Sjukgymnast

Idag var jag hos sjukgymnasten för att få akupunktur trodde jag. Jag trodde fel. Fick komma in och göra en massa övningar och visa att jag kunde vicka huvet åt olika håll. Hon som hjälpte mig tog knappt i mig och jag fick ett papper med mig hem. Kändes inte as kul att betala 100 kr för. Jag ska sitta och göra dem här övningarna var tredje timme tycker hon. Fick ny tid på fredag och då ska vi se om det blivit nå bättre.

Vet inte om jag kommer komma ihåg att göra övningarna hela tiden. Men får göra så gott jag kan. Just nu har jag fortfarande bara ont i huvet och börjar desstuom nästan få kramp i musklerna ja tränar när jag gör övningarna. Visst det kan ju vara att spänningarna släpper osv men känner mig lätt irriterad av att ha ont i huvet nu hela tiden. Lite grinig också för att ja inte fick akupunktur för det var ju det jag hade bokat tid för och det var det som läkaren rekomenderade. Men nu får vi bara hålla tummarna för att det blir bättre!







Kelly

Jag var nyss ute på promenad med hunden och stötte på en liten kattunge som springer runt här inne på gården. Har träffat den flera gånger nu. Den är ganska rädd för Disel med all rätt eftersom det är en utekatt. Grejen är bara att den här kattungen är så sjukt lik min egen katt Kelly. Den ser precis ut som när jag hämtade henne för ganska exakt 6 år sedan nu. Super söt! Men den verkar vara raka motsatsen till min katt. Jag satte Disel en bit bort och sa åt honom att stanna där och testade om ja kunde hälsa på den. Den kom springande mot mig och ville kramas jätte mycket! Hur go som helst, min därimot kommer bara fram när hon är hungrig hahha. Jadå jag tycker om min kissekatt men det hade varit lite roligare om man fick kramas mer än en gång i månaden heheh.







Stand up


Nelly.com

Det råkade bli så att den här får komma hem till mig! Så himla söt.






Ost och broccolisoppa

Den här soppan är helt sjuk god för dem dagar jag inte orkar laga mat. Vilket är typ majoriteten av alla dagar. Så en sån fick det bli ikväll med en påse "spröda snack morötter".








Födelsedags förberedelser

Idag var jag en sväng hem till mamma. Hade tyvärr dock otroligt ont i huvet idag, men det har väl med min förkylning att göra också. Först när jag kom blev det mat med massa god kyckling och kylft potatis. Vi fixade även lite med papper som jag behövde få klart till A-kassan.

Efter det började vi med vårat bakande. Först gjorde vi tårtbottnar, dem är verkligen jätte lätta. Det är bara mandelmassa och ägg som bilderna visar. Glömde dock ta en bild på resultatet.

Sen efter det gjorde vi muffins till mina cupcakes. Dem blev jätte goda. Hade i lite kokos i dem och jag ville typ inte sluta äta dem hehe. Men all topping osv kommer senare. Det får jag göra samma dag om det ska bli gott och hålla.

Nej ni behöver inte bli rädda för att bli smittade hehe. Sprang och tvätta händerna typ heeela tiden och dem är både gräddade och ligger just nu i frysen så alla baciller borde dö ut om det skulle finnas några.



Personalmöte

Var på mitt första personalmöte idag med Carlings. Det bjöds på glögg och hembakade tunnbröd. Väldigt mumsigt. Fick presentera mig lite för dem andra som jobbar där och dem presenterade också sig lite. Verkar vara ett härligt gäng. Det pratades en del om saker jag inte riktigt vet vad det är eller hur det funkar än men det kommer väl. Väldigt sugen på att få börja nu.



Veronica Maggio - Nöjd?


Grooveshark

Fick nys om den här sidan idag http://grooveshark.com/ vilket kan vara ett bra alternativ till spotify. Har hunnit testa det lite under dan och tycker den verkar ganska bra. Fattas lite låtar som jag skulle vilja ha och inte hittar. Dessutom tycker jag det är lite drygt att man måste stava helt rätt. Speciellt om man är lite osäker på hur vissa låtar eller artister stavas. Tycker dock som sagt att det kan vara ett bra alternativ för sånna som mig som inte riktigt har råd med Spotify hehe. 





