Bara det roliga kvar nu

Nu har jag fått mitt sista prov överstökat. Det känns så otroligt skönt.Nu har jag bara några få saker som måste lämnas in så är jag klar. De här sista veckorna kommer det vara ganska mycket att göra men jag tror det mest bara kommer bli roligt, speciellt med alla förberedelser inför studenten.

Vi ska  träna inför utklädnads showen, göra klart dräkterna, fixa lakanet och sätta upp det, utföra showen och hoppas på att vi vinner hehe. Vi ska på statsorienterig, klä vagnen och förbereda med mera. Vi har 3 veckor på oss, vi borde hinna. Fast det vore ju lite lättare om folk var lite mer positiva och ställde upp på saker.

På fredag ska ja på Elba hoppas på en rolig kväll. Sen har ja biljett till maskerad festen också men vi får se hur ja känner för att gå på den. Sen har jag ju självklart biljett till stora student festen på Blue moon bar. Kändes nice att man fick en drink biljett också med den. 

Nej nu ska jag nog sova så jag orkar hinna med alla bestyr jag har i morgon. Go natt!

Sista rycket

Ja, jag gör sista rycket nu. Jag har mitt sista prov någonsin i morgon. Kan knappt fatta att det är sant. Det är i väving, känns kanske lite onödigt att ha prov i något sådant men vet du hur man sätter upp en väv eller? Nej just det. Nej du kan inte googla det för du kommer endå inte förstå hur man gör om du inte vet hur det går till i praktiken. Ha! Jag vann.

Hoffmaestro gör det lite skönare att läsa och hans musik får mig att slappna av. Stressen har avtagit lite med bara ett prov kvar men sen kom jag ju på att vi har utklädnads showen redan nästa vecka och min kostym är inte klar, trodde vi typ hade en månad kvar. Men så ja kommer väl få stanna kvar i skolan den här veckan vajre dag eller nått. Min klänning är inte heller klar och jag har inte ens börjat väva på den sista saken jag ska göra. Usch nu blev det stressigt igen. En dag i taget!

Dawg


Snakes in Bosses lägenhet


Utgång


Malmö

Japp så är det, jag sitter hemma hos min bror och hans fru nere i Malmö. Det är hur glassigt väder som helst, lite blåsigt bara. Fick se och mysa med lilla Rebecka bara 2 månader gammal (mys) sen fick ja ju träffa Danoa igen hehe den lille bus ungen. Självklart är det härligt att bara få träffa bror och Martina med. Fem timmars tåg resa tog det hit, men det gick ganska fort endå. Jag sov mesta delen av vägen hehe. 

Imorrn ska vi nog ut och shoppa lite, ska kolla om jag kan hitta någon studentklänning och så ska jag och Danoa ut och leka i någon lekpark eller så hehe. Mer vet jag inte riktigt. Nu ikväll ska vi bara ta det lugnt och mysa lite, åker hem på onsdag igen. 

Hoppas på några mysiga dagar här nere men jag saknar min Jonas med, sen Kelly och Disel såklart. Puss på alla!

Sliten

Det är helt sjukt vad trött jag är. Hela kroppen gör ont. Ingen ide att gå och lägga mig heller för jag kommer endå inte somna. Ja ja, men det är väl kanske värt ett försök.

Galet

Idag åt jag mina första jordgubbar för i år, det är ju helt sjukt vad gott det är! Varför kan vi inte ha massa jordgubbar året runt? Synd bara att det har blivit så jäklarns dyrt, men sen blir  det väl billigare längre in mot sommarn också. Ah, ville bara att ni skulle veta att jag åt massa super goda jordgubbar idag. Puss!


Close

Haha jag har nog inte riktigt fattat att modevisningen är redan nu på onsdag. Jag är inte alls lika spänd och förväntansfull som de andra gångerna. Ska bara gå med min egen balklänning den här gången. Trodde modevisningen skulle vara längre fram, men sen kom jag ju på det haha men vafan, jag tar ju studenten om typ en och en halv månad. Knappt det, haha det har ja nog inte heller greppat. Det är fan sjukt nära nu, det är mindre än 50 dagar. Den tiden kommer gå så jäkla sabbt, det är ingenting!

Nej nu ska jag och katten krypa ner i sängen så ska ja drömma lite om min student dag. HV Mode shalalalala! 


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0