Städ

Hej och hå, nu har jag städat och tvättat sedan klockan 11 här hemma. Började med att springa ner till tvättstugan. Så där har jag varit några gånger nu och tvättat ca 4 maskiner. Har även tvättat två tröjor för hand här uppe i handfatet. Har även dammsugit och typ allmänt städat undan en massa skit, kastat en gammal död blomma osv. Typ rensat gardinerna får katthår, så jävla äckligt! Har även rensat ur lite skit kläder som jag inte kommer använda igen. Vet inte om ja ska ge bort dem eller om jag bara kastar dem helt enkelt.

Mamma var här igår och skulle försöka hjälpa byta lampa i bardummet. Tyvärr hade vi köpt för långt lysrör så jag får gå i mitt mörker ett tag till. Hade varit skönt att få lite ordning här hemma. Har ringt henne och försökt få tag på henne hela dan idag men hon svarar inte. Skulle nämligen behöva hjälp med att klippa min äckliga katt. Hon är tydligen bara dålig i magen hela tiden nu så jag skulle behöva klippa henne så att det inte fastnar.

Ska se hur mycket jag hinner få gjort här hemma. Ska iväg på ett boxpass vid sextiden med en kompis. Mitt första någonsin så vi får se hur det går hehe. Skulle behöva skura golvet, diska, laga någon mat och gå ut med soporna i alla fall. Ja som sagt det finns ju att göra här hemma. Önska mig lycka till ikväll nu! Ha det bra så länge!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0