Sara


Ledgens of the fall

En drama om livet på landsbyggden och kepiga kärleks relationer, med skådespelare som bla Brad Pitt och Anthony Hopkins. Jag tyckte filmen var ganska mysig. Den handlar om tre bröder som bestämmer sig för att gå emot sin fars vilja och går med i armén. Genom hela filmen blir alla tre även kära i samma tjej.



Utgång - Konrad


Gubbar

Käkade årets första jordgubbar med mjölk i tisdags och idag åt jag det igen. Helt galet gott! Köpte dem på Ica och trodde "dem här kommer ju inte smaka nånting" men de smakade jätte mycket och var sådär alldeles lagom söta. Bästa med det var ju också bara att de kostade 10 kr!



Oops, shopping again




VeroModa 199:-





VeroModa 259:-


Shopping




H&M 149:-


It´s complicated

En amerikansk komedi med Meryl Streep, Alec Baldwin och Steve Martin. Kändes typisk amerikansk komedi men en väldigt gullig och charmig film. Gillade den faktiskt, den handlar om ett par som är skillda men inleder en affär. Alla blir förvirrade och det är dax att fatta ett beslut.


The boondock saints 2

En fortsättning på första filmen, samma skådisar som i första. Vet att många som är saints fan inte tycker om den här men jag tycker faktiskt den här höll samma anda. Var inte super förtjust i första och tycker väl samma om den här.



Uppsala

Var till min bror och Jessica i helgen, de hade inflyttningsfest. Vi åkte dit redan på fredagen för vi tänkte vara smarta och sno gäst rummet först, sen såklart för att vi inte träffar dem så ofta så kunde det vara kul med en dag extra. På fredagen tog vi det mest lugn och så, spelade lite spel och såg en film. Jag och Jessica testade att blanda några drinkar också hehe men vet inte om de blev så bra, det smaka mest sprit. Blev rätt sent endå, filmen va inte slut förens klockan tre.

På lördag förmiddag tog vi det också bara lugnt käka lite taco paj och så innan de andra kom. Sen kom massa folk från Västerås som Bolle, Poffe, Anders och Teglat. Alla började dricka nästan på en gång och sen var vi igång resten av kvällen hehe. Jessica och hennes syster provade att blanda lite fler drinkar hehe men de smakade också mest bara sprit. Sen var det vanligt festande med lite Buzz och sprit spel. Det kom lite random folk som bror känner från Uppsala och efter en stund var det dax för utgång. Vi gick på något som hette Saluhallen @ night, tyckte det var riktigt häftigt. Bra musik hade de också, det enda som var negativt hehe var väl att de hade fisk marknad där på dagarna så på ett ställe luktade det jätte mycket fisk hehe.

Btw, vad är det med Uppsala tjejer på krogen? Vill alla vara med och leka relations rådet lr? Det kom fram flera tjejer och snacka sånt med mig när jag satt med Jonas vid ett bord bara för att han var jätte trött och typ somnade hela tiden haha. Han hade bara sovit fem timmar så det blev lite tungt för honom på slutet.

Vi åkte hem lite tidigare med Jessica och hennes syster och en kompis för Jessicas syster var också helt slut. Väl hemma la vi dem tröttaste i säng, jag käka lite överbliven taco paj och kröp sedan ner hos Jonas i sängen. De andra kom väl hem vid tre kanske och hade sedan efterfest till klockan sex.

Söndagen bestog av många bakis människor och film med pizza. Först var det nån som slog igång "Femte elementet" hehe tror det var Teglat. Vet inte om jag tyckte den var så bra. Sen blev det pizza och chill bara. Ingen orkade göra något direkt så det blev en film till, "Kung Paow". Haha så stört sjuk film, den är riktigt rolig.

För att sammanfatta helgen i Uppsala måste jag säga att det var riktigt roligt. Träffa många nya ansikten men fick även träffa sånna som jag inte träffat på länge, och jag fick prova på utelivet i Uppsala.

Shopping



Bikbok 99:-



Glitter 69:-


Precious

Är en drama som handlar om en överviktig 16 årig tjej som blir våldtagen av sin egen pappa. Hon får även två barn med honom, flickan kallar hon för Mongo för att hon har Downs syndrom. Hon blir avstängd från sin skola och hamnar på en alternativ skola istället. Hennes mormor tar hand om Mongo medan hon bor hemma hos sin mamma som använder henne som en slav. Hon får även reda på senare att hon är HIV positiv. Filmen är baserad på en bok och jag tyckte den var bra, man tycker väldigt synd om henne. Men samtidigt undrar man hur hon kan vara så stark i många lägen.



Bil kaos

Igår åkte vi till Hallsta för att tvätta Jonas bil och hans brors Mazda för vi tvätta den inte sist när vi lånade den förra sommarn. Vi började tvätta Mazdan och blev väl klara med den men då hann vi inte med Saaben för Jonas skulle lämna in den för däckbyte. Då tänkte vi att vi lånar Mazdan istället och kör hem med (Jonas bror äger bilen men han har inget körkort) men då var det ett litet problem. Den var helt död, gick inte ens att låsa upp den. Batteriet hade laddat ur under vintern. Så Jonas andra bror fick komma med sin bil och dra över lite ström i den. Tog en bra stund innan de fick igång den, men till slut hoppa den igång. Då var det bara ett annat litet problem, handbromsen har fastnat.

Nu var problemet att det började bli sent och alla verkstäder hade stängt. Vi hade ingen bil att komma hem i för Mazdan kan man inte köra och Saaben var inlämnad. Jonas ringde sin syster och kollade med henne om han kunde få låna en bil där. Men de behövde bägge sina bilar. Sista utvägen blev att ringa Pucke och han hade som tur var i alla fall som vi kunde låna ett par dar.

Idag åkte vi tillbaka och lämnade tillbaka den bilen och hämtade Saaben som redan var klar. Vi passade på att tvätta den också idag eftersom det var så fint väder idag med. Hela grejen var att vi ville bara byta till Mazdan från början hehe men vi får väl vänta ett tag till tills den har blivit lagad.  

All about Steve

En komedi med Sandra Bullock, hon spelar en halv crazy tjej som stalkar en kille som heter Steve. Hon skapar korsord för en tidning och är som ett levande lexikon. Själva karaktären hon spelar är ganska rolig och så men jag vet inte riktigt om jag tyckte filmen i helhelt var speciellt rolig.



How to train your dragon

Det är en barn film som handlar om drakar och vikingar. Tyckte den var helt okej men kändes lite lam ibland då de hade lagt in nå skämt som de säger men som inte ens var roligt. Sen kändes det även som att det här var inget nytt, man har sett det redan på något sett.



Matta

Vi fick hem vår ryamatta igår igen efter att skicka iväg den på en ångtvätt. Vi kände att det kunde behövas efter att hunden och katten bajsat, spytt och kissat på den. Den var så jävla äcklig! Men nu är den ren och fin igen. Hoppas bara att den får va det ett tag nu också och att det inte blir fler "olyckor" på den hehe.


Prinsessan och grodan

Det är en ny Disney film som har kommit och jag bara fullkomligt älskar den! Den känns väldigt typsik klassisk Disney. Det är många och bra sånger genom hela filmen och många nya roliga karaktärer. Den handlar om en tjej som drömmer om att öppna sin egen resturang. Det är lite svårt att komma på vad jag ska skriva för att berätta vad den handlar om utan att förstöra hela filmen, så ni  får helt enkelt kolla på den!




Horton hears a who

Såg denna i helgen, det är en barn film som inte är speciellt ny men jätte bra! Den handlar om elefanten Horton som upptäcker liv på ett litet dammkorn. Jim Carrey spelar Horton och Steve Carell spelar borgmästaren. Jag vet inte vad det är som gör den så bra den bara är helt underbar.



Så olika

Det är en svensk drama som handlar om en hel del olika människor med konstiga relationer till varandra. Typisk svensk, fattar inte att dem inte kan komma på nått nytt? Tycker nästan alla svenska filmer flyter in i varandra och handlar om samma saker. Den var väl okej, men jag störde mig på hon som spelar politiker för att hon uttalar sig så dåligt. En politiker skulle aldrig säga saker som hon gör i filmen.




bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0