31 Oktober

Hej alla, ja jag vet jag har varit dålig på att blogga. Men har inte riktigt haft någon inspriration. Har dessutom inte gjort något speciellt. Tror jag har fått en liten höstdeprition. Är inte alls på humör för nånting. Allt känns sådär lite hopplöst. Får väl hoppas att det vänder snart. Tror att skulle bli lite bättre bara jag fick ett jobb. Dock har jag tappat inspirationen lite sedan min dator gick sönder. Mitt cv låg på den och nu är det borta. Har det ju utskrivet men det är ju inte som att man kan gå in och ändra saker eller lägga till grejer där.

Jag har i alla fall fått lite mer ordning på mitt hem igen. Fick ett litet ryck i lördags och började med att sätta upp två tavlor jag haft stående på golvet. En på mig när jag är typ 2 år gammal som mamma alltid haft men som jag fick ta över nu. Sedan min lila blomma som jag visade tidigare. Har dessutom frågat om hjälp för att få ihop min soffa som blivit utbytt då den förra gått sönder. Fick aldrig något svar, men är man envis så är man. Gav mig på att skruva ihop den själv. Jag lyckades också! Kände mig riktigt stolt, men det var inte det lättaste. Tog mig nog någon timme iallafall. Den är ju ganska tung också med shäslong och bäddsoffs delar.

Efter det hade jag en byrå som jag var tvungen att skruva ihop. Var och köpte den på IKEA med mamma. Kände att jag behöver mer förvaring här hemma. Köksbordet är ju belammrat med massa papper som jag inte har plats för. Det gick bra att få ihop den med som tur var. Nu är det bara att jag ska orka städa undan allt också. Det är problemet med att vara arbetslös, man tror man har all tid i världen så ingenting blir gjort. Nu ska jag bara slappa i ett par timmar till sedan ska jag iväg och jobba lite på Städosan faktiskt. Ska försöka bli bättre på att blogga igen!

Här är en bild på byrån jag köpte! Hehe alla frågar hur jag får plats med allt i min lilla lägenhet, det undrar jag också! Sanningen är väl att jag inte får plats med allt. Därför det alltid är kaos hemma. KULLEN heter byrån.



Predikanter

Jag måste verkligen ta och skaffa mig ett sånt där kikhål till dörren. Jag stod och diskade och det ringde på dörren så jag släppte allt och öppnade dörren som man gör. När jag inser vad det är för personer som står utanför min dörr ångrar jag mig oerhört. Det var två damer som kommit för att fråga mig om jag tagit emot Gud som min frälsare.

Jag förstår inte vad de ska hem till min dörr och göra? Låt mig va! Jag tror inte ett dugg på gud, tror inte alls det finns nån allsmäktig gubbe som ser och bestämmer allt. Jag tror själen är lånad energi dock. Jag tror med på astronimi än på någon gud. Jag tror mer på Maya indianernas profetsior än bibelns! Det roliga var att hon stod där med sin bibel och citerade en massa. Vilket bara irriterade mig.

Hon försökte verkligen få mig att inse att allt visste va riktigt men jag gav henne bara till svar att jag inte tror man kan följa en bok som en massa gubbar setat och hittat på för flera tusen år sedan för att de inte hade något bättre sätt att förklara saker på då. Hon blev nästan lite förnärmad ett par gånger av att jag inte har någon respekt alls för bibeln.

Jag är varken döpt eller konfrimerad, jag har aldrig tagit emot gud som min frälsare och planerar inte att göra det heller. Tycker det är fel att det är tillåtet att komma hem till folk på det viset. Jag kan förstå om man gör det offentligt eller att folk får söka upp det om det är det dem dras till. Men sluta kom hem till mig!



27 Oktober

Halloj, idag har jag verkligen inte gjort mycket. Bara legat i min säng och slappat. Inte har det kommit någon och hjälpt mig skruva ihop soffan heller. Har dock skruvat i fästena i min tavla, nu behöver jag bara låna en borrmaskin så jag kan få upp den på väggen också hehe.

Disel tycker att jag har varit as tråkig idag stackarn. Nu står han och dräller ner hela köket med mat efter att ha fått lite pasta som blev över. I morgon ska jag tydligen jobba lite, det kan behövas. Börjar bli ont om pengar. Men har iaf betalat lite räkningar idag och sett till att det finns pengar på kontot så alla autogiron kan dras.

Just nu ser det ut som jag precis flyttat in här inne, det är hemskt. Alltid kaos i mitt hem känns det som. Papper över hela köksbordet för att jag inte har någonstans att lägga dem. Har dock hittat en byrå jag vill ha som jag ska köpa någon dag snarast så fort någon har tid att köra ut mig till IKEA. Jag vet jag borde verkligen skaffa körkort men det finns inga pengar till det just nu så det får vänta.