 

Twlight - Breaking dawn

Var och såg den här på bio igår med Erika, Elle, Ronja, Sara och Pontus. Jag gick mest för sällskapets skull eftersom jag inte är ett dugg förtjust i Twilight "serien". Tycker den är alldeles för tillfluffad och fel. Men den här filmen hade lite mer blod och lite fler läskiga inslag vilket jag tyckte var bra. Den här filmen handlade om att Bella och Edward gifter sig och åker på smekmånad. Sen efter att man fått se dem ligga med varandra halva filmen upptäcker Bella att hon är gravid. Vilket såklart borde vara omöjligt. Mer säger jag inte för då förstör jag väl den verkligen för dem som faktiskt tycker dem är bra. Jag gick som sagt för det fina sällskapets skull.










Doktorn

Var till läkaren i morse för att kolla upp vad som kan vara knas med mitt huvud eftersom jag haft huvudvärk i över två veckor. Han kom fram till att det antagligen är spänningshuvudvärk som jag trott hela tiden. Fick göra lite övningar som att blunda och hitta näsan med fingret och så. Ta blodprov och sedan har jag fått en tid och ska få gå på akupunktur. Jag kunde få gå på upp till 6 behandlingar sa han. Och är det inte bättre efter det kanske jag får göra en såndär röntgen. Men så långt ska det väl inte behöva gå, får hoppas att nålarna hjälper. 





 

Ooups!

Idag tog jag det lugnt på förmiddan. Vaknade ganska sent (fattar inte hur ja ska orka vara hos doktorn till klockan 8 imorgon). På eftermiddan tog jag bussen in till stan och mötte upp Allo och Kylian. Vi var först till Harmoniq för Allo skulle plocka sina ögonbryn hehe. Efter det blev det en runda på stan. Vi letade skor och vinterjacka. Dem hitta allt dem skulle tror jag hehe och även jag fick visst en liten påse med mig hem med den här snyggingen!








Nelly favoriter








HallonSaltlakrits

Jag måste bara tipsa er om den här glassen. SIAs Hallon och saltlakrits. Hur god som helst! Jag gillar annars inte lakrits speciellt mycket men den här glassen smakar som sånna där godis dödskallar eller dem här klubborna man åt när man var mindre. Mums!







I want these shoes!







Tisdag 15 November

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Sovit bort mesta av dagen. Känner mig väldigt trött. Både i huvet och kroppen. Har i alla fall ringt och fått en tid för att kolla upp hur det är med mitt huvud. Har haft ont i nästan två veckor nu. Hoppas jag får gå till någon som knådar upp mig och ger mig massage heheh. 

Usch just nu får jag aldeles för mycket räkningar och aldeles för lite pengar. Fyller snart år och det är jul. Vet inte riktigt hur det här ska gå hehe. Ska i allafall få jobba några timmar i morgon. Sen i december börjar jag ju på Carlings. Börjat lite med julshoppingen redan nu eftersom ja tror inte jag kommer ha tid sen i december. Hittat ganska många redan. Bara 3-4 kvar som jag inte riktigt vet. Det är skönt att ha det gjort och börja lite i tid tycker jag.

På tal om något helt annat åt jag första risgrynsgröten med kanel på idag. Det var riktigt smarrigt! Kändes juligt. Eftersom jag känner mig så sliten och stel just nu så tänkte jag att jag ska ta och krypa ner i badet en stund ganska snart. Blir lite musik och vaniljljus.







Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre











Höstmys

Idag åkte jag med Viktor och Disel ut till några gamla kyrk ruiner. Hur fint som helst, och vilket härligt väder det var ute! Disel sprang lös som en dåre och tyckte det var helt underbart, sötnos! Viktor hade även med med sig kameran så det blev lite bilder. Blev nog en del fina bilder i alla fall hehe.

Ååh när vi skulle åka därifrån var det lite synd om Disel. Han hade ätit lite väl mycket gräs så han råkade spy i bilen. Usch vad det luktade illa! Det var tur att det bara kom på mattan så det gick lätt att tvätta bort. Hehe då blev det synd om Viktor istället som fick en nerspydd bil.

