Valpar!

Idag har det gått rätt bra på jobbet endå. Inget som krånglat eller strulat hehe. Direkt efter jobbet åkte jag ner på stan och gick till polisen för att fixa mig ett nytt sånt här id kort eftersom mitt går ut nu nästa månad. Fick vänta en timme ungefär och sen gick det fort och bra. 400 kr fattigare bara, buhu. Hittade även ett fint linne på H&M med Nirvana på. Det tyckte jag att jag var värd hehe.

Efter det mötte jag upp Malin, Erika och Pontus vid kajen, jag och Malin satte oss och käkade lite mat på Kajens Café medan de andra åkte jetski. Busigt! Dem tyckte tydligen att det var väldigt roligt så det kanske är något man får prova någon dag.

Sen var Malin tvungen att gå och vi jag och Erika blev upphämtade av Elle i pärlan. Vi åkte vidare hem till Ronja för att titta på valparna. Hennes mamma föder nämligen upp söta små voffsingar. Fyra små busar var det, hur söta som helst! ville bara sno med mig en hem i väskan! Hundtokig som man är hihi!



Måndag

Usch vad dan inte började bra. Försov mig en massa och när jag skulle klä på mig och försöka åka dit så fort som möjligt hade katten kissat på nästan alla mina jobb kläder. Men chefen blev inge arg iaf hehe, skönt det. Jäkla telefon som inte ringde!

Efter jobbet var jag runt på stan en snabbis och införskaffade mig ny brunkräm eftersom min tog slut i fredags, gah panik! Köpte lite mat till imorrn och så också. Var även och kikade på en ny parfym för både min fina och den jag har till vardags är nästan slut, buhu. Har blivit helt kär i Escadas taj sunset, massa mysig. Man luktar som en hel fruktkorg. Fastnade för den första gången när Erika fick den i present för ett tag sen. Blir kanske en sån sen då när man får första lönen hehe.

Nu sitter jag här med min kvällsmat som består av te, ostmackor och en melon hehe. Sen blir det nog allt en liten dusch och sista avsnittet av Game of thrones. Efter det är det dags att sova så jag inte kommer försent till jobbet imorrn igen haha!


Game of thrones

Har börjat kika på den här serien som jag har hört från många ska vara väldigt bra. Men njaa, jag har inte riktigt fastnat för den. Bara en massa tjaffs och prat hela tiden. Det är nu de sista två avsnitten jag har börjat tycka den är spännande. Den handlar om att alla vill åt makten och kronan om de sju kungarikerna. Nu i avsnitt 9 dog en person som jag verkligen trodde skulle hänga med längre. Det gjorde allt lite mer intessant, men har ett avsnitt kvar nu. Vet inte om det kommer en säsong till?




Midsommar

Firade min midsommar tillsammans med min kära mor samt mormor och morfar på dagen. Vi åt gott och lekte lite, blev kubb, kasta pil och bool (stavning?). Provade att äta lite sill för första gången och det gick ju ner endå hehe. Jag och mamma vann på kubb och mormor i pilkastning. Sen på kvällen så blev det lite ändrade planer och jag åkte till Hökåsen igen för att träffa Allo som kommit hem igen efter ett halvår i Spanien. Roligt att få träffas igen! Fick ju även träffa nya pojkvännen som var väldigt trevlig och helt sjukt duktig på svenska för någon som bara bott i Sverige i tre dar hehe.

Här kommer det en liten bild bomb från min midsommar....



Midsommar?

Är det nån som ska göra något kul på midsommar? Jag har inga planer alls, tråkigt! Skönt att vara ledig i morgon iallafall. Har precis varit på systemet med mamma och handlat lite, var även in på ica och handlade lite förnödenheter så som hårspray och mascara. Idag körde jag även på en mittbena, funderar ju på om jag kanske ska börja ha det, va tycker ni?



Tisdag

Åker och handlar lite med mamma nu, sen blir det jobb!



Måndag

Idag är det en ny vecka med lite jobb igen. Men det händer en del bra saker nu iallafall. I morgon kommer Allo hem efter att ha bott i Barcelona i 6 månader. Ska bli himla kul att se henne igen! Sen efter mycket om och men så verkar det som att jag är ledig på fredag, himla skönt! Nu ska jag nog ta och äta något och krypa ner i sängen. I morgon är det jobb igen som gäller och tänkte hinna tvätta lite och handla med mamma. Sov gott!