Världens finaste!


Soffbyte

Nu om några timmar kommer det några och ska byta ut min soffa. Har fått vänta bra länge men nu äntligen ska den komma. Det är några fjädrar som har släppt i den jag har så känns bra att få en ny bara sådär. Måste bara försöka dammsuga ur lite av allt katthår som sitter på den hehe.

Min soffa ser ut såhär fast svart, det är en bäddsoffa så jag har nästan två dubbelsängar hehe.



Hallonkeso

Satt precis och provade den här nya keson som dem gjort i samarbete med rosabandet. Det var keso med hallon i och den var super god! Den såg väl kanske inte skit smarrig ut men den var det hehe. Skivade ner en banan också till, bra tips på ett litet mellanmål.



Your highness

Just ja! Såg den här för ett par dagar sedan, men tyvärr lär det väl bli lite sämre med film just nu eftersom min bra dator har bestämt sig för att checka ut. Ni bara måste se den här! Haha jag höll på å garva sönder. Den har även kända skådisar med som James Franco och Natalie Portman som man kan tycka inte alls passar in i en sån här komedi men jag tycker dem gör det riktigt bra. Det är en typisk sagoberättelse om två prinsar som dem gjort en parodi på. De ska rädda den ena prinsens jungfru från en elak trollkarln. Jag vill inte förströra någonting men jag brukar ju inte gilla amerikansk komedi men den här är lite annorlunda och ja som sagt ni måste se den bara! Man får väl dock inte vara så pryd om man ser den hehe.



Helg

Kom hem i fredags från Malmö, då blev det bara en lugn kväll. Var upp och jobbade på lördagen. Började känna mig lite konstig och väldigt sliten. Nästan som att jag hade druckit. Men tänkte att det var nog bara för att jag setat och åkt mycket bil osv. Jonas var snäll och skjutsade mig från stan och tillbaka och jag mötte upp en hel hög med tjejer för att gå och bubbla på Glada oxen för Malin fyllde år.

Det var super mysigt! Tyvärr råkade jag tappa min vinflaska i golvet så den sprack. Men Erika var snäll och delade sin flaska med mig. Vi gjorde oss lite halvt iordning för att gå vidare efteråt. Tänkte dock att vi kunde ställa av oss lite grejer hemma hos Erika så man slapp bära med sig dem. Dessutom kunde vi ju fixa klart oss där och komma på vart vi skulle ta vägen någonstans.

Jag mådde fortfarande skumt och började känna mig vimsig. Vi kom hem till Erika och alla drack lite men jag ville inte ha något mer kände jag. Började må jätte konstigt. Kunde inte ens stå och föna håret, var tvungen att sätta mig ner. Till slut började jag inse att jag kanske inte borde gå med ut. Fick två alvedon av Erika och kände mig en aning bättre, men bestämde mig för att ringa mamma som fick hämta mig när de andra gick ut.

Jag hann bara komma hem nästan så somnade jag. Så när jag vaknade idag kände jag verkligen att jag hade tagit rätt beslut. Fick ett sms av Erika på morgonen som frågade om jag skulle med en sväng hem till Ronja. Och jag kände mig mycket piggare så det vart klart att jag ville! Ronja har nyss flyttat in i en jätte fin vindsvåning, blev riktigt avis och när vi kom dit bjöd hon på jätte god frukost!

Tyvärr började jag känna mig sämre igen efteråt och valde att inte följa med dem andra ut till Erikslund. Jag åkte förbi mamma istället och hämtade min gamla dator och en matlåda. Somnade på soffan och vaknade vid 5 igen. Åt lite mat och tog det bara lugnt, senare kom Jonas med Disel. Vi har bara tagit det lugnt sedan dess. Nu ska vi nog ta den sista promenaden aldeles strax för jag känner att jag börjar må dåligt igen, gaah! Tagit en voltaren också men den verkar inte hjälpa nå speciellt.

Oj vilket långt inlägg det blev men jaja. Haha kanske finns någon som orkar läsa. Nu säger jag god natt och ger er en bild från vår super goda fruskost!



Malmö

Förra helgen var jag ut en sväng, men det blev tyvärr inga bilder. På söndagen packade jag min väska och begav mig iväg till Malmö. Fick nämligen åka med en kompis som skulle ner och jobba en vecka där nere, så jag slapp betala dem där skit dyra tåg biljetterna. Tyckte det var jätte snällt! Väl nere i Malmö hälsade jag på min bror och hans familj. Visst jag kanske inte hann göra så mycket eller så eftersom dem jobbade på dagarna men det var skönt att bara komma iväg en sväng.