Det gick bra till slut, stackarn man såg hur han skämdes hehe. Hade en riktigt mysig dag även om det blev lite kallt efter ett par timmar. Här får ni ett litet smakprov från idag.



Burr!

Igår kom första nollgraderna som jag varit med om sen det blev höst. Måste betyda att det börjar bli vinter. Buuh! Vill verkligen inte ha vinter. Hatar kyla och snö. Men måste säga att jag trodde jag skulle börja frysa i min jacka när det kom under nollan men det gjorde jag inte. Tur det, hoppas den håller mig varm även när det blir typ 15 minus. Usch! Jag har ju några roliga saker att se fram emot i vinter iallafall. Jag fyller år, får börja på nytt jobb och sen är det jul såklart. Haha och nyår brukar väl vara rätt skoj det med.



Happy!

Idag hade jag en liten intervju ute på Erikslund som jag gått och varit lite nervös för. Kom dit vid kl1 men tjejen jag skulle snacka med hade blandat ihop lite tider och så. Därför skulle det inte komma någon och byta av henne fören en timme senare. Men det gjorde inte så mycket, fick stå i butiken och snacka lite och ha trevligt tills han kom.

Då gick vi till IKEA för att luncha lite. Tog en dagens, billigt och bra! Vi satt där och prata om allt i ungefär 2 timmar hehe. Härligt när man kan prata med människor bara sådär. Så nu i mitten på december ska jag få komma in och provjobba lite och gå på lite upplärning. Var en stund sen jag stod i kassan och så nu och dem har ju sitt system. Men det ska väl gå ganska fort att lära sig.

Jag är super glad och tror det kommer passa mig hu bra som helst! Verkar vara härliga människor som jobbar där och jag kommer nog trivas väldigt bra. Vad är det för ställe jag pratar om då? Jo såklart...



All good things

Såg den här med skådespelare som Kirsten Dunst och Ryan Gosling. Det är ett thriller drama. Den handlar om en kille som föds i en välbergad familj. Men han trivs inte i det, han vill inte ta över företaget efter sin far. Han träffar en tjej som älskar honom vad han är gör. Efter ett tag är inte stämningen lika härlig och kärleksfull. Den här filmen är baserad på verkliga händelser. Slutet var lite oväntat och ovanligt för en film som är baserad på verkliga händelser. Helt okej, men lite som den förra har den tendens att bli lite långtråkig men samtidigt ger den en kalla kårar.



Chatroom

Det är en brittisk film? Tror jag, dem pratar så i alla fall haha. Den handlar om 5 ungdommar som samlas i ett chatroom på internet. Där finns en väldigt manipulativ kille som försöker få dem andra till att göra saker. Jag vill inte berätta så mycket om storyn för då tror jag att jag förstör den. Men jag tycker den var bra. Den kan bli lite långtråkig ibland men samtidigt ger den en kalla kårar längs ryggen. Tycker faktiskt det är en film man borde se, för den är väldigt tänkvärd. Inte as bra skådisar i den kanske hehe men det funkar.





Köping

I lördags tog jag och Disel tåget till Köping för att hälsa på min barndomsvän Rebecca. Det var första gången Disel fick åka tåg. Det var lite läskigt men det gick bra. Blev lite rädd när det rammlade ner en massa tidningar på oss från hyllan ovanför. Så typiskt när det är första gången han åker också hehe. Men på vägen hem var han lugnare och den lilla incidenten verkade han ha glömt. Skönt!

 Haha det var en så sjuk kväll för vi satt och blev peppade på att gå ut medan vi samtidigt nästan somnade. Det blev en lugnt hemma kväll till slut i alla fall. Vilket jag tyckte var skönt eftersom jag var ut kvällen innan, var as trött och hade lite ont i huvet igen. Vi lagade mat, pannkakor och hyrde film. Det var mysigt, tycker alltid det är skönt att komma bort ifrån Västerås lite sådär.



Fredag och utgång

I fredags hade jag bestämt mig för att ta det lugnt, gick det bra eller? ...Nej. Åkte hem till Erika där jag fick locka både hennes och Malins hår, hehe börjar bli en tadition på förfesterna nu. Men det gör inte mig något, tycker bara det är roligt. Tog en cider där och som sagt Malin var där och även Jenny. Vi hade mysigt hemma hos Erika en stund tills vi begav oss hem till Linn. Där fanns även Elle och Johanna? Om jag inte minns fel.

