43
URL: http://alexaka.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaa verkligen :)

2011-08-25 @ 18:21:27
URL: http://saraogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0