Bridesmaids

Såg den här igår innan jag skulle somna. Det ska vara en komedi, men jag vet inte. Visst den hade väl vissa kul inslag men ibland fick den mig att må lite dåligt och jag tyckte inte alls det var roligt. Den handlar om en tjej vars kompis ska gifta sig och då kommer ju allt med repetiotions middagar och möhippa. Den här kompisen har skrapat ihop ett gäng väldigt olika brudtärnor. Mycket händer men jag vet inte alls om jag tyckte om den. Har hört att den ska vara skit bra. Men jag tycker bara en skildrar nån läskig verklighet med ett tvistat sätt att få det till humor. Visst har dem dragit mycket till sin spets så det blir roligt ibland. Men samtidigt blir det lite för barnslig humor för mig. Ja nej den ser jag inte igen iallafall.



Skit 3

Tydligen av det jag sett på facebook idag så ligger 3 nere på något vis. Ingen kan nämligen ringa mig och jag kan inte ringa någon heller. Det står att det mobila datanätverket inte är tillgängligt. Jävligt bra när ja ska få reda på om ja ska jobba. Dessutom satt jag i telefonkö med Handels när det slutade fungera, inte as kul. Är lagom irriterad just nu, usch! Det är sånt som bara inte får hända! Det vore ju mer ok om det kom igång igen efter nån timme, men icke.

Blodplasma

Många kanske inte vet det men jag går och lämnar blodplasma lite då och då. Det tar ca 40 min. Tycker inte det är läskigt mer än att se just när nålen går igenom huden. Då brukar jag välja att kika bort. Finns några som inte vet vad det är för skillnad mellan att lämna blod och blodplasma. Att bara lämna blod tar ca en kvart medan plasma tar lite längre tid som sagt. Blodplasma är det som dem röda blodkropparna åker runt i (lätt förklarat). Man lämnar dessutom mer när du lämnar plasma än blod. Så dem tappar dig på blod och sen är det en maskin som delar på dem, efter det skickar den in dem röda blodkropparna in i kroppen igen. Den gör den proceduren så många gånger som behövs för att fylla en påse med plasma.

Haha men idag måste det ha hänt något. Var nämligen på väg att svimma. Det händer hehe. Började känna av det och fick ropa på en sköterska. Hon kom och höjde min stol så mycket att jag nästan låg upp och ner hehe. Fick även dricka en massa saft med tillsatt druvsocker så jag skulle vakna till. Gick ju bra till slut hehe, men lite läskigt var det. Undrar vad det kan ha varit bara, hade precis varit och käkar på Max med Sam så jag hade inte ätit dåligt. Och jag hade inte stressat dit nå speciellt. Äh det händer som sagt hehe, jag är inte den första. Är glad bara att jag slapp åka buss sen efter hehe.




Transformers - Dark of the moon

Såg den igår när eftersom det var söndag och då orkar man inte göra någonting hehe. Tycker den var helt okej, som vanligt krig mellan Decepticons och Autobots. Det är princip samma skådisar som innan förutom att de bytt ut Megan Fox mot en annan tjej. Brukar inte gilla för mycket action och så men just dem här filmerna tycker jag är bra. Ett måste är ju att se den med surrond.



Barndomsvän

I lördags kom min vän Rebecca hit. Hon bor i köping men vi har endå varit vänner sedan vi bodde grannar när vi var i ettårs åldern. Mötte henne på stationen och sen åkte vi ut till Erikslund och gick och shoppade lite. Hälsade på min kusin som jobbar i en av butikerna där. Vi fick skjuts av kusinen hem också, det var skönt. Kom hem blev lite brottom och vi fixade oss så snabbt vi kunde och stack sedan iväg till Elle där det blev lite förfest med dem "vanliga". Roligt!



Zookeeper

Såg den här efter att jag kom hem i fredags, kände inte att ja ville sova hehe. Den handlar om en kille som jobbar som parkvårdare på ett zoo i USA. Det är en amerikansk romantisk komedi. Den känns väldigt typisk för sin genere. Den var helt okej, men väldigt kliche. Han vill ha tillbaka sin gamla tjej och djuren i parken försöker hjälpa honom. Dock så kommer han ju på att han är kär i någon mycket närmre såklart. Ja skulle säga att det är en helt okej bakis söndags film hehe.



