Robin Hood

Blev lite lördags mys igår med min sambo, först gick vi för att köpa biljetter till Robin Hood men det fanns bara en massa på första raden och där vill ja inte sitta. Men då sa kassörskan att det var många bokade och att vi kunde komma tillbaka strax efter nio och kolla om det hade kommit in några nya platser.

Vi bestämmde oss för att vänta och gick till Café Gränden så länge och åt en god fläsk filé med bea. Blev lite stressigt på slutet när klockan började ticka över nio. När vi kom till bion hade de två bra platser till oss. Det var en mysig eftermiddag förutom att det var så jäkla drygt att sitta på bion när man är täppt i näsan.





Det är en film med Russel Crowe som Robin Hood och Cate Blanchett som Lady Marion. Den handlar om Robins liv innan han blev laglös. Tycker helt klart att filmen är se värd men jag saknade mycket av Robin Hood grejerna så att säga. Det kändes lite fel att de kallar filmen Robin Hood när det kunde vart vilken medeltida film som helst. Han ska ju vara mästare på pilbåge men använder den bara ca 3 gånger i filmen och annars svärd, men helt klart sevärd.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

SaraOgren

RSS 2.0