Vi kom ut på stan iallafall en dag och annars fick jag ju leka med barnen hela eftermiddagarna hehe. Vi åt Mc donalds och ritade, kollade på barbie film och massa annat. Jag hade det verkligen bra där nere. Dem bor så fint! Hade ett helt rum för mig själv med takterass, tv och fick även låna brorsans ipad. Skulle absolut gilla att dem bodde närmre!


Tavla

Var ut och sökte jobb för någon vecka sedan på Erikslund och hittade ett ställe som verkade lovande. Men har inte hört något mer från dem så får väl åka dit igen och kanske försöka se hur det ser ut nu hehe. Efter att jag var klar med det passade jag och mamma på att shoppa lite. Då fick jag faktiskt den här super fina tavlan av mamma från Chili. Tänkte att den ska få hänga över min säng.



I´m back!

Så nu har jag hämtat min gamla dator hemma hos mamma, vilket gör att allt blir lite lättare sjukt nog. Måste ju betala räkningar och sånt tråkigt. Tänkte jag ska ta och uppdatera er lite med några inlägg. Vet inte hur många jag orkar med att göra just ikväll för jag har nämligen lyckats gått å blivit sjuk nu igen. Skräp imunförsvar jag har!

Haha hittade den här bilden som jag tänkte bjuda på, det är från när jag var hemma hos Elle för ett par veckor sedan och kikade film med henne och Erika. Hon hade "lite" snacks i skåpet.


Datorn har kraschat, nu skulle det va bra med en blogg app!



Måndag 10 Okt

Idag tog jag sovmorgon, himla skönt. Men kände samtidigt att jag onödigt nog sovit bort hela dagen. Filade iallafall på mitt cv. Tog en promenad med vovven. Sen fick jag nog av min dator som inte riktigt har velat fungera. Så jag fick hjälp av en gammal vän som brukar få hjälpa mig med mina dator problem hehe. Vi hittade lite virus och skit, var lite krångel med att få bort men nu så funkar det som det ska ingen. Haha det är det enda ja hatar med teknik, det ska bara fungera.

Kajor

Igår när jag var ut på en av kvällspromenaderna med Disel så hörde jag helt plötsligt en massa fåglar som skränade. Tittade uppåt och såg hur mycket fåglar som helst cirkulera över mitt huvud. Först tyckte jag det var ganska häftigt men sen blev det läskigt när typ 200 fåglar fortsatte att cirkulera över mig och flyga lägre och lägre.


Pub runda

I lördags var jag ut en sväng, mötte upp Pontus och Erika och vi gick hem till en tjej som heter Jenny. Hon hade en kompis som hette Marcus där. Vi förade lite drack lite vin och så, väldigt trevligt. Efter ett par timmar bestämde vi oss för att börja vandra ner på stan. Vi började med lite syltbrukar på Bill och bob, sen tog vi en sväng till Å. Till sist hamnade vi på Blue moon bar så man fick dansa av sig lite hehe. Allt som allt var det en väldigt trevlig kväll!



Mr Poppers pingviner

Såg den här filmen igår efter att tjejorna hade gått hem. Ville inte gå och lägga mig så tänkte att jag kunde ju kika på en film endå. Den här handlar om en man som jobbar på ett stort företag som jobbar med att köpa upp andra företag och sälja dem i mindre delar. En dag får han reda på att hans pappa har gått bort och han får ett paket med en pingvin av honom. Han blir såklart förskräckt och vill bli av med den, men efter lite omständigheter har han kvar den och sedan händer det massa mer. Jim Carrey har huvudrollen. Tycker den var okej, som med de flesta filmer hehe. Typisk amerikansk komedi igen. Förstår inte varför jag envisas med att kolla på dem när jag endå aldrig tycker att dem är speciellt bra. Men gillar Jim Carrey en hel del så. Det som jag inte gillar och drar ner betyget är ju att jag undrar om dem verkligen använt några riktiga pingviner eller om dem bara är animerade.



Fredagsmys

Igår var jag iväg och jobbade en sväng, sen tog jag mig ner på stan. Gick runt och kikade lite för mig själv. Kom hem, käkade lite och sedan ringde mamma. Tog en promenad men vovven över till henne och där blev jag bjuden på spottsoppa (Körsbärssoppa). Det är så fruktansvärt gott! Min mamma brukade alltid göra det åt mig när jag var liten. Det är bara körsbär, socker, vatten och potatismjöl.

Sen fick hon köra mig till Coop så jag kunde köpa lite gott att snaska på hela kvällen sen. När jag kom hem kom Erika och Malin förbi. Vi mös till Idol åt massa gott och jag bjöd tjejerna på getostbröd. Det är en annan sak som är skitgott! Man blir helt beroende av det. Man skär en baguette i smala skivor och sen brer man dem med lite smör eller olja. Skär tunna skivor getost och lägger på sedan häller man på lite honung på varje skiva. Efter det är det bara skjuts in i ungen på 175 grader tills de blir lite brunbrända. Dem är som godast när de fortfarande är lite varma.