Efter en stund började det även droppa in en del grabbar. Haha tror dem blev typ 15 grabbar tillslut eller något. Väldigt trångt blev det i den lilla ettan i alla fall haha. Vi gav oss iväg till BMB efter en stund och var där hela kvällen och dansade och hade roligt. Sedan var Viktor snäll och körde hem mig så jag slapp ta bussen hem. Riktigt rolig kväll!



American blueberry pancakes!

Det gjorde jag till fruskost idag, hur gott som helst! Med gammeldags vaniljglass.



Örhänge

Var ju på stan i onsdags och shoppade lite och fixade med arbetsförmedlingen. Har länge funderat på att jag vill ha ett örhänge med ett kors. Så jag vandrade in på panduro, hittade lite spännande saker och såhär blev det. Vad tycker ni?



Omelett

Igår när jag börjat må bättre hamnade jag i köket och gjorde mig en liten omelett. Tänkte att två mackor och en korv räcker kanske inte så långt på en hel dag. Jag hällde i ärtot, majs, brocoli och lite paprika. Som jag sedan strödde lite ost över. Blev riktigt mumsigt! Även om det kanske inte ser så ut hehe.



Trailer?

Hm jag hade en liten fundering på om jag ska börja lägga upp en trailer när jag skriver om filmer? Ska jag ha både bild och trailer eller ska jag byta och bara köra trailer? Eller kanske är ni nöjda med att jag bara lägger upp bilder på vilken film jag menar? Ni kan väl skriva lite vad ni tycker! :)

Ger er en av mina favorit bilder på lillen så länge <3



Pain!

Fy fan, jag hade nyss mitt livs värsta huvudvärk. Det började idag när jag kom hem från jobbet, men åkte och handla med mamma endå. Var tvungen, tomt hemma. Hade ont men tänkte att ja kan ju sova en stund när jag kommer hem sen för då brukar det bli bra igen. Så fel jag hade!
 
La mig på soffan och vilade en stund, somnade nog till någon kvart eller så. När jag vaknade igen hade jag så ont i huvudet att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag ringde mamma som man gör när man mår dåligt och hon fick komma och mosa i mig en massa tabletter. Mitt huvud höll på och koka, hon trodde jag hade feber men termometern visade 36,3.

Hon tryckte i mig lite att äta och dricka också. Men jag ville nästan upp till lasarettet. Fick en kall och våt handduk att ha i pannan innan hon gick hem igen så jag kunde få ligga i mitt mörker för mig själv. Jonas var snäll och kom och tog ut stackars lilla hunden på en promenad så han fick kissa. Nu är det i alla fall lite bättre igen.

Usch det där vill jag inte vara med om igen! Vet inte vad det var heller, om det var migrän eller spänningshuvudvärk. Gissar nästan mer på det senare för jag mådde inte illa som man brukar göra vid migrän.



Avenged sevenfold - Nightmare


Victoria´s secret

Dem här beställde jag hem i...fredags tror jag? Ifrån New York! Tog två arbetsdagar för dem att komma fram, det kallar jag snabbt. Det är två bodymist som luktar helt underbart! Tycker dem håller länge också, bättre än vissa parfymer. Jag är absolut helnöjd, skulle gärna köpa flera men det får bli sen när jag har lyckats skaffa ett jobb. Då ska jag nog köpa en med lite shimmer också som man kan ha när man går ut och glittra lite extra hehe.  



Pirr i magen!

Jag är riktigt pirrig i magen just nu. Jag har gått och väntat på ett samtal i drygt två veckor nu och igår kom det! Jag ska på möte nästa tisdag, men jag vill inte säga för vad riktigt än mer än att det är för ett jobb. Vill inte jinxa det. Men nu får ni se till att hålla tummarna för mig! Jag vill verkligen verkligen ha det här jobbet! Det skulle vara hur kul som helst och jag tror det skulle passa mig perfekt!



Världens bästa sovkompis!

Haha jag tycker det ser så jäkla skönt ut! Han är så supermysig att sova med! Finns nog ingen bättre kille än Disel!


bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0