Ladies night 2011

Var på det här i fredags. Vet att det vart dåligt med uppdatering här men jag har inte haft någon tid alls till att sitta vid datorn hehe. Mamma kom och hämtade mig ungefär en timme innan. Vi åkte till ABB arena, men där var det helt dött och vi gick runt och kika lite. Men insåg efter en stund att det måste bara på Bombardier. Det stod ABB på biljetten, därför man blev lite förvirrad.

Väl framme var det fulla brudar överallt hehe. Vi gick in och hängde av oss. Gick runt och kikade lite. Dem hade öppnat en annan hall också som var full av olika montrar. De va där från Wella, Max, sålde t-thirtar osv. Fanns även en bar där hehe, det var trevligt. Tog mig en cider i alla fall, men kändes inge kul att dricka mer eftersom inte mamma kunde det som körde.

Showen var jätte bra! Det var skit kul. Dem körde riktigt bra låtar. Men jag vet inte vad tusan Frank Andersson gjorde där. Han såg mest missplacerad ut och obekväm. Var inte speciellt rolig heller. Thomas Järvheden gillar ja, han e skön. Hehe och är duktig på att skriva visor. Brukar aldrig bli starstruck men tusan jag tror allt jag blev lite kär i Brolle där, haha!

 Ni tjejer som inte har vart på det, gå dit! Tror mamma var riktigt glad att jag bjöd med henne på det, det lät så i alla fall hehe. Blev tyvärr skit dåligt med bilder. Tänkte ta med kameran men orkade inte släpa på en massa. Tänkte att det skulle räcka med mobilen, men det blev inte så bra. Har några filmer också, men det är ganska dålig kvalitet på dem. Känns inte riktigt som någon ide att lägga upp dem. Eller vill ni se dem endå?



Linnea Henriksson - Väldigt kär/obegripligt ensam


Erikslund

Hallå! Igår vaknade jag och ringde runt lite för att söka jobb. Utan någon större framgång. Kom på att ringa mamma för jag behövde handla, var tomt här hemma som vanligt. Hur kan det alltid vara det? Hon plocka upp mig runt 12 och vi åkte till ICA maxi. Kom hem och bestämde mig för att göra en gryta. Tänkte visa och skriva receptet först, men haha när jag hällt i creame fraiche såg det inte så aptitligt ut längre. Dock så var det jätte gott!

Tog det lugnt fram till kvällen, sedan åkte jag med Erika, Elle, Ronja, Pontus och Bosse till invigningen av Erikslunds nya shoppingcenter. Erika hade lyckats få tag på några biljetter och bjöd med oss, snällt! Det var väldigt stort. Många nya butiker. Det var väldigt fint tycker jag, vi behöver en sån galleria i Västerås. Men jag tror att centrum verkligen kommer att dö ut nu när det här har öppnat.

Det var så jäkla mycket folk bara, så det var svårt att ta sig fram. Så det blev inte riktigt att man kollade så mycket på vad de hade för grejer i butikerna. Jag fick med mig en sak hem i alla fall. Det var en svart vanlig ziphood tröja som jag varit på jakt efter ett bra tag nu. Den kostade bara 200 kr inne på Carlings så det var det värt. Blir till att fila på CVt här någon dag nu då och åka ut dit till alla butiker och söka jobb.



Words of wisdom

Losing love is like dying... only exeption is that death ends.

Badrumsskåp och promenad

Igår var mormor och morfar här och hjälpte mig att flytta ner mitt badrumskåp. Så himla skönt! Det satt så högt att jag bara såg till hakan, haha. Den som bodde här innan måste ju ha varit jätte lång. Nu är det bättre i alla fall! Synd att morfar inte hade rätt borr med sig så vi kunde få upp den andra spegeldörren. Bara det som fattas, annars är skåpet nästan som nytt igen.

Idag har det varit en lugn dag som vanligt. Åkte med Sam ut till björnön och gick en långpromenad. Disel var självklart med också. Han tycker det är så skönt att få springa lite lös. Kom hem, lagade lite mat och annars har jag bara tagit det lugnt i soffan. Nu är det Idol, sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

The ledge

Såg den här filmen igår, den handlar om en kille som är chef på ett hotell. Han träffar en tjej som söker jobb där och som senare visar sig även vara deras granne. Den här killen och hans rumskompis blir uppbjuda till henne och hennes man på middag. Men det visar sig ganska fort att han inte kommer så bra överens med hennes man. Känns som jag inte kan berätta så mycket mer utan att förstöra filmen.

Jag tyckte den var bra och kan helt klart rekomendera den. Den är spännande och har ett slut ja inte gillade men hehe man kan inte alltid få som man vill. Att Charlie Hunnam är med skadar ju inte heller. Ögongodis!



18 september

Ja igår vaknade jag och gjorde ingenting, var inte direkt bakis. Bara väldigt trött och seg. Trimmade Disel lite i alla fall. Så nu är han snygg igen. Kikade Idol på kvällen, och Partaj. Haha gud vad jag har börjat gilla det programmet, riktigt roligt. Till sist blev det en film på kvällen. Ganska tråkig dag. Erika fråga mig om ja ville med på bio, men kände att det var så tråkigt väder för att gå och krångligt med bussar på söndagar. Dessutom hade ju Disel varit själv hela kvällen på lördagen.




Hehe det blev en liten hög med hår i alla fall. Skulle behövt ha furminatiorn men Jonas glömde ta med den sist. annars hade högen varit betydligt större hehe. Den är jävligt bra faktiskt, hårar betydligt mindre när man använt den på honom. Önskar bara att man kunde få använda den på kattfan också.


Going out

Var ut med Sara, Elle, Erika och Malin i lördags. Det var meningen att vi skulle gå till Poco loco först som öppnade den här helgen, men när vi kom dit så pratade jag med min bror som står i dörren där. Han berättade att det bara var ca : 70 pers där inne. Då kände vi att vi går någon annanstans med lite mer folk. Så vi hamnade på bmb såklart hehe. Blev tyvärr inga bilder under kvällen men ni kan få en på mig innan jag stack iväg.



Going healthy?

Haha jaa nu är det så att jag var ut med Erika och Elle igen. Vi promenerade en bra bit även igårkväll och både Disel och Goliat hade vi med oss. Går riktigt bra, inga sträkta muskler än så länge hehe. Erika pallade lite äpplen åt oss på vägen, gott! Efteråt köpte vi massa onyttigt och satte oss hemma hos Elle och kikade på film haha. Allt förgäves lite, hehe men det gör ju inte så mycket. Brukar ju inte röra på mig alls. Blev mys fredag minst sagt. Var ganska skönt.



Kyckling och bulgur

Idag stannade jag och mamma till på Willys och köpte lite käk. De hade så man fick provsmaka och det var så jäkla gott att jag var tvungen och köpa med mig och laga det hemma. Tänkte att jag skulle dela med mig av det, bra va?! Här kommer receptet :




Du behöver kyckling...



...tomater...



...Feta...



...färsk bladspenat, och...



...det här paketet bulgurmix från GoGreen.



Tärna kycklingen i små bitar och stek dem tills de får en fin färg. Salta och peppra lite lätt.



Koka upp bulgur, följ bara anvisningarna på paketet.



Sköj spenaten, dela tomaterna och tärna fetaosten. Lägg allting i en bunke. Låt kycklingen och bulguren svalna, tills det är ljummet eller kallt. Häll även ner det i bunken och blanda runt.  



Sådär då var det klart! Enkelt, snabbt, och gott. Lycka till!


Sötnosar

Hehe såhär såg det ut när jag kom hem från jobbet idag, tror bestämt att dem tycker om varandra ganska mycket endå. Haha och katten roa sig själv medan jag lagade mat, inte bara jag som tycker det är roligt med nya skor ;)



Shoes

Haha var och handlade med mamma idag och kom hem med två par skor. Bara skor som jag annars aldrig brukar köpa hehe. Kunde inte låta bli ett par svarta Nike med rosa detaljer, dem var så jäkla snygga! För bara 450 kr dessutom. Sen blev det ett par Reebok Easytone, hehe så nu jäklar kan jag och Disel ut och promenera. Tyvärr ser dem lite blå ut på bilden men dem är egentligen lila. Sen blev det ett litet skal på Siba också till telefonen, kan ju vara bra så den håller längre hehe. Känner mig jätte nöjd med skorna. Vet att jag ville köpa ett par ankelboots också men det får vänta, jag kan nog ha mina gamla en säsong till. Nu är det bara en vinterjacka och ett par jeans jag behöver.


Hair

Gjorde om mitt hår lite igår. Färgade utväxten och gjorde nya slingor. Vad tycker ni? Tycker det blev helt okej, kul med något nytt. Men vet inte om ja kanske ångrar lite att jag klippte upp det lite, känns som jag bara har halva håret kvar. Inte så mycket att göra åt det nu utom å le och göra så gott man kan av det.



14 sptember

Idag har jag jobbat några timmar på förmiddan. Kom hem, gick en sväng med vovven. Tog det lugnt ett tag, sen cyklade jag iväg till Coop och köpte hårfärg. Blev en blond och en brun, hehe vad fan har hon gjort nu? tänker ni. Men jag har färgat min utväxt sen har faktiskt Liisa hjälpt mig att färga 3 stora mörka slingor som jag hade förr i tiden. Visar resultat i morgon!

Shopping

Hallå bloggen!

Idag har jag mest vart på stan hela dagen med Elle och Erika. Det var meningen att jag skulle köpa massor, men blev inte riktigt så hehe. Eller ja det blev en del, men inget av det jag hade tänkt att köpa direkt. Blev massa underkläder, trosor och två bhar. Det behövde jag verkligen, har vart så dåligt med det. Blev en primer, två linnen, och en ring. Någon som vet om primern jag köpte är nå bra? Verkligen älskar ringen btw, blev helt kär! 

Men det jag behövde mest var en vinterjacka, gympa dojor och ett par jeans hehe. Det finns pengar till det med så det får bli en annan gång. Men jag skulle behöva ett par nya boots också, hmm hur ska jag ha råd med det då? Här kommer lite bilder på en dal av det jag köpt idag iallafall :



12 september

Hej hopp alla, har blivit dåligt med inlägg den senaste tiden jag vet. Men jag har haft lite ide torka och har inte gjort något speciell. Inget som jag känt varit värt att skriva om iallafall. Söndagen blev det bara att slappa, samma som jag gjort nästan hela helgen.

Idag var jag och hämtade min cykel i Hökåsen och cyklade hem den. Var förbi mormor och morfar igen en sväng innan jag cyklade hem. Mamma var också med. Fick lite mat och äppelkaka, gott! Kom hem somnade på soffan och kände att hela dagen gått förlorad i stort sätt.

Blev iallafall en promenad nu på kvällen med Elle, Erika och min lill kille. Vi gick en lång promenad över hela stan nästan hehe. Disel var helt slut efter ett tag så vi tog bussen hem sen sista biten när vi kommit in till stan. Behövde jag med kände jag för jag hade inte direkt dem bästa skorna på mig. Måste skaffa mig ett par riktiga gympadojor.

Disel kommer att se ut som ett sträck snart så mycket som han får röra på sig när han är med mig hehe. Mindre mat och långa promenader. Han är helt slut på kvällarna. Han blir så mycket finare nu när han börjar gå ner lite och inte ser ut som en julgris längre hehe.


Stall Hubbo

Tog cykeln och Disel och cyklade ut till Hökåsen idag. Åkte först till mormor och morfar. Där morfar fick kika lite på min cykel och jag hjälpte mormor att göra en egan mailadress. Hehe inte helt lätt det där med dator när man sätter sig vid en första gången när man är 70. Mötte sen upp Allo och Therese. Vi åkte till stallet där vi hängde nästan hela dagen. Disel skulle passa väldigt bra som stallhund tror jag om det inte vore för att han sticker så for han hör att det kommer någon eller det kommer en annan hund hehe.

Dem andra två red ut en liten sväng men det fanns ingen häst över till mig så jag och Disel gick med dem på en promenad istället. Allos nya häst var jätte söt, blev riktigt avis. Där tror jag verkligen att hon gjort sig ett kap. Hade jag haft körkort och bil hade jag lätt börjat rida någonstans igen. Någon som har det som kanske är sugen på att börja rida med mig?



Trasig av Shy Keenan

Lånade den här boken av mamma, hon undrade om jag ville läsa den eftersom jag brukar gilla verklighetsbaserade filmer och böcker. Den handlar om en brittisk flicka som lever sitt liv i misär. Hon och hennes syster blir sexuellt utnyttjade och ofredade av sin styvfar. Det hämder så otroligt mycket hemskt att man nästan inte tror på det. Rekommenderar den verkligen. Blev ledsen och arg, riktigt arg många gånger medan jag läste den. Samtidigt tycker jag verkligen inte att man ska glömma att sådant händer runt omkring än hela tiden. Bara det att vi inte alltid ser det.



9 september

Chillade hela förmiddan, läste ut min bok. På eftermiddan var jag med mamma och handla lite så jag inte svälter ihjäl här hemma. Senare kom Jonas med Disel, skönt så jag fick lite sällskap till mitt fredagsmys. Annars blev det bara lugnt hemma med massa gott. Ost och kex, M&M, Cola, vindruvor, popcorn, ja jag unnade mig själv massa gott helt enkelt hehe. Blev isäng tidigt för jag skulle upp dan efter.


8 september

Idag har jag både vart slö och nyttig. Vaknade ganska sent och inte orkade göra speciellt mycket på förmiddan mer än att ligga i min säng och läsa min bok. Riktigt skönt att få vara lite slö och jag har helt fastnat i boken. Vill läsa ut den. Jag har faktiskt gjort något lite nytta idag också hehe. Mamma tog med mig ut till Erikslund så jag kunde gå tillbaka till Nisses för min soffa har gått sönder. Två fjädrar har lossnat i schäslongen. Gick dit, visade både kvitto och lite bilder jag hade tagit på soffan som bevis och det gick han med på utan problem och sa på en gång att det var inga problem och jag skulle få en ny nästa vecka. Woohoo!

Efter det blev det en sväng till Bauhaus för att leta gångjärn till mitt badrumskåp. Det hittade vi också, nice! Så nu kanske jag kan få lite ordning här hemma hehe. Var in en snabbis till Elgiganten också för att köpa mig en extern hårddisk så jag kan föra över massa bilder och anda onödiga filer som tar upp en massa plats på datorn. Nu blir det väl mest att ta det lugnt rästen av kvällen. Ska upp och jobba lite i morgon. Länge sen nu så det kan ju vara bra med några extra kronor igen.  

Tabazco

Var på Tabazco igår med Elle, Erika, Sara och Ronja. Vi käkade massa god mat, drack lite drinkar. Pratade massa tjejsnack. Väldigt mysigt. Kul att kunna göra något sådant på en onsdag känner jag. Lite vardagslyx hehe. Har lite svårt för Tabazco dock, känner aldrig riktigt att jag hittar något som jag känner verkar riktigt gott. Det blev lite kyckling med pommes och bea till slut hehe. Just ja, på vägen hem träffade jag en liten polare också hehe, han följde mig nästan hela vägen hem. Mysigt tyckte jag, slapp jag gå helt själv.



6 september

Hej hej, var iväg och jobbade ca 3 timmar med Allo igår. Efter det var jag bara hemma, gjorde INGENTING. Det var så skönt. Läste min bok jag lånat av mamma. Tar nog bara någon dag till sen har jag läst ut den hehe. Berättar mer om den sen när jag läst klart den. Blev verkligen hemmakväll, gjorde en skål popcorn och kollade på Idol. Efter det var det Mannen som talar med hundar, Sex and the city och The big bang theory. Massa bra!

5 september

Igår var jag mest hemma, slappade. Kände att jag behövde det. Vaknade med världens huvudvärk. Men på förmiddagen ringde mamma och frågade om vi skulle åka och hämta ut våra biljetter till Ladies night. Det var klart att vi skulle! Så hon hämtade upp mig och vi åkte till Coop. Fick biljetterna, slapp betala någon service avgift som det stod skulle tillkomma, nice! 

Passade på att handla lite eftersom det alltid är tomt hemma hos mig av någon anledning hehe. Blev hembjuden till mamma på fika och det tackar man ju inte nej till. Blev stora goda munkar med vanilj i. Blev kvar där hela eftermiddan för jag inte orkade ta mig hem hehe, dessutom gjorde mamma hembakt pizza så jag fick med mig ett par bitar hem.  På kvällen sen blev det bara att ta det lugnt och kika Idol som dagit igång igen.



Bakis dag med bio

Hehe jag var faktiskt inge bakis när jag vaknade, det blir jag aldrig. Blir bara trött mest. Därför var jag bara hemma hela dagen, duschade av mig gårdagens svett och röklukt. Var och såg den här på bio igår käll med Erika, Elle, Pontus, Bosse och Jonas. Tycker den var bra det jag hann se innan det blev något knas hehe. Halva filmen in så försvann texten hehe. Ingen orkade riktigt säga till för det var endå bara ungdommar i salongen. Efter ett tag måste de upptäckt det eller om det var någon som tröttna och sa till iallafall, det vet jag inte men helt plötsligt var det ljust i salongen och filmen hade stoppats. Först fick vi sitta ett bra tag utan att veta vad om pågick. Lite senare kommer en gubbe in och säger att de måste kyla ner maskinen när de stängt av den för den funkar så. Men det skulle bara ta ett par minuter. Efter ytterligare kanske 7 minuter så kommer det en annan gubbe in och säger att vi får sluta där och gå hem. Då är dem inte utbildade på maskinen som dem har och vi fick aldrig se slutet på filmen. Det var lite tråkigt. Får kolla på den igen så jag kan berätta hur jag tyckte att den var hehe.



Förfest hos Elle


Tar med mig mamma och...

Går på Ladies night  den 23 haha! Tänkte att det kunde vara en rolig grej för henne och mig hehe. Hon blev jätte glad när jag frågade. Kanske inte några artrister jag tycker är jätte bra men jag tror det blir roligt. Brolle är ju rätt tjusig att titta på iallafall hehe. Någon som vart på det? Är det roligt?



Fixar fredag

Igår var jag iväg och jobbade lite ett par timmar, sedan va jag ut med mamma och shoppade lite. Var först till ÖB för lite förnödenheter som shampo och duschtvål. Efter det blev det en sväng till systemet hehe för jag var tvungen att bunkra lite inför helgen utifall det händer nå skoj. Blev även en sväng på IKEA. Där käkade vi även lunch och kikade länge på saker, mysigt! Mamma fick med sig en garderob, en komatta och ett litet fint träd hem. Jag köpte en ny tavelram eftersom min ramlade ner på mig när jag käkade frukost, buuh!

När jag väl va hos mamma och hjälpte henne att bära upp allt så bar vi ner hennes gamla matbord och stolar också hehe. Så jag fick dem, snällt. För hon hade endå beställt nya. Känns riktigt skönt att faktiskt ha ett riktigt bord med stolar så man slipper sitta och äta vid soffbordet hela tiden. Tog även med mig mina gamla högtalare till datorn hem från mamma. Riktigt skönt att kunna lyssna på musik på riktigt igen!





Torsdag

Hallo där, idag började jag min dag med att åka iväg och jobba lite i ca 3 timmar. Kändes som det gick rätt fort endå. Efter det åkte jag ner till stan för att sätta mig på Arbetsförmedligen och vänta på att få hjälp ett par timmar. Helt sjukt att man får vänta så jävla länge. Jaa jag är tjatig om det och det irriterar mig fortarande. Fattar inte vad dem håller på med. Mådde dessutom skit eftersom ja fortfarande är sjuk, hade inte ätit sedan kl 8 på morgonen och en nybliven med sin lilla bebis satt brevid mig. Barnet skrek å skrek, kändes som en evighet att sitta där. Jag fick hjälp till slut i alla fall, och fick ganska bra med information om vad jag kan och ska göra nu. Fick fört en dam men blev senare överskickad så ja fick prata med min handläggare direkt, så det var ju bra.

Tog inte på mig någon jacka eller tröjan är jag åkte ner för jag kände och tänkte att det var ju inte så kallt ute idag. Jag hade fel. När jag var klar på Arbetsförmedligen och kom ut därifrån höll jag på att frysa ihjäl. Gick till Carlings för jag tänkte att ja jag kan ju köpa en tröja jag behöver endå en ny hood och har tänkt köpa en nästa månad. Har dessutom ett litet presentkort där. Tror ni dem hade det då? Icke, inte en enda jäkla hoodtröja hittade jag. Då gick jag ner till Gina tricot och kollade om dem kanske hade något billigt som kunde värma. Fick bli en skogsgrön liten skjorta. Ganska söt, letade efter den på deras hemsida för att kunna visa en liten bild men dem hade inte med den där. Så jag får väl ta en bild på den själv sen någon dag när jag orkar.

Kastade i mig lite Subway innan jag åkte hem. Efter jag som sagt inte hade ätit på hela dagen. Kom hem, slappa i soffan ett par timmar, det behövde jag. Fick dock ett ryck nu på kvällen och började dammsuga lite. Städade kattlådan och rensade glovbrunnen under badkaret faktiskt. Det har varit stopp där i flera veckor så det har varit en pool i hela badrummet varje gång jag har duschat hehe. Nu orkar jag inte göra så mycket mer ikväll känner jag. Oj vilket långt inlägg det blev, haha undrar om det är någom som orkar läsa allt. Eller hehe?

bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0