Här är en bild på hur de ska se ut, tyvärr ingen bra sådan eftersom min telefon inte ville som jag igår:



Green lantern

Såg den här i torsdags, det tog mig 3 försök att se den hehe. Somnade bara hela tiden, det ger den kanske inte jätte bra betyg. Det är en väldigt typisk superhjälte film. Handlar om en kille som är pilot och helt plöstligt störtar en ailen ner på jorden och han blir utvald att bli en lantern som försvarar universum. Tyckte filmen var sådär, funkar men man har redan sett allting redan.



Kanelbullar

Jag tog med mig hunden och promenerade ner till stan i höstsolen. Gick och mötte upp Erika och Elle. Vi gick hem till Erika för att baka kanelbullar. Ja jag vet att kanelbullensdag var igår men det blev inte av då, så vi var lite rebelliska och bakade idag istället. Haha tyvärr hände det något med jästen och jäsningen. Det blev typ världens minsta bullar haha, men dem blev väldigt söta. Dem blev ganska goda i alla fall.



8848 ALTITUDE


Skovård

Jag var precis iväg till Ica och hämtade mina super snygga skor från Jeffrey Cambell! Blev verkligen super nöjd. Men tänkte att dem är lite dyra så det är lika bra att skicka på lite inpregnering så att dem håller längre! Använder en som jag har som jag köpt från Bianco. Den funkar i princip på allt hehe. Är det bara jag eller visst är man dålig på att ta hand om sina skor?




Cutie!

Hihi hittade en liten tröja åt Disel idag också. Tyckte den var så söt, är inte så mycket för att klä på djur annars men kände att det kunde ju vara skönt för honom att ha nått som värmer lite ifall det blir sådär svinkallt i år också. Haha men han blev väl kanske inte as lycklig. Han står helt still och vägrar typ röra på sig när han har den på haha, men han vänjer sig väl.



Aloe vera Juice

Var iväg och handlade en sväng med mamma idag, fick äntligen tag på en ny vinterjacka. Super nöjd, men visar den senare när jag orkat ta bild på den hehe. Jag köpte även sån här Aloe vera juice på Hälsokost. Någon som provat det och vet om det är nå bra? Har hört att man kan få bättre hy av att äta det, så jag tänkte att jag testar i alla fall. Var ju inte skit gott men inte jätte äckligt heller. Det får funka hehe, man ska tydligen ta det två gånger om dagen.



Gina Tricot

Blev faktiskt även ett par jeans när jag var ute och kikade i butiker i lördags. Nämligen dem här snyggingarna!



Lördag

Igår så träffade jag en gammal kompis, tog en fika och sen var vi runt och kikade lite i butiker. På kvällen kom Erika och hämtade upp mig vi gick inte till stan och hem till henne. Satte oss och väntade på Pontus och Bosse. Efter lång hungrig väntan kom dem till slut hehe, vi gick till Ica och handlade lite. Hyrde även ett par filmer. Vi lagade tacos, gott! Vi blev jätte mätta hela högen och satte oss i soffan för att se film. Haha Erika och Pontus somna ju på en gång såklart så jag och Bosse fick se på film medan vi spela Wordfued mot varandra eftersom att ja insåg 5 min in i filmen att jag redan sett den hehe. Sen tog jag bussen hem med massa fulla ungdommar. Haha jag låter som en tant.

Lita shoe - Jeffrey Campbell

Bara råkdade ju klicka hem dem här åt mig från Nelly. Bara älskar dem!



Fredag

Fredagen sov ja bort förmiddan på och åkte sedan och jobbade till klockan fem. Efter det åkte jag hem och hämta hunden. Tog mig ner på stan och mötte upp Erika. Vi gick och hämtade Elle, sedan gick vi gemenstamt in till stan och köpte oss lite mat. Gick till ett ställe utanför cityringen och hem till Malins kompis Jenny. Där dem satt och drack lite vin och skulle ut på en liten pub runda. Men vi andra åt vår mat iställe för att dricka. När de andra skulle ut gick vi andra hem och ja kom hem rätt tidigt och gick å la mig. Det var ganska skönt.


RAW

Hehe hej hej oj nu var det länge sen jag skrev här, men har gjort massa saker eller kännt att ja inte haft inspiaton till att skriva. Iallafall så var jag på RAW på Tyrol i Stockholm i torsdags. Åkte dit med Elle, Erika, Ronja och Linn. Det var skit roligt! Och det var en hel del av komikerna som pratade med oss då vi satt på 3e raden. Så nu blir det att hålla utkik efter om man kommer vara med på tv! Vet dock inte när det kommer att sändas. Men aaah mer sånt vardagslyx borde man göra!


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0