Enchiladas


Klappar

Jag och Jonas har nu införskaffat och slagit in de första julklapparna, känns jätte bra!



Mums!


Dop

Va på dop förra helgen för mitt söta lilla kusin barn Tuva



Manikyr


Regnjacka

Disel är söt i sin nya regnjacka


I can cook!


Serier

Jag kollade inte så mycket på serier förr men nu kollar jag nästan bara på serier. Tänkte visa några serier jag tycker om.

När jag börja kolla på serier började jag såklart med en typisk tjej klassiker "Sex and the City"





Efter den började jag kolla på "Heroes"





Sen såg jag och Jonas första säsongen av Lost men gjorde en paus och kollade på "True blood" som är hur bra som helst!





Återupptog "Lost" som jag inte tycker var så jätte bra men funka att kolla på





Nu har vi börjat kolla på en ny serie som heter "Vampire diaries" har bara sett första avsnittet så vi får se om den är nå bra men har hört att den ska vara bra.





Är det någon som har tips på en annan bra serie är det bara skriva!


Makeover?

Jag är så sjukt sugen på att göra om mitt hår. Det är så tråkigt och livlöst nu, bara hänger som en golvmopp på huvet. Hade tänkt mig att jag vill färga mitt hår lite ljusare än det är nu och i en mer vitare ton. Tycker det är lite för gult nu. Funderar även på om jag ska göra ett par mörka slingor på var sida som jag hade förut, jag gillade dem men kanske räcker med att bara göra en på ena sidan den här gången. Vill även klippa mig för allt är nästan jämn långt nu och ja vill ha det uppklippt så man kan fluffa upp det lite. Är bara rädd för att klippa mig för ja sparar och sparar för att få mycket längre hår. Aja vi får väl se när jag har råd att gå till en frisör först och främst. Men när jag har det ska jag göra om det så ?

Kort krångel

I fredags så tänkte jag att jag skulle börja köpa några julklappar eftersom annars kommer alla mina pengar vara slut hehe. Jag han bara köpa en julklapp och jag ska berätta varför: Stog i kassan och skulle betala men då sa kassörskan att det inte gick och att det var nått fel. Jag tänkte att det var ju konstigt och bad henne prova igen och det gjorde hon men inte funka det bättre då heller. Jonas fick betala julklappen så länge för jag visste inte alls hur jag skulle göra. 

Tänkte att ja men nu när ja är skyldig Jonas pengar så kan ju han ta mitt kort och tanka för. Han stoppa i kortet och slog koden men får upp ett fel medelande, inte nog med det utan det står att kortet är spärrat också. Tänkte att ja men då får jag väl ringa banken då och kolla med dem vad som är fel och tänkte inte på att det var helg. Fick vänta till idag med att ringa och då sa killen i telefon jag pratade med att han skulle ringa upp efter att han kollat med sina kollegor vad som var fel. Väntade i två timmar men ingen ringde tillbaka, tyckte att det var konstigt så jag ringde igen. Själklart hade ingen hört talas om att jag ringt tidigare på dan. Fick i alla fall hjälp av en trevlig tjej som sa att jag skulle testa lite grejer så får vi se om det funkar nu igen. Fick hennes namn och så också så jag kunde ringa igen ifall det inte skulle fungera.  

Doggy walk

Igår tog vi oss ut till Hökåsen en sväng. Det var jag, Jonas, Johan och Allo. Vi tog våra hundar allihop och gick runt i spåret, det var riktigt skönt faktiskt hehe. Det är säkert bara för jag har vart sjuk så länge som det var skönt att komma ut och träffa lite folk hehe. Hundarna blev jätte glada allihopa när de såg varandra och de var lite uppspelta i början men lugnade ner sig efter att vi gått en bit. Det var skönt med en liten promenad.

Efteråt stannade jag och Jonas till hos mormor och morfar och fikade lite när vi ändå var i Hökåsen och mormor hade gjort en jätte god äppelkaka. Disel fick också något gott att knapra på av morfar, nämligen ett rådjurs horn.
Hehe så nu har han att tugga på en stund, det lär lite ta slut i första taget. Tur att det inte luktar eller så, tycker det är så äckligt med t.ex. grisöron osv så han får häldre ha sitt horn.  


Hår!

Det är hår överallt! Jag tror jag blir galen hehe. Blev ju inte bättre av att ja trimma Disel nyss heller, men ja tänkte att det gjorde ju inte så mkt nu när det endå är fullt med hår överallt. Önskar ju att man kunde älska att dammsuga så det inte blev så mkt hår men nu är det ju så att jag blir skit förbannad bara ja ser dammsugaren. Fråga mig inte varför men jag bara hatar att dammsuga, tråkigaste sysslan i världen. Funderar på att åka med katten till vetrinären också så de får söva henne och raka henne en gång eftersom hon hatar att bli borstad. Vilket innebär att hon blir jätte tovig och hårar mer än nödvändigt då ja inte får borsta av det som rammlar av. Det kittlar stört mkt i min hals, känns som jag har en hel stor hårboll i halsen.

Just ja, har ju börjat käka naturläkemedel som heter Hårform som ska stärka hår och naglar. Jag måste säga att jag verkligen tycker att det fungerar. Innan så lossa jag nästan lika mycket hår som katten men nu är det mer normalt. Trodde nästan jag skulle bli flintis ett tag hehe. Nej då men blev lite rädd att ja lossa så mycket. Det är inte lika slitet längre heller och jag har inte ens klippt mig hehe. Det finns på naturapotek som te.x. life.


 


Sambo

Ja nu har jag blivit sambo med Jonas på riktigt. Var och skrev papper idag på Skatteverket att jag bor här. Känns både spännande och lite läskigt att bo med nån annan en mamma hehe. Har ju bott här nåra månader redan men inte på pappret, nu känns det mer äkta. Har inte fått hit alla mina saker och så än men det är det ju inte så brottom med eftersom mamma endå bor fem minuter härifrån. Tar lite i taget så blir det inte så tungt att bära heller, man får ju inte va dum! Önska oss lycka till hehe ^^

Halloween på Konrad


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0