Ni får en liten bild på när jag mös med katten tidigare idag!



Ledsen

Min lilla älskling har fått åka hem nu och det känns jätte jobbigt. Tyckte verkligen om att ha honom hemma. Nu känns det jätte tomt här. Jag har iallafall Kelly att krama på, tur det!




The lincoln lawyer

Det är en film om en man som spelar försvars advokat som inte riktigt har rent mjöl i påsen. Han får ett fall som får honom att tänka om. Det börjar hända en del konstiga saker. Han ställs inför svåra val. En väldigt spännande och bra film med en del överaskningar. Rekomenderas helt klart.



The pretty reckless - You


The pretty reckless - Make me wanna die


Cute!

Kan ha sett typ världens sötaste grej idag när jag satt på bussen hem från jobbet. Ute vid Lögarängen var det en liten harpalt som hade boxningsmatch med en skata. Den var så himla gullig! Ville bara gå av bussen och springa och hämta den. Ett riktigt sånt "kodak moment", synd att man inte hann fånga det på bild.


Torsdag

Oj oj oj, nu var det länge sen jag skrev nått. Har inte orkat när jag jobbat och varit sjuk. Men igår var jag lite ledig iaf. Tog en lång sovmorgon till halv ett och verkligen sov ut som man kan behöva när man är sjuk. Sen tog jag mig en promenad bort till Liisa med Disel. Vi tog bussen därifrån ner på stan, shoppade lite och käkade mat. På kvällen tog jag en väldigt lång men skön promenad med Peter och Disel, var lite mycket mygg men annars så. Såg även sista avsnitten av Sons of anarchy, vill ha en till säsong!

Hungrig?


Disel

Jag har nyss setat och trimmat Disel lite, såhär såg det ut först :




Och såhär ser han ut efter :



Sick as hell

Jag har lyckats blöda näsblod två gånger idag. Börjar kännas som att kroppen är lite för trött, men jag vill inte vara hemma från jobbet heller. Såhär såg det ut när jag skulle äta mat nu ikväll och det lär inte vara dem sista ja får stoppa i mig ikväll.



The libertine

Såg den här filmen som är ett drama med Johnny Depp. Han spelar en adelsman som gör allt man inte "får"göra. Han dricker svär, pratar sex och ligger med horor. Han lever ett bra liv endå och har en fru som tycker om honom väldigt mycket. Men efter att han hittat kärleken i en skåderspelerska på teatern börjar det gå ut för och han dör senare av syfilis. Otroligt långa scener och långa monologer, så den hade en tendens att bli långtråkig. Inte en av dem bästa filmer jag har sett.



Bästaste!



Lördagen

Igår sa alla att det skulle regna och åska hela tiden, men icke! Jag tog en tur ut till Tortunagropen med söta Mariah som jag inte har träffat på nått år iallafall. Väldigt trevligt var det. Sen var det dax att ta sig hem och börja fixa sig lite för det blev lite fest hemma hos Elle. Senare gick vi till Kårens sommarfest. Rolig kväll!




Tänkte bara visa, jag älskar verkligen ryggen på min nya klänning jag hade igår från Gina Tricot.


Resultat

Tyvärr syns inte resultatet i camen, men det blev mycket ljusare! Woho! Blev faktiskt väldigt fint. Blev sådär lagom, vill inte att det ska se jätte fejk ut.



Hårfärg

Sitter här med lite färg i huvet. Hoppas på att det ska funka den här gången. Mitt hår har nått emot att bli färgat, det funkar aldrig. Men får hoppas att jag kanske blir av med min fula utväxt iallafall hehe. Vi får se hur det går, jag testar iallafall den här färgen den här gången...




Btw börjar jag ju få ganska långt hår nu, wiiie!


Sjuk

Åh jag har verkligen inte tid med att vara sjuk just nu! Men endå sitter jag här och svettas som aldrig förr. Kroppen går på sparlåga och ja ska orka kriga på jobbet. Har ingen feber iallafall alltid nått! även om det känns som att jag har det. Får hoppas att jag blir bättre ju längre dan går.

Onsdag

Ja då var det en ny dag med jobb igen, ska aldeles strax ta mig iväg. Hoppas att det inte är lika varmt inne på lagret idag som det var igår. Önska mig lycka till! Bara 3 dagar kvar tills jag får min bästaste!



Work

Jaha, då har man börjat jobba idag igen då. Bytte ju skift så nu har jag massa nya människor att lära känna, det är trevligt. Det tråkiga med att jobba kväll är bara att det känns som man inte får nå liv. Visst skulle man kunna hinna göra saker innan jobbet och så men jag blir så stressad av det och väntar bara på att åka till jobbet. Så kan det va! Kanske inte kommer bli så mycket uppdateringar nu när jag kommer jobba. Ska försöka så gott jag kan! Nu blir det nog bara en film kanske och sova. Är väldigt trött, och imorrn är det jobb igen. Härligt att börja med en 4 dagars vecka iallafall! 

Mys söndag

Idag har jag bara slappat och solat. Tagit hand om en del av disken iallafall haha. Nu på kvällen har jag vart hemma hos Elle med henne, Erika, Sara och Nina. Vi kollade på Big brother finalen och åt massa onyttigt och gott. Grattis till Simon! Vi hade väldigt mysigt som vanligt. I morgon har jag inga planer, får se om jag kanske åker till Hökåsen och har en liten datakurs med min söta morfar igen hehe. God natt!

Secretariat

Såg den här filmen igår i min ensamhet. Det är ett drama om en kapplöpningshäst. En väldigt typsik hästfilm hehe. Dock är den baserad på verkliga händelser. Den handlar om en kvinna som får ta över sin fars stuteri. Hon föder upp en häst som många får en speciell relation till. Dem låter honom ta del i en del tävlingar och det går väldigt bra. Vill inte förstöra allt, tror också det är en film för hästlovers haha.



Katy Perry - Peacock


My god

Haha jösses, det har hänt så mycket saker dem senaste dagarna så har inte hunnit seta vid datorn nästan.  Jobbade lite på onsdan sen blev en liten utgång, väldigt trevligt. På torsdan slappa jag mest och tog det lugnt, gick en promenad med Elle, Erika och Goliat. På kvällen kom Liisa och kollade lite film med mig och mös.

Igår blev det lite shopping på stan med Liisa, sen köpte vi med oss lite sallad och jordgubbar och la oss på Löga och solade lite. Väldigt härligt. Blev inget dopp dock men bada fötterna iallafall hehe. På kvällen blev det lite party och vi hamnade på Pluto hehe, brukar ju aldrig ha kul där men igår hade jag otroligt roligt!

Idag har det mest vart slappt, legat ute i solen och stekt. Hoppas på att få lite färg. Vädret är ju helt awsome! Efter det har jag bara tagit det lite lugnt och åkte med Sam till MAX, gott med mat! Nu ska jag ta det lugnt ett tag så får vi se sen vad kvällen har att erbjuda!

Red Ridinghood

Såg den här för ett tag sen, glömt att skriva om den. Den handlar såklart om den klassiska historian om Rödluvan. Men i en nyare version. Hon är dock äldre, runt 20 tror jag? Är kär i en kille men ska bli bortgift till en annan kille. En varg eller varulv härjar i den lilla byn dem bor i. Några av männen ger sig ut för att döda den, men har dem verkligen lyckats? Och vem är det egentligen som är den här varulven? Helt okej film, har lite svårt för fantasy ibland. Var inte alls så läskig som jag trodde den skulle vara. Men absolut en film man kan se en mulen kväll.



Coconutterly fair

Idag har jag solat en massa, fick lite färg på kroppen men inget i ansiktet som vanligt. Åh, det är så irriterande. Det är i stort sätt allt jag har gjort idag. Var och handla lite. Ville ha jordgubbar och blev helt chockad när de faktiskt inte sålde några utanför Ica Haga. Dåligt! Nu på kvällen har det bara blivit lugnt trixat lite med naglarna som jag inte gjort på jätte länge, visst blev kanske inte jätte bra men ville prova mitt nya lack har även provat en ny smak från Ben & Jerry. Kan väl säga som så att jag fortfarande tycker att just den glassen är överskattad.




bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0