Bil kaos

Igår åkte vi till Hallsta för att tvätta Jonas bil och hans brors Mazda för vi tvätta den inte sist när vi lånade den förra sommarn. Vi började tvätta Mazdan och blev väl klara med den men då hann vi inte med Saaben för Jonas skulle lämna in den för däckbyte. Då tänkte vi att vi lånar Mazdan istället och kör hem med (Jonas bror äger bilen men han har inget körkort) men då var det ett litet problem. Den var helt död, gick inte ens att låsa upp den. Batteriet hade laddat ur under vintern. Så Jonas andra bror fick komma med sin bil och dra över lite ström i den. Tog en bra stund innan de fick igång den, men till slut hoppa den igång. Då var det bara ett annat litet problem, handbromsen har fastnat.

Nu var problemet att det började bli sent och alla verkstäder hade stängt. Vi hade ingen bil att komma hem i för Mazdan kan man inte köra och Saaben var inlämnad. Jonas ringde sin syster och kollade med henne om han kunde få låna en bil där. Men de behövde bägge sina bilar. Sista utvägen blev att ringa Pucke och han hade som tur var i alla fall som vi kunde låna ett par dar.

Idag åkte vi tillbaka och lämnade tillbaka den bilen och hämtade Saaben som redan var klar. Vi passade på att tvätta den också idag eftersom det var så fint väder idag med. Hela grejen var att vi ville bara byta till Mazdan från början hehe men vi får väl vänta ett tag till tills den har blivit lagad.